torsdag den 8. september 2011

Bastardbørn

Jeg er sikker på, at en masse af jer røde bananer har set videoen med kvinden, der overgiver sin baby til Løkke, og fået våde øjne over udlændingepolitikkens umenneskelighed. I stedet burde I græde over, hvor krævende og uselvstændige voksne personer i Danmark tilsyneladende er. Kvinden, Sarafina Friedrichs, er kontanthjælpsmodtager. Hun har tre børn i forvejen og har nu fået en ny bastard, fordi hun ikke kunne holde benene samlet, da hun var på oplevelsesrejse til Afrika.

Jeg er sikker på, at sorte mænd er spændende, eksotiske og uproportionelt byggede på den lækre måde. Jeg er også sikker på, at lavintelligente, irrationelle kvinder ikke kan modstå, når den sorte muskelmand spiller bongotrommer i tropenatten, og at de simpelthen er nødt til at overgive deres appelsinhudede kroppe til erotiske drømmelege. Men det skal aldrig blive mit problem.

”Han vil gerne arbejde.”, siger hun til Løkke. Jaja, men hvad kan han? ”Han er musiker,” siger hun så. Den del havde vi alle sammen gættet tre millisekunder inde i indslaget. ”... og murer.” Murer? Flot. Hvad er det lige de formår at bygge i Afrika:
Image: africa / FreeDigitalPhotos.net
Jeps, hytter. Nej, det er ikke godt nok til os herhjemme. Pointsystemet fungerer.

Der er også én ting, vi allesammen ved. Fra lav til høj, fattig til rig og tyk til tynd. Men ingen tør sige det. Sarafina ved det endda også selv, men hun kan åbenbart ikke erkende det gennem sin sextrang efter mørkt kød: Hun bliver træt af ham. Når han er kommet herop, og hun efter to måneder ikke længere kan holde ud at se ham ligge på sofaen, der som bekendt tiltrækker negere, som var de overfladebehandlet med kokosfedt, så smider hun ham ud. Hvorefter han for evig og altid bliver alle os andres problem.

Sarafina er da pisseligeglad. Hun lever af os andre. Det samme gør hendes tre børn. Vi har ikke brug for at få endnu en ubrugelig sexfrugt på finansloven. Men Sarafina har valgt at nasse på de offentlige finanser, og oven i købet tillader hun sig at stille sig forurettet op? Har dine mislykkede forhold og erotiske eskapader ikke bragt os nok problemer? Åbenbart ikke. Du skyder endda, uden at blinke og tvivle bare ét sekund, ansvaret for og resultatet af din liderlighed over på andre.

Lad os få nogle herop, der gider. Nogen, der får lov til at bevise det, uden at de får fribillet til kontantautomaten. Og så er jeg i virkeligheden ligeglad med, om de er sorte, røde, gule, blå, orange eller lilla. Bare de holder deres degenererede overtro for sig selv og har en uddannelse, der kan bruges til noget. Men noget siger mig, at ingeniører og biologer ikke har samme tiltrækningskraft på mislykkede kvinders sammensunkne, rynkede skød som eksotiske stranddansere, der urmands-hyler og spiller reggae på udhulede bananpalmestammer.

Så enten undværer de deres ibenholtslegedyr eller betaler selv for eventyret, eller også indretter vi gratis abortklinikker på alle hjemrejsende charterfly. Jeg skal gerne selv stå klar med det hånddrevne piskeris. Wrrrrr .... ka-ching!

61 kommentarer:

Polakken sagde ...

Sådan! It's funny because it's true! And freaking funny!!

Magnus sagde ...

Næste spørgsmål må være. Hvordan har en kontantshjælpsmodtager råd til at tage til Afrika, og burde hun ikke stå til rådighed for arbejdsmarkedet for at få kontanthjælp.

Anonym sagde ...

"sofaen, der som bekendt tiltrækker negere" - er vi liiige en tand racistiske her?

Anonym sagde ...

I min racistiske ungdom tilbage i 50'ernes og 60'ernes Danmark lyttede vi til jazz. Et herligt nummer spillet af Henrik Johansen's Jazz Band havde titlen: "Bring my Bimbo back to Bamboo Island".

Kunne ham negeren med 25+ dilleren ikke gøre det? "Bring back ...". Jeg tror at Danmark vil kunne komme sig over tabet.

Børge - racist.

Bob Glitter sagde ...

Anonym@17.03: Nej.

Jesper sagde ...

nice one... og hvis hun så gerne vil være sammen med makkeren, kan hun jo bare flytte til afrika sammen med ungerne...

nåh, nej, der har de nok ikke kontanthjælp og børnepenge..

Domestic Diva sagde ...

Ha ha. Første gang jeg besøger din blog. Love it already!

Anonym sagde ...

Herligt indlæg!

Lars H sagde ...

Hahaha Fedt blogindlæg.

DF så vi er sikker på at soen ikke får sin potentielle bistandsklient herop.

Lars M sagde ...

Nemlig. Det er kvinden, der er fuldstændigt galt på den. Hvorfor får hun børn hvis hun ikke kan forsørge dem...og endda med flere mænd heriblandt mindst én afrikaner? Hun er et produkt af vores nanny state. Tarveligheden selv.

Anonym sagde ...

Ak, du har desværre ret. Jeg må så indrømme at på trods af at jeg dybest set er meget meget socialistisk anlagt, så er netop dette tilfælde et eksempel på at man aldrig kan slippe lidt liberalisme, eller ansvar helt. nå nej, sund fornuft, det er det ord jeg leder efter... Uanset om man er på den ene eller anden fløj, så er dette desværre et skræmmende eksempel på hvorfor at filmen "hvordan vi slipper af med de andre" ikke er en komedie, men en instruktionsvideo.

Anonym sagde ...

Det er til at brække sig over at se en dansk kvinde synke så dybt, så hun stiller sig op på tv med sin negerunge, og med største selvfølgelighed giver samfundet skylden for hendes eget moralske forfald. Hun skulle stoppes ind i en flyver og sendes til Afrika, så kunne hun gå på omgang blandt negerstammerne. Der er godt nok ikke noget at sige til vi er på vej til udslettelse, både som nation og som folk.

Praktischer Idealismus længe leve, og længe leve Grev Courdenhove-Kalergi og hans syge visioner for Europa, de har sejret totalt.

Mennesket i en fjern fremtid vil være en bastard. De nuværende racer og kaster vil blive offer for den tiltagende overvindelse af rum, tid, og fordomme. De eurasiske-negroide fremtidsrace der i det ydre vil ligne de gamle egyptere, vil erstatte folkenes mangfoldighed med en mangfoldighed af personligheder. [22]

http://balder.org/judea/Richard-Coudenhove-Kalergi-Praktischer-Idealismus-Wien-1925.php

Anonym sagde ...

Du og kommentatorerne er fornufts- og følelsesforladte rascister. Intet andet. Jeg så hellere jer fængslet og afrikaneren herop, end at have pointsystem og folk som dig i det danske samfund.

Bob Glitter sagde ...

Anonym@12.20: Ja, man må sige, at du til sammenligning lyder utrolig rummelig og inkluderende.

Jacob Cete sagde ...

Hvorfor rejser hun og familien ikke tilbage til "undfangelses-stedet", så mor og børn kan være sammen med farmand ???
Det er der vel ikke noget som forhindrer dem i

Bob Glitter sagde ...

Jacob Cete: Fordi hendes kærlighed til kolde, danske kroner er større end kærligheden til manden. Nøjagtig samme kærlighed, som gør, at manden overhovedet gider at røre hende.

Men det er os, der bliver kaldt følelsesforladte, beregnende og menneskefjendske.

John sagde ...

PC-facister og anti-facister... slap dog af...

Historien er så grotesk, og BitterBlog indkapsler bare det groteske og udstiller uansvarligheden. Han spiller på alle fordomme om "den hvide kvindes hunger efter negersex" på den underholdende måde. Det er sjovt, og så kan han skrive.

Hvad fik dog det irrationelle og usandsynligt dumme kvindemenneske til at gøre hvad hun gjorde?

Anonym sagde ...

Fakta : 87 % af alle kvinder har en stor forståelse for Annafina Friedrichs brægen over for lille Løkke, og de har ondt af parret.

Det er ikke ualmindeligt at arbejdsløse feminister kan have et højt forbrug, selvom de ikke bidrager det ringeste igen til samfnundet bortset fra at producere neurotiske børn af ringe kvalitet.

Faktisk burde personer som Annafina være forment at reproducere sig selv overhovedet. Det er altså ikke blot det, at hun har sat en bastard i verden, som er problemet, men det at hun overhovedet sætter børn i verden. Hun er allerede op på fem børn i alt med forskellige mænd.

Vil disse børn en dag blive kriminelle, homofile, narkotikamisbrugere, Justin Bieberfans, lavt intelligente samfundsnassere?

http://www.youtube.com/watch?v=NxU0C8XoLns

Anonym sagde ...

Selvfølgelig er konen da helt galt afmarcheret med at få et barn med en amdn, hun allerede på undfangelsestidspunktet må have vidst ikke havde en chance for at komme til Danmark - og da slet ike med hendes økonomiske situation. Dermed er bloggen spot on - og ivrigt enormt velskreven.

MEN er det nødvendigt at køre det her over i ren racisme? Det havde da ikke være meget bedre, hvis hun havde fået barn med en eller anden uformuende hvid fra fx en af de tidligere Sovjet-stater.

Klamt racistisk blogindlæg. Mindst lige så klamt som kvinden.

Bob Glitter sagde ...

Anonym@02.27: Jeg kunne sagtens have skrevet om en fladnakket slovak, en sløv græker, en lille, grim englænder, en dumsmart amerikaner eller en flamencodansende, fimset latino.

Der ville bare have været to problemer med den fremgangsmetode:

1) Manden tilhørte ingen af ovenstående grupperinger.

2) ... men hvis han gjorde, ville ingen af jer have skreget op som PMS-ramte kællinger.

Hyklere!

Anonym sagde ...

Som værende mor til et blandingsbarn (begge forældre er danske statsborgere og ingen af os er på kontanthjælp), må jeg stærkt tage afstand fra termen, "bastardbarn".

Bob Glitter sagde ...

Ponderingpoder: En bastard er et barn undfanget uden for ægteskab. Du tænker vist lidt for meget i racer.

Anonym sagde ...

Spot on - problemet er jo netop at Lars ikke påpeger absurditeterne i det, der sker.

Hvis ikke kommentarerne kommer instinktivt, må de komme reflektivt fra ham. Men den går nok ikke når man lefler for midtervælgere.

Anonym sagde ...

Som værende mor til et blandingsbarn (begge forældre er danske statsborgere og ingen af os er på kontanthjælp), må jeg stærkt tage afstand fra termen, "bastardbarn".

Jamen tillykke med eskperimentet. Her gik jeg og troede, at alle børn var blandingsbørn - en blanding af gener fra mor og far. Men, som Bob pointerer, tænker du nok mere i farver.

Og med hensyn til termen "bastardbarn" - ja, så er omkring halvdelen af alle danske børn født af forældre, som ikke er gift, og de er dermed bastardbørn eller bastarder. Og forældrene må derfor være bastardforældre...?

Anonym sagde ...

Nej den korekte term for børn født uden for ægteskab er horeunge. Og det er ganske korekt at ordet bastard er brugt når rene raser er blandet som eks. ved hunde. derfor er det vil også korekt at bruge det i denne sammenheng. men jeg vil mene at det er negativt ladet, når et udtryk der normalt er brugt om dyr bruges om menesker. Hvilket vil også er meningen her.

Lars K sagde ...

Man slipper ikke godt afsted med at udhule en bananpalmestamme for slet ikke at tale om at spille bongo på den. Bananpalmen indeholder mere end 80 procent vand og rådner hurtigt i tropevarmen.

Bob Glitter sagde ...

Anonym@23.44: Bastard kan bruges i begge betydninger, og jeg er i øvrigt den eneste, der ved hvilken mening, det blev skrevet i. Men du kan da lukke øjnene og forestille dig, at overskriften er "horeunger", hvis det får dig til at sove bedre om natten, din hykler.

Lars K: De kan da heller ikke finde ud af noget dernede.

fru Bongo sagde ...

Jeg forstår godt du er bitter. Og jeg er imponeret over dit overskud til at være morsom. Selv har jeg fuldt ud givet efter for mine primitive drifter og dyrker den eksotiske negermand til min fulde nydelse. Han elsker mine fyldige lår og appelsinhud med sin stærke, svulstige, mørke krop. I mørket ser jeg kun hans hvide tænder, lige før de bider sig ned i mit blege, fede kød for at give mig nydelse, som ingen fesen hvid mand nogensinde har gjort det. Jeg beundrer ham, når han går på arbejde i sit murerarbejdstøj klokken seks hver morgen, og når han studerer dansk hver aften. Jeg passer vores fælles afkom med al min kærlighed, og elsker når folk stopper mig på gaden for at beundre barnets skønhed – og den der farve, som alle blegfede danskere jo ville ønske, de havde. Når jeg går ud med mine veninder smiler jeg til de hvide mænd, som kæmper for min opmærksomhed. Men de vil kun tale om arbejde, og kan ikke holde til at jeg tjener mere end dem. Det gør mig bare alt for træt, så jeg cykler hjem til mit mørke soveværelse med min mørke mand og mit mørke barn og er så evigt taknemmelig for, at jeg hver dag giver efter for min primitive liderlighed og nyder hvert et sekund af det.

Bob Glitter sagde ...

Fru Bongo: Uhh, ja, jeg forstår dig godt. Mit højeste ønske er også at få fat i en negerpige, men de er nærmest uopnåelige. Min eneste bekymring ved at gå sammen med en ville være, at alle ville tro, at jeg havde købt hende. Hvilket også ville være min eneste mulighed.

fru Bongo sagde ...

Prøv det - det er prisen værd.Måske du så ville blive lidt mindre bitter og lidt mindre bekymret over hvad folk på gaden tænker om dig;-)

Bob Glitter sagde ...

Fru Bongo: Nu tror jeg kun på ægte, uforfalsket kærlighed mellem mennesker, så jeg vil nødig anvende en prostitueret.

fruBongo sagde ...

Uh det er jeg rigtig glad for at høre:-)
Og du har jo desværre nok ret - det er sq nok ik liiige dig og dit muntre væsen kvinderne (hvide, gule eller mørke) falder for på ægte gammledags maner;-)

Bob Glitter sagde ...

Fru Bongo: Nej, det er kun de godt gennembrugte som Sara, der gider mig. Det er da også derfor, historien flammer min vrede op. Hvis den der lækre ghaneser ikke var dukket op, havde jeg måske kunnet hugge i hende, hvilket ville spare de danske skatteydere for mange penge. Eneste taber er vel Sara, som måtte i gang med et gennemgribende træningsprogram af knibeøvelser.

Enern sagde ...

LOL i er sgu da allesammen kontanthjælpsmodtagere selv, at dømme efter hvor meget tid i har til at være forargede over denne kvinde. Og lur mig om ikke alle herinde på et eller andet tidspunkt har modtaget SU, børnepenge, kørselsfradrag osv osv,vi lever i det samme system folkens, så hold op med at flæb over en eller anden trunte fra samme klub som jer, der tilfældigvis er havnet på TV. Man skal eddermame lede længe efter den grad af smålighed og rascisme der vises på denne blog. Nåå nej vent, vi er i DK.

Anonym sagde ...

Jeg har nogle spørgsmål du burde tænke over inden du skriver alle disse antagelser?

Hvorfra ved du om hun har været i Afrika?

Hvorfra ved du at den primære boligform og byggeform er små hytter i Afrika?

Hvorfra ved du at manden ikke laver andet end at spille trommer?

Hvorfra ved du at folk fra Afrika kun vil ligge på sofaen?

Bob Glitter sagde ...

Enern: "... i er sgu da allesammen kontanthjælpsmodtagere ..."

Det er lige præcis dét, der er problemet. Godt set af en, der ikke ligefrem virker til at være den længste knibtang i bagagerummet.

Simon Hother sagde ...

Det jeg ikke forstår er, at jeg - der har arbejdet fuldtid og dermed betalt skat siden jeg forlod skolen - ikke blot kan gifte mig med en udlænding. Især da jeg kan forsørge hende med mine EGNE penge. Imens kan kontantshjælpsmodtagere, folk på dagpenge, førtidspensionister og lignende få børn uden den mindste regulering. Den der kan forklare dette, meld dig venligst!

Anonym sagde ...

Få et liv, du sidder der og tuder over en kvinde fra DK du har opfundet, og er ekstrem racistisk, selvom du prøver at være sjov, og nej, at kalde dem negere, er ikke det samme som at sige tyk amerikaner eller lign. Den her ide om at kun hvide danskere kan få uddannelse og arbejde i DK, er den her typiske bange holdning som mange danskere har, åh nej, han er anderledes, jeg må hellere basere dem alle på hvad jeg ser et par af dem gør, selvom hudfarve har intet at sige i din opførsel, holdning, eller intelligens. Jeg bor i Oslo, her har vi mange folk fra rundt omkring verdenen, vi har også en Ghetto, er det kaos her? jeg kender flere der bor der, jeg har også arbejdet med folk med anden hudfarve, og gæt hvad, de er som alle andre mennesker, nogen skidte mennesker, og andre er gode mennesker, de fleste udlændinge jeg har mødt i norge har dog været ganske flinke, tror personligt det kommer af deres erfaringer for at komme herover, og ikke konstant blive frygtet eller talt skidt om.

Her er noget jeg syns der er lidt sjovt at tænke på, du siger hun tog til afrika og knaldede en sort mand pga. hans hudfarve, eller sort kød(hat), ud fra det vil jeg sige det fortæller mere om dig, du er helt klart mere fokuseret på folks ydrer udseende, mit gæt er du slet ikke har snakket med en sort kvinde, 50% ud af idiotisk frygt og 50% ud af at hun ikke ligner nøjagtigt det du har forestillet dig, en hvid dansk kvinde der har mere tilfælles med dig i udseende.

Få et liv, DF har været i regeringen i 10 år nu, det har hjulpet fedt har det ikke? Held og lykke med DK's nedgang der ser ud til bare at blive ved og ved.

Bob Glitter sagde ...

Anonym@01.34: Jeg overvejede at oprette en seperat blog til al din ævlen og kævlen, men here goes:

For det første, din store nar, så læs hele indlægget og forstå det, før du lægger dine hovedløse kommentarer.

Jeg har ikke opfundet kvinden, der omtales i indlægget.

Og nej, jeg har måske ikke snakket med en negerkvinde, men jeg har "Amistad" på både dvd og blu-ray, og jeg var stor fan af The Cosby Show i 80'erne, hvor jeg brugte mange timer på at begære Vanessa. Der var også en hvid, lille dreng med, der var meget dummere end alle negrene, så jeg ved godt, at det intet har med IQ at gøre, hvilket jeg i øvrigt overhovedet ikke har nævnt nogen steder.

I al din skyden vildt omkring dig på må og få, har du dog ramt én ting rigtigt: Nej, de har aldrig set skyggen af problemer i Norge ...

Anonym sagde ...

Du er tilgivet for at være racistisk og chauvenistisk for du er utrolig morsom - stil op i politik, de andre er så kedelige og utroværdige. Du vil helt sikkert pynte blandt de tunge kødhoveder i blå blok, inkl. EU-lider-lystne Lykke Friis.

Anonym sagde ...

sjov, men til grin

Anonym sagde ...

Fra mig til dig :3

http://www.youtube.com/watch?v=iwGFalTRHDA

Anonym sagde ...

We are all red inside!

Anonym sagde ...

Du ramte lige hovedet på sømmet Bob :-) fanme godt skrevet..hun er en ulækker nasser so, der burde tvangs steriliseres..

Allan sagde ...

Ja det er skide godt. Men pas nu på, for "Mein Kampf" er formentlig ikke lovligt at omskrive uden henvisninger. Et tillægsforslag i naturlig forlængelse af dine eftertænksomme ytringer kunne være, at alle der er ikke ariske eller arbejdesløse eller socialistiske eller i det hele taget anvender empati, skal have et armbind på med dit flotte og sympatiske logo med det gennemhullede norske flag. Så kan alle os der har haft en uretfærdig barndom og i virkeligheden er bange for alt hvad vi ikke kender, rende rundt og hygge os med flæskesvær :-)

Du har ikke boller til at lægge denne kommentar i din blog, har du?

Knus og Kram

Bob Glitter sagde ...

Allan: Uanset, hvor debile og uigennemtænkte kommentarer er, uanset om de er så spækket med stråmænd, at de minder om fugleskræmselbusser i myldretiden, så udgiver jeg dem altid. Jeg går i modsætning til dig ind for ytringsfrihed.

Allan sagde ...

Kære Bob

Tak for dit svar. Joo jeg må medgive at du er ligeså modig som min nabos kamphund. Jeg går nu også ind for ytringer, hvorfor det i sagens natur ikke anfægtes i min lille opfordrende kommentar. Nej, det var blot en velment perspektivering på dine HOLDNINGER (altså ikke det at du siger noget, men HVAD du siger). Og til det finder jeg dit svar en snas... luftigt. "Debil" og "uigennemtænkt" skriver du helt uden argumenter.
Kom nu Dr. Glitter. Lidt mere kød, lidt mindre svovlluft i en røvbitter indpakning :-)

Knus og Kram

Anonym sagde ...

Allan når du nu er så vel bevandret i 'Mein kampf' Kan du så ikke komme med et par henvisninger (bind, side, afsnit) til nøjagtigt hvor Bob har planket 'Mein Kampf'?
Ja, Bob kammer en lille smule over. Men budskabet, som er at folk må og skal tage ansvaret for egne handlinger, er lige i øjet. Jeg kan ikke være mere enig.
Kvinden er et rigtig godt eksempel på at socialister kun er solidariske med sig selv. Og at socialister er langt mere egoistiske end liberale / konservative. At gøre krav på andres penge for at dække udgifterne ind til egen dumhed er det mest egoistiske man kan forestille sig.

Allan sagde ...

Jamen jeg vedkender da, at jeg desværre slet ikke har samme indgående kendskab til kvinden med "appelsinhud og rynket skød", eller den "sorte urmand med degenererede overtro" som blokkeren, eller til din visdom omkring socialister og liberale/konservative. Men fælles er velsagtens, at de alle generaliserer bevidstløst! Føj for den. Godt den slags ikke overgår sådan nogen som os...

Møs møs

Forex sagde ...

@Allan: Hvis du undrer dig over manglende kommentarer fra Mr Glitter, kan du måske finde svaret i et tidligere blogindlæg.
Med forlov: http://www.bitterblog.dk/2008/03/knus.html

Anonym sagde ...

der er sku da intet racistisk over udtrykket "neger"

Anonym sagde ...

Det vrimler med lesbiske i min familie bla. min adoptivdatter og hendes kusine. Begge lever/har levet i forhold hvor partneren har fået insemination. Børnene er bastarder i mine øjne. Så hellere en neger eller en skævøjet, det kan man forholde sig til.

Anonym sagde ...

Kære Bob Bitter Glitter

Du er da bare sur fordi du ikke har en rytme i kroppen og en lille diller, det da osse træls ik? hi hi.


Og selvfølelig skal du betale for opvækst og underhold til "negroguy" og vores dejlige lille bastard og når jeg lige er blevet træt af neger-diller og bongo rytmer, det da bare naturligt !

Hvorfor? Fordi det må da være prisen for at være sådan en seksuelt utilstrækkelig lille kedlig karl der bare sidder der og kigger ind i en skærm hele sit liv. Gud..ikke at jeg vil forbyde jer, selvom jeg er sikker på at det ville være en meget lækkere verden, men det går altså imod min tro.
Derfor går jeg osse ind for mangfoldighed hvor de urytmiske og "lille diller filipens nørder" hi hi, når de nu er sådan nogle kedlige nogen kan bidrage med at betale og sørge for at min Iphone og Facebook virker . Det da bare retfærdigt !

Knuzzer alligevell Yrsa

Anonym sagde ...

Simpelthen fremragende!

Anonym sagde ...

Jeg har meldt bloggen og flere af kommentarerne til politiet. Magen til nederdrægtigt, injurierende bavl skal man lede længe efter.

God aften.

Jesper R sagde ...

Hvis politiet så meget som overvejer at behandle din hjernedøde politianmeldelse, så fortæller det alt om tilstanden i dette socialistiske lorteland.

I stedet burde de udskrive en straksbøde til dig. Dels for at spilde deres tid, men primært for at være en kæmpe idiot.

Ha' det ad helvedes til.

Jesper R sagde ...

Hvis politiet så meget som overvejer at behandle din latterlige og komplet hjernedøde anmeldelse, fortæller det alt om tilstanden i dette lorteland, hvor politiet ikke kan/vil/gider/må efterforske grove voldsforbrydelser.

I stedet burde de udskrive dig en straksbøde. Dels for at spilde deres yderst begrænsede ressourcer på noget så latterligt, men mest for at være en kæmpe idiot.

Ha' det af helvedes til. Narrøv.

Jesper R sagde ...

Hvis politiet så meget som overvejer at behandle din latterlige og komplet hjernedøde anmeldelse, fortæller det alt om tilstanden i dette lorteland, hvor politiet ikke kan/vil/gider/må efterforske grove voldsforbrydelser.

I stedet burde de udskrive dig en straksbøde. Dels for at spilde deres yderst begrænsede ressourcer på noget så latterligt, men mest for at være en kæmpe idiot.

Ha' det af helvedes til. Narrøv.

Rene Lodal sagde ...

Meldt til politiet?

1. Bob er ganske enkelt for Intelligent til at lave en fodfejl der kan få ham i fedtefadet, mht. sine ytringer og meninger.

2. Hvis du finder ting herinde stødende, skulle du måske overveje om ikke det er dig der er problemet?

Jeg går stærkt ud fra du tilhører "vemligboer" konceptet, og det er som om at politiet har andet at lave, end at følge op på ting i fornærmes over. Bl.a. voldtægter af mindreårige på asylcentrere, begået af kvinder i deres bedste alder iført en "SF, Ø eller Å" t-shirt. Eller at holde styr på de migranter, indvandrere og andre berigende typer som folk som dig insisterer på at få til landet. Ind imellem at de stakkels arabere og afrikanerne skyder løs på alt og alle i landets større byer...

/Rene

Bob Glitter sagde ...

Jeg tvivler nu på, at bloggen reelt er meldt til politiet. For hvor langt vil en bare nogenlunde normal person komme i skriveriet af sin anmeldelse, før vedkommende stopper sig selv?

"Kære landbetjent.

Jeg har i dag læst noget på internettet, der gør mig vred, og det vil jeg gerne have politiet til at hjælpe mig med [STOP SIGNAL 1].

Det frygtelige, jeg har læst, er skrevet af en hr. Bob Glitter [STOP SIGNAL 2] på Bitter Blog [STOP SIGNAL 3] hvor han skriver, at "sofaer, som bekendt tiltrækker negere, som var de overfladebehandlet med kokosfedt". Det er meget racistisk, for hvorfor skulle en neger blive tiltrukket af sofaer ligesom alle andre mennesker? Og især når det er noget med kokosfedt, fordi det kunne jo være noget med aber, og jeg synes jo selv negere ligner aber lidt [STOP SIGNAL 4].

Altså bør Bob straffes efter racismeparagraffen. Det giver nemlig ingen mening at læse indlægget færdigt, hvor Bob skriver, at han "i virkeligheden ligeglad med, om de [indvandrere] er sorte, røde, gule, blå, orange eller lilla." [STOP SIGNAL 5]"

... men okay, hvis man har behov for at sladre til læreren, når man hverken formår at argumentere eller tage en smule grov humor, så opdager man nok ikke ovenstående fem, enorme, blinkende alarmlys.

I øvrigt, hvis man virkelig gerne ville af med blogindlægget, skulle man nok melde bloggen til udbyderen, tante Google, som er mere end ivrig for at fjerne enhver mening, der modsiger progressiv, kulturradikal internationalisme.

Og forresten, Rene Lodal, så kan man sagtens ryge i fedtefadet. Det er sket før i Danmark og selv i Sverige, hvor de mest uskyldige udtalelser er blevet anset for "racistiske" (ifølge tåbelig lovgivning, altså, for de fleste normalt tænkende personer kan godt se, der ikke er et problem).

Rene Lodal sagde ...

Det er jeg med på, men det ender som regel med at normalt indrettede individer får lidt at smile af (... eller en gang hovedrysten). Altså når venstrefløjens evigt jagtende "vi skal lade os fornærme" tropper, endnu engang dummer sig - og det hele falder til jorden.

Hvem sagde i øvrigt Alternativet...