lørdag den 14. maj 2011

Så ruller vi over grænsen

Det kan efterhånden ikke engang chokere mig, at Dansk Handicap Forbund har trillet rundt i privatkvarterer i Malling, noteret sig de adresser, hvor der er anlagt terrasser, som ikke er velegnede til spassere, og som derfor overtræder et vanvittigt bygningsreglement, og anmeldt ejerne til kommunen. Jeg ved nemlig, at handi'erne bruger al deres vågne tid på at snage på andre mennesker og brokke sig, fordi:

1) De altid snager.
2) De altid brokker sig.
3) Det liv, de har, svarer til deres forkrøblede og triste udseende.
4) De aldrig bliver inviteret til grillfester, og de tror, det er på grund af terrasserne.

Men nej, det er ikke på grund af terrasserne. Det er fordi, ingen kan lide dem. Ingen. Det er i forvejen ret klamt at indtage sin mad ude i haven med alle dens insekter, fugle og dræbersnegle, og det sidste, vi behøver, er irriterende ”fzzzzt”-lyde, når spasserne savler ned i grillkullene. Naturligvis vil de ophøjede spastikere påpege, at reglerne er til, såfremt en af deres ærede medlemmer skulle ønske at flytte ind i huset på et vilkårligt tidspunkt i fremtiden, hvorfor det ærede medlem ikke skal have besvær med at trille ud på terrassen. Jeg ser uendelige perspektiver i at indføre disse sindssyge regler, som sikrer os mod imaginære, fremtidige situationer med handicappede. Uendelige perspektiver til uendeligt besvær.

Forestil dig, at du har købt en ny 24-tommer fladskærm til din PC, så du kan spille Farmville på Facebook i en dejlig stor 1920x1080 pixels opløsning. Det må du naturligvis gerne, men såfremt der tilfældigvis skulle sidde en bælgøjet handi bag dig, er du fremover forpligtet til altid at se dit skærmbillede i 500 gange zoom, så idioten kan snage i dine e-mails på linie med normale mennesker (som dog ikke har dette behov, fordi de rent faktisk har et liv):
Din nye, store, flotte skærm, der af hensyn til svagere stillede desværre må begrænse sig til at vise 1/500 -del af billedet. God fornøjelse.
Eller hvad med din PlayStation 3 controller? Vi kan så sandelig ikke formode, at spillerne er fingernemme, og derfor må vi indføre kæmpecontrollere til eventuelle gæster, selvom de stadig har mindre chance for at ramme ”start”-knappen med fingrene end en ladeport med en badebold.

Din fætters genbo, Heino fra Odder, som sikrer dig en udgift i tusindkronersklassen til  PS3-udstyr i latterlig overstørrelse. 
Desuden kan du også forvente at skulle udskifte samtlige krus i dit yndlingskaffestel:

Værs'go og til lykke! Et af dine nye Mega Mussel krus.
Og kan man forestille sig den lammende bølge af sagsanlæg mod den Googleafdeling, som udvikler talegenkendelse til brug i smartphones:


Så har jeg vist også skåret min pointe ud i letlæselige papbogstaver for selv de mest retarderede læsere. Men det er sikkert også snart ulovligt at holde nogen uden for sine pointer. Jeg beklager, hvis det virker som om, jeg sparker på folk, der allerede sidder ned, men jeg må jo ikke bryde selv de mest tåbelige love, vel, Dansk Handicap Forbund?

Jeg tvivler på, at Dansk Handicap Forbund får flere medlemmer af at føre sig frem på denne usympatiske, krævende facon. På den anden side tvivler jeg på, at nogen melder sig ind i netop dét forbund af ren lyst eller interesse. Det er vel nærmest sådan noget, man næsten er nødt til, hvis man bliver spasser. Men måske får de nogle udmeldelser fra de retskafne handicappede, der  findes et eller andet sted derude (jeg leder stadig efter dem, ligesom jeg leder efter rationelle socialister og frivilligt arbejdssøgende kontanthjælpsmodtagere). Jeg tror dog, de fleste af dem først melder sig ud, når de har taget den sidste rampetur ned i deres forhåbentligt tidlige grav.

Det eneste positive ved alt dette nærfascistiske regeltyranni er, at man på en eller anden måde bliver fremtidssikret. Når skæbnens ironi rammer mig, og jeg selv ender med en motorik som en halvkvast edderkop og sidder i kørestol, så vil jeg stadig kunne køre ud på terrassen og tage lidt sol. Hvilket jeg naturligvis aldrig ville komme til at gøre. Det ville jo svare til at vande en vissen blomst. Og i øvrigt ville jeg have travlt med at køre rundt i min 1.000.000-kroners kommunebetalte, forkromede Chrysler for at snage på, om naboerne overholder alle de reglementer, der sikrer, jeg kan komme ind i deres hus, såfremt de overhovedet gad at have noget som helst med mig at gøre. Hvilket de da på ingen måde vil, når jeg også er blevet handicappet.

Man kan selvfølgelig håbe, at de stikkeragtige anmeldelser er et lokalt fænomen i Malling og andre døde byer i omegnen, såsom f.eks. Odder. Seriøst, har du nogensinde været der? Byen består stort set af gamle mennesker, handicappede, alkoholikere og fulde, neonoplyste gymnasieelever. Nu, jeg tænker over det, ser der sådan ud alle steder, der ligger mere end syv kilometer væk fra en storby. Bortset fra i Nordkorea, hvor de af en eller anden grund ingen handicappede har. Nogen steder. Overhovedet. Så socialismen er altså godt for noget.

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nøj, hvor er jeg enig med dig Bitter Blog! Utroligt at de handicappede GIDER gå op i sådan noget fis, når
1. Yep, ingen gider have dem
2. Forhåbentlig de penge, de får fra staten, ikke rækker til købe sådan en villa!

Jeg kan næsten ikke mere tænde for flimmeren med nyhederne uden 5 minutter senere at edderrasende slukke det! Man skulle tro, det var Andeby vi levede i, så komisk det hele er blevet.
Jeg kan kun takke dig, BB, for endnu et godt indlæg, der negler alle tumperne og dermed lysner min dag.

-W

Anonym sagde ...

Fandens!

Jeg er netop, efter 25 års tilløb, i gang med at lave en ny terrasse. Alle tegninger mm. sigter på at få terrassegulvet til at flugte med stuegulvet, og nu skal jeg så til at lave om på det. Niveauforskellen skal være mindst 3 cm, kan jeg forstå. Heldigvis bliver det, det eneste jeg skal lave om, da terrassen i den anden ende, ud mod haven, har to trin ned til en skrænt, der fører direkte ned i en dyb hurtigstrømmende å. Her vil eventuelle kørestolsbrugere, efter at være raslet ned af trin og skrænt, og med 30 kilometer i timen afsluttet med et stort plask, ende, og hurtigt og bekvemt blive ført bort af strømmen sammen med andet bundfald.

Mvh. Børge.

Anonym sagde ...

Nu er vi jo mange som kender Bob som et lystigt og hjertevarmt menneske. Derfor er faste læsere heller ikke overraskede over at Bob giver de handicappede en langt mere positiv karakteristik end de fleste mennesker ville mene der fortjener.

Men sådan er Bob's natur. Man kan tage Bob ud af glitteret. Men man kan ikke tage glitteret ud af Bob.

Vote Bob for president.

-TM

Stephan sagde ...

Kæft hvor er du da en idiot at høre på.

Jeg er helt enig i, at det er latterligt, at kørestolrbrugere kører rundt og melder folk. Men den nedværdigende beskrivelse af kørestolsbrugere og beskrivelse af, at alle kørestolsbrugere er spasser er simpelthen bare for syg.

Et sjovt tankeeksperiment kunne være, hvis du selv blev kørestolsbruger...

Bob Glitter sagde ...

Stephan (jeg antager, der er tryk på sidste stavelse): Morsomt nok, skriver jeg om netop det tankeeksperiment i indlægget. Måske skulle du læse det, før du brokker dig som en spasser på en byggeplads.

Men det kunne da være interessant at høre, hvorfor du finder tankeeksperimentet "sjovt"?

Andersine And sagde ...

Hørt. Glemmer sent den dag, der stod en fra Dansk Blindesamfund og ringede på døren for at tigge efter almisser. Sagde pænt "nej tak" til at støtte foreningen og blev spist af med svaret "vær du glad for du ikke er blind" - hvortil jeg svarede "det er jeg også". Behøver jeg fortælle, at Dansk Blindesamfund næst kommende dag fik en mail fra undertegnede?

Anonym sagde ...

Kunne det have noget at gøre med at Claus Bjarne Christensen er arkitekt og måske lidt misundelig?

Anonym sagde ...

Hvordan slipper man af med en spasser ?

Man beder ham holde en ostehøvl. Eller hvis det skal gå lidt hurtigere, et lidt skarpere redskab.


Bob, vogt dig for, at de handikappede ikke anmelder dig til FNs menneskerettigheds internationale domstol , for i deres konventioner er de handikappede beskyttede på lige fod med de underlegne racer og de homofile.

Anonym sagde ...

Føj og øv for et bittert menneske der kan få sig selv til at spytte sådan en klump mavegalde ud. Og så endda på det mest kujonfyldte sted af alle: Internettet.
Flot test, ellers :) Hvis du smider snot på nettet må du også regne med at få snot tilbage.

Jeg er enig i at dette samfund må ændres, men kun i en retning hvor det ikke kan resultere i mennesker så intolerante, indbildte og blottede for empati som dig.
Du lever i et af de rigeste lande i verden, og du mener simpelthen at vi alligevel er i vores gode ret til at smide de svageste på porten?

Når du engang bliver handicappet, vil jeg med glæde rulle dig ud i solen. Du ville have godt af noget lys i dit triste liv.
Jeg ville hellere være handicappet end bitter.

Mvh. Ida

Bob Glitter sagde ...

Kære "Ida".

Jeg er imponeret over dit mod til at stå frem her på internettet.

Der er dog noget, du har misforstået med hensyn til handicappede. Jeg ved ikke, om du nogensinde har været i nærheden af én, eller om du blot har set dem på behagelig afstand, hvorved man nemt kan komme til at sympatisere - ligesom med homopar, der adopterer.

De lugter f.eks. ret underligt. Selv hundene kan ikke lide dem, hvilket er naturens måde at sige "Lav dem til muld hurtigst muligt".

Til sidst vil jeg dog give dig tak for at køre mig ud i solen, hvis jeg selv skulle rammes, for jeg er så bleg, at jeg ikke tåler solen. En langsom aflivning ved solafbrænding er bestemt at foretrække frem for livet som handicappet (eller - til din info - ordblind eller regneretarderet).

Vi har brug for mennesker som dig, der ønsker at yde aktiv dødshjælp ved subtile metoder.

Anonym sagde ...

Ok, selv som fast læser herinde må jeg erkende at den her var over grænsen.

Det er fandme groft det her.

LOL.