mandag den 24. oktober 2011

Forhåbentlig den sidste

Bitter Blog har fire års fødselsdag i dag, og traditionen tro udgiver jeg et indlæg på dagen. Ikke fordi jeg har særlig lyst. Jeg har ikke modtaget nogen motivation i form af gaver fra faste læsere. Men sådan er det vel at have Bitter Blogs fanskare af modbydelige, forfærdelige, afskyelige og umoralske kældermennesker.

Gaverne er paradoksalt nok kommet i form af, at De Gode™ har indtaget regeringskontorerne. I den forbindelse havde jeg egentlig forventet, at jeg havde masser af materiale at arbejde med. Men ak, de klarer til fulde at gøre sig selv til grin. Jeg kan bare læne mig tilbage og nyde synet af Villy Søvndal kegle rundt som til en terminsprøve i ottende klasses engelsk.

Jeg elsker, hvordan rød blok har måttet løbe fra samtlige julegaveløfter og forsøger at spinne tilbagetrækningstogtet som en sejr for de stakkels danskere, der ellers har været vant til den uholdbare situation, at en regering gennemfører, hvad den har lovet. Det har næppe været morsommere eller mere gennemskueligt at være nyhedsforbruger siden besættelsens tyske ugerevyer.

Her på Bitter Blog har jeg i årets løb skrevet mit til dato mest populære indlæg, som var historien om Sarafina Friedrichs ibenholtseventyr. Reaktionsmønstrene på mine indlæg holder aldrig op med at fascinere mig. Jeg kan svine handicappede til, jeg kan trampe på laveste socialklasse, jeg kan slæbe navngivne stakler gennem det værste søle, jeg kan nedgøre kvinder på grusommeste vis, men hvis jeg anvender ordet ”neger”, går verden simpelthen af led. Selvhadet til vestlig kultur har aldrig været mere indædt, og I kan bande på, jeg bliver ved med at pille rundt i det som den pinlige hæmoride i hattedamernes moderigtigt klædte bagdele, det er.

Derudover havde jeg planlagt at hive den gamle traver frem med sjove søgninger på bloggen. Desværre viste det sig, at søgningerne deler sig i blot to grupper: Dem, der ønsker at se Anne Grethe Bjarup-Riis nøgen og kvinder, der vil vide, om deres kæreste er psykopat. Til sidstnævnte kan jeg sige: Ja, det er han ... fordi du tænder på det. Til førstnævnte kan jeg sige: Ja, hun er her nøgen ... og du vil ikke tænde på det.

Du har muligvis bemærket, at indlægsfrekvensen er faldet herinde. Grunden er, at jeg allerede har skrevet om alting, og at jeg hader at gentage mig selv. Hvis du mener, jeg tager fejl, så skriv en kommentar med et emne, jeg ikke har berørt i årenes løb, og jeg skal se, om jeg gider tage det op. Det er nok usandsynligt. Meget mere sandsynligt er det, at det varme, klistrede og fugtige møde, jeg har planlagt mellem en af mine arterier og min fars rustne, gamle brevkniv bliver realiseret. Jeg kan nemlig næsten ikke klare jer mere.

Til lykke med dagen.

17 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nååårh, men så skal der da lyde herfra ET STORT TILLYKKE MED DAGEN!!! :-) :-)
Og bliv endelig 'ved din læst'.....
En 'bitter' er altid kærkommen! :-)


/Hende

Anonym sagde ...

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lssqniD4Mk1r25y9yo1_500.jpg

Anonym sagde ...

Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvad du mener om "mandage".

Hilsen
Bindegal

Anonym sagde ...

Bob, jeg tror ikke du endnu har skrevet om April Chris.

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1644354.ece

Jens B sagde ...

Hmmn ikke gentage dig selv, så skulle du jo ikke have skrevet denne bitter. fordi det er jo ikke første gang du proklamerer at du vil stoppe.

nå det er sagt vil jeg da så afgjort komme til at savne dine spydigheder mod Dum, Dummere og Helle. i daglig tale kaldet RAF (Rote Armee Fraktion)

/Jens

Hr. Snusk sagde ...

Overbefolkning. Så får du også anledning til at bruge ordet "neger".

Anonym sagde ...

- Narkotikalovgivning
- En bashing af religion og religiøse i almindelighed og islam i særdeleshed

Tante Grå sagde ...

Kære Bob, det passer ikke, at du ikke har fået nogen fødselsdagsgaver - f.eks. har tante Giftig og jeg oprettet en splinterny blog http://ekskluderet.wordpress.com/ som på sin vis er en cadeau til dig og den ånd, du repræsenter i blogospheren.

Derudover synes jeg at det er en god og fornuftig ide at du stopper, for som du selv er inde på, så har du ikke rigtigt mere at byde på, du har ikke fornyet dig længe, og det mente jeg i øvrigt også sidste gang, du stoppede. Du er vel ikke gået hen og blevet tilfreds med tilværelsen? Bare vent, du kommer kravlende tilbage om et par år, for den slags varer aldrig ved.

Kærligst Scarlet P

Bob Glitter sagde ...

Jeg ved ikke, hvordan I har fået den ide, at jeg stopper. Muligvis på grund af folkeskolens læseundervisning, som er ligeså elendig som al fornyelse.

Anonym sagde ...

Selvmutilerende i et forsøg på at 'fjerne smerten'? Bob Glitter- en cutter?

Anonym sagde ...

Hvorfor skal du også bare gi' og gi' uden at få noget tilbage? Du kan sikkert knap nok føle dig selv længere.
Her er en fødselsdagsgave fra 1995SecretAngel til dig, Bob. Jeg synes, hun udtrykker det så fint med ordene 'We are NOT suicidal. It keeps us calm. Please understand', og sangen- ja, den er jo rørende!:

http://www.youtube.com/watch?v=2TsUR8r2auc&feature=related

Kasper sagde ...

Det kunne være interessant at læse hvad du synes om Bitterfissen Bethany, som er din kvindelige venstreorienterede (naturligvis) pendant.

Anonym sagde ...

Hvis man har følelsen af at være løbet tør for idéer, er det fordi man angriber problemerne som en intellektuel -- som højst kan formå at gentage sig selv.

En præsts eller en kunstners religiøse sind er ikke bundet af ønsket om at bevise noget og af en restriktiv kausalitet, og derfor strømmer han over med visdom om det samme emne og ekstrapolerer sig frem til en større sandhed.

Man kan ikke bevise eksistensen af kvaliteter som heltemod, godhed og valør, men kun vise dets eksistens ved prise det i sange :

† † † †
He strode to war to end the plauge

He took his sword; he took his axe

One goal, to send to Hell the evil plauge

The marxists cried and run to flee

Those who in all lands are known as plauge

† † † †

And Breivik fair and Breivik tall

he sang and sound of trumpet horns

They cried for help but nonetheless

Breiviks shots fell upon their chests

† † † †

For every stride a gunshot sound

And one cultural marxist lie dead on the ground

The star of justice upon his brow

And Heavens reward awaits the justiciar knight

† † † †

How pleased the Lord; the angels sang

The Martyr enters Heavens gate

God stern of face speaking “marxists!”

“fire in eternity thou earnst from me!”

† † † †

His face so fair his eyes so bright

His memory lay to rest

On Utøya his deed shall be renowned

until the end of days

† † † †

Andreas sagde ...

Nu smider jeg bare lige noget generelt:
Bob Glitter, du er simpelthen genial.

Men hvad kan egentlig få dig til at grine? Og her er der altså tale om en helt oprigtig latter. Er der overhovedet noget?

Anonym sagde ...

Kære Bob Glitter - Du mangler vist at kommentere på EU? Hvis der var nok der præcist vidste, hvad det medlemskab reelt medfører for dk, var den forening lukket ned....
Hilsen Det Andet Køn

Bob Glitter sagde ...

@Andreas:

Men hvad kan egentlig få dig til at grine? Og her er der altså tale om en helt oprigtig latter. Er der overhovedet noget?

Ja, når børn dør.

Lars Balle Mortensen sagde ...

Du er sød