tirsdag den 1. november 2011

Hvad kvinder vil

Så oprandt dagen omsider, hvor jeg blev nævnt i papiravisen for lallende, arrogante humanistakademikere:

Ikke, at jeg læser De Godes telegrammer – det har jeg mine venstreorienterede venner til. Men til gengæld opdager jeg hurtigt, når der er linket til Bitter Blog fra andre sites. Og sørme om ikke jeg også er nævnt på en blog i Moralens Højborgs annaler. Endda med tilnavnet ”bitterpik”. Nu er det ikke fordi, at jeg bliver fornærmet over vulgære tilråb. Dem vænner man sig til, hvis man befinder sig til højre for det Radikale Venstre. Jeg synes bare, det er håbløst lavt.

Lad os lige træde et skridt tilbage. Grunden til, at jeg overhovedet er nævnt på Politiken er Bitterfissen Bethany, som åbenbart har tilsvinet en af de få kvinder, som ikke ønsker at bruge statens magt til at opnå det, kvinderne åbenbart ikke selv kan eller vil. Sådan er det. Vi kender hønsegården. Kvinderne stikker hinanden i ryggen, sladrer og mobber, indtil der kommer en mand og sætter styr på tingene. Sådan er det. Hver. Eneste. Gang.

Nå, men Bitterfissen Bethany har oprettet en slags dårlig, kvindelig kopi af min blog og er straks blevet umådelig populær. Eller … det er, hvad jeg hører, for jeg har kun brugt cirka seksogtyve sekunder på at skimme den. Seksogtyve sekunder, som jeg vil ligge på mit forhåbentligt snarlige dødsleje og fortryde, jeg ikke brugte på at skære mig selv med papir i armhulerne. Det er jo så skideskægt at kalde sig ”bitterfisse”. Den havde vi aldrig hørt før, vel? Det er sådan lidt street og selvironisk på en typisk kvindelig, nu-sidder-vi-i-en-gruppe-og-snakker-om-os-selv-agtigt. Og så scorer det læsere. Naturligvis. Fordi folk er dumme. Seriøst, jeg kender en kvindelig Twitter, som fik firs nye followers på at skrive, at hun havde store patter. Hun brugte naturligvis ordet ”patter”, fordi det også er lidt ungsmart på en sarkastisk, antifeministisk, feministisk facon.

Det her handler ikke om, at jeg er misundelig på Bethanys succes. Selvfølgelig er jeg misundelig. Jeg vedkender mig gerne alle de forkerte og dårlige følelser, som enhver jalousi- og fordomsfri Politikenlæser anvender sin demokratiske ret til at forsøge at censurere væk. Men det handler altså ikke om min misundelse. Det handler om hvor røvkedelige, kvinder er. Det kan godt være, du tror, at personen bag Bethany er skide sjov eller at hende der koen med al det forpulede garn, kattekillingerne og sekshundredesyvoghalvtredstusindefemhundredeogotteogtyve billeder af friskdampende kaffekopper malet af hendes håbløse afkom virkelig interesserer sig for det, de skriver. Men det gør de ikke.

Kvinder interesserer sig nemlig for: Sex. Jeps, spil nu ikke overrasket. Jeg er desværre ofte tit i selskab med kvinder, og det eneste, de kan finde ud af at snakke om, er: Hvem, de har været i seng med, hvem de ikke har været i seng med, hvem de gerne vil i seng med og hvem, de helst ikke vil have været i seng med den aften, de igen var fulde. Det er ikke løgn. Godt nok kalder de det ”kysse på”, men vi ved jo godt hvad de mener, når de ikke vil fremstå som de billige huller, de er. Alle til hobe. Og hvis de er fast sammen med nogen, hvilket jeg må give jeg i hvert fald har oplevet tre kvinder klare uden at være utro, kan de kun finde ud af at snakke om deres problemer i sengen med den pågældende nogen.

Det eneste, kvinder venter på i deres liv er, at der kommer en mand og tager sig af dem. Det kan godt være, de forsøger at dække dette faktum ind under, at de er seksuelt frigjorte eller karrieremæssigt fokuseret i en grad, der i 30'erne ender med at frustrere dem så meget, at de i kælenød slider pelsen af deres lykkepillebehandlede missekat i et neurotisk, freudiansk nik til intimbarberingens desperate ungdomsbegær. Nej, deres lykke er gjort med en mand, der elsker dem og holder dem nede, mens de udruger børn og brokker sig over, at der ikke er blevet støvsuget i tre dage. Røvkedeligt. Men alligevel sørgeligt hvor få mænd, der efterhånden er i stand til at udfylde den eftertragtede rolle.

Jeg så et humoristisk billede på Facebook forleden. Det bærer på en ganske fin sandhed:


Find selv ud af, hvor kvinderne plejer at ligge. Bogstaveligt talt. Og hvor jeg ligger med henholdsvis mit arbejde, hobby et, hobby to og hobby tre. Det er ingen tilfældighed.

Lad dig ikke narre af den dårligt udførte sarkastiske tone i blogindlægget, jeg indledte med at linke til. Nej, kvinderne elsker at kaste rundt med vulgariteter. Det er det eneste, som de kan finde ud af, evig og altid. De kommer aldrig ind i bestyrelseslokalerne uden hård, ubarmhjertig lovgivning, uanset hvor mange 20-kubikmeters menstruationsbindsspande, HR-afdelingen placerer i mødelokalerne for at tiltrække dem. Og hvorfor grinte ingen af min kollegaer i øvrigt af dén bemærkning?

14 kommentarer:

Anonym sagde ...

Mit motto om kvinder. Man kan ikke leve med dem - og man kan ikke have sex uden dem.

angryton sagde ...

I screendumpet hvor bitterblog var nævnt troede jeg først at en af de andre blogs hed raadnefisser.blogspot...
... havde faktisk været et fint navn.

Christian Højgaard sagde ...

Godt indlæg, men... wait... Du har venstreorienterede venner?

Bob Glitter sagde ...

Christian: Relativt til mig er alle mine venner venstreorienterede.

Alexander Gorm Øst sagde ...

Der er ikke noget at være misundelig over. Hvis du også havde udgivet dig for at være kvinde, var du utvivlsomt blevet endnu mere populær.

Alexander Gorm Øst sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
frankdux sagde ...

måske du skulle påråbe dig retten til at være negerkvinde - så bliver du nok valgt inde i folketinget

Henrik Christensen sagde ...

Man må give Bitterfissen, at hun ikke tager sig selv ret alvorligt, i modsætning til andre bitre bloggere derude.

Anonym sagde ...

Er der nogen det ved om Patterblog er taget?

Lynge sagde ...

Nå ja. Du har ofte ret. Også her. Det har alle der skærer ind til benet. På et tidspunkt rammer man en nerve. Og så må jeg bare pointere, at misundelse er en tvetydig, tvivlsom og prekær sag. Så længe den motiverer dig til ikke at glide ud af søgelyset, er den et drive. Hvis den derimod nøder dig til at til give op i kampen mod almen og udbredt dumhed, bør den elimineres. Forstår godt din misundelse. Men vi må se i øjnene at mennesker vil spejles af laveste fællesnævner, det giver sådan en god følelse af, at vi er sammen om vores utilstrækkelighed - be proud, de største talenter har gået samme tunge gang - nævner i flæng de adskillige -steles - krates- ton - og Poe, rimbaud og Blake ... jeg er anarkist og temmeligt skarpt til venstre for R. Og min selvindsigt som kvinde og socialist, er i alle fald høj nok til at erkende, at sex er kommet for at blive - og er allerbedst i sit fravær. Som liberalismen.
God fornøjelse, og god jul.

Anonym sagde ...

Hvor skal vi kende dit arbejde og dine hobbyer fra?

Michelle sagde ...

Jeg havde lige håbet at du og Bethany ville slå pjalterne sammen og udruge en hel nation af bitre små soldater, der kunne rense Danmark for hipstere, selvfede politikere, samfundsnassere og andet dampende lort - men noget ved hende provokerer dig (på trods af at du vist ikke har læst ret mange af hendes indlæg). Jeg kan ikke helt se forskellen på jer, for I gør da det samme? Skriver brilliante, bitre og bare-for-meget indlæg om alt mellem himmel og jord :-)

Anonym sagde ...

@Michelle:

Hvor er det dog vanvittigt, at du sammenligner bitterblog med den Bethany.

Anonym sagde ...

Hahaha, du ELSKER Bethanny! og SELVFØLGELIG
har du læst mere af hendes blog, end det du prøver at foregøgle. Sødt. Dit indlæg, meget fint og generelt. Dog er det kun relevant i forhold til de kvinder du har kendt, hvilket ærlig talt bør motivere dig til at stifte nye bekendtskaber.. Sørgelige stakkel...