fredag den 6. maj 2011

Exit: Osama Bin Laden

Så nakkede USA Osama Bin Laden, og derfor vil jeg gerne bede jer om én ting: At holde jeres forpulede kæft! Efter fire ulidelige dage kan jeg tilsyneladende placere samtlige mine venner, bekendte, familie og kollegaer i en eller flere af følgende fire kategorier:
  • Konspirationsteoretikerne
  • Menneskerettighedsbureaukraterne
  • Humanisterne
  • De religiøse tosser
De har alle enten ikke en kæft forstand på, hvad de udtaler sig om, eller også har de ikke tænkt sig om. Eller bare begge dele. Jeg er efterhånden vant til det. Men lad os tage dem en af gangen:

Konspirationsteoretikerne

Cirka 2,3 sekunder efter de første meldinger om Osamas død, begyndte folk at poste alle mulige åndssvage teorier på internettet:
  • At han ikke var død, og at USA bare løj.
  • At han døde i 2002 af en nyresygdom
  • At han hele tiden har siddet på Guantanamo
Hør nu, for helvede: Obama træder ikke frem på landsdækkende tv og siger, at de har skudt Osama, hvis de ikke har gjort det. Men det er måske, fordi han er neger, du tror han er så dum, dit racistiske svin? Hvor smart ville det lige se ud, hvis Osama dukkede op et par måneder senere i Røvivejretforallahstan? Tænk jer dog om.

Menneskerettighedsbureaukraterne

Åh, jamen for satan da. Her er flokken af latterlige papirnussere, der stiller spørgsmålstegn ved, hvordan alt er foregået, og de er under ingen omstændigheder tilfredse. Hvis de skulle have været tilfredse, skulle operationen mod Osama have foregået på følgende måde:

1) Cirka to år før operationen informeres FN og en rapport udarbejdes.
2) Rapporten afventer godkendelse i FN.
3) Dernæst ryger operationen ud i militær høring.
4) Derefter i offentlig høring foran alle mulige politiske partier, som samarbejder i demokratiske udvalg for at lave en fælles beslutning.
5) Operationen kan sættes i gang, efter visum og indrejsetilladelse til Pakistan er blevet sikret.
6) Et multikulturelt team af FN-medarbejdere ledsager Navy Seals teamet, hvor de i tilfælde af modstand skal:
   1. Interviewe modstanderen og afklare, om han eller hun føler sig krænket eller uretfærdigt behandlet.
   2. Pause operationen efter hvert løsnet skud, måle afstand til målet og lave en vurdering af, om målet var i stand til at forsvare sig eller ej.
   3. Lave en udførlig rapport angående anvendte våben i forhold til internationale konventioner vedtaget af folk, der aldrig har stået i en krigssituation.
   4. Vidne imod ethvert medlem af Navy Seals, der har løsnet et skud, for at sikre sig, at han ryger i fængsel for sine umenneskelige ugerninger.
7) Efter operationen vil et grotesk stort, overbetalt team af advokater for godhedsindustrien udarbejde rapporter i trillebørsstørrelsen, som ingen nogensinde vil læse, men som alle brokker sig over, fordi de ikke er udførlige nok. Til slut tuder alle over, at der ikke er penge i det offentlige til at passe børn på anstændig vis.

Imens udvikler Osama Bin Laden laservåben og teleportteknologi og formørker planeten i islamisme, styret fra månebasen, han har bygget i mellemtiden. Men alt dette er irrelevant, bare hans menneskerettigheder ikke blev krænket i processen.

Humanisterne

Nu er jeg så uheldig at bo i Aarhus, hvor alle kvinderne er dybt naive humanister, så måske er jeg bare uheldig, at min Facebook overfyldes af beskeder så som:

”Åh, jeg forstår zimpelthen ikke, at nogen kan glæde sig over Osamas død. Osama var et menneske, som alle os andre, og selvom han var en ond mand, er det altid trist, når nogen dør.”

Hør her: Det er ikke trist, at Osama er død. Det er heller ikke godt. Nej, det er totalt fedt. Det er vildt glædeligt, og verden er blevet et meget bedre sted at leve i. Jeg ville sateme gerne have været den Navy Seal, der plantede otte gram bly i hans kranie (såfremt jeg kunne slippe for al træningen, altså). Det må have været et kick af den anden verden at få lov til at blæse Osamas udødelige sjæl ud af det euklidiske rum, også selvom man ikke må prale med det.

Humanisterne må have fået deres tåbelige holdning fra folkeskolen, hvor man lærte, at alle liv er lige meget værd. Men det er løgn. Der er nogen hvis død, alle får fordel af. Jeg ved godt, at I i jeres moralske hellighed og med jeres statementbriller og popsmarte Panamahatte opfatter jer selv som om, I befinder jer på et højere udviklingsstadie end alle os andre, men I tager fejl. Osama var intet værd. Intet. Jeg kan finde nullermænd i min lejlighed, som burde have flere rettigheder end ham. Ikke mindst fordi ingen nullermænd har udført overlagt mord på 3000 civile, totalt uskyldige mennesker uden nogen form for skrupler.

Der er også de pladderhumanister, som tror, at han har overgivet sig, og at USA derfor ikke burde have dræbt ham. Måske gjorde han, men who cares? I øvrigt sagde Obama noget, som ingen andre end mig åbenbart har lagt mærke til: "After a firefight they killed Osama Bin Laden and took custody of his body". Altså var det meningen at slå ham ihjel. Fint. Men så klynker humanisterne igen: "Åh, vores retssikkerhed er blevet krænket". Ja, for hvis en ondsindet, overlagt massemorder af 3000 uskyldige civile ikke kan føle sig sikker, hvem kan så? Humanisternes følelse af retssikkerhed er ligefrem proportionel med antallet af åbenlyst skyldige mordere, der vader frie rundt på evig, offentlig forsørgelse i Danmark.

De religiøse tosser

Ja, så ser man kristne Else Knudsen fra Skive, der på Facebook brokker sig over, at USA dræbte Osama, fordi ”man skal tilgive”, og i øvrigt har Else Knudsen også selv tilgivet Osama, ligesom Jesus ville have gjort. Jeps, det skrev konen, som dog overså det ellevte bud:

11. Du skal ikke moralprædike, din so!

Men ellers synes jeg da, det er flot, du har tilgivet ham. Især set i lyset af dit offer den 11/9 2001, hvor du måtte opgive din syvende formiddagskaffepause på din bekvemme offentlige femtimers arbejdsdag. Og det var endda kaffepausen med indlagt basse. Du er i sandhed et stort menneske.

Bortset fra ovenstående tossegrupperinger og alle de andre, jeg ikke gad nævne, synes jeg i øvrigt også, at USA burde tage sig sammen. Hvorfor er det lige, at de begravede Osama i havet ”i henhold til islams traditioner og skikke”? Jeg synes da ikke, de aflivede ham ”i henhold til islams traditioner og skikke”, hvilket ellers ville have betydet pisk til døden, hængning i kran eller afhugning af samtlige lemmer. På et stadion. Personligt synes jeg, at de skulle have svøbt ham i bacon, grillet ham til kul og forstøvet resterne til et fint pulver og spredt det ud over en rapsmark, hvorefter vi kunne stege flæskesvær i olien fra afgrøderne. Det er muligvis respektløst og en smule omstændigt, men det kunne da have været en griner.

På et eneste område har sammenrendet af alle fjolserne overrasket mig positivt: At Obama er neger og demokrat har trods alt ikke vist sig som en stopklods for vanvittige spekulationer på trods af, at disse karakteristika automatisk giver helgenstatus i de danske medier. Jeg troede, at alle gutmenschen var enige om, at kun hvide, højreorienterede, protestantiske mænd laver onde konspirationer, men det lader til, at også Obama ifølge dem er i stand til at igangsætte og time likvideringsoperationer i forhold til, hvor lille hans vælgeropbakning er. Det er da utroligt, som USAs præsidenter er i stand til at styre alting, og at alting i verden alligevel går ad helvede til.

Der er dog også en ting, jeg er enig med alle brokhovederne i: Krigen mod terror er ikke forbi. Naturligvis vil der altid være en eller anden klovn, som vil træde i Osamas sandalspor og fortsætte arbejdet, men mon ikke det alligevel er grobund for lidt overvejelser, at forgængeren nu sover med jomfruhummere? Nu må vi bare i gang med at finde næste mål. Jeg har et bud. Med risiko for at skabe nye konspirationsteorier … er jeg den eneste, som har bemærket den uhyggelige lighed:


Og Linie 3 har jo varslet nyt show. Det er da ægte terror.

19 kommentarer:

TVL sagde ...

Som sädvanligt en fremragende artikel som bringer et lille skävt smil frem på en ellers, som altid, bitter dag.

Var det ikke noget med en share-funktion så man kunne anbefale dine artikler på Facebook?

Bob Glitter sagde ...

Der skulle gerne være nogle knapper til det i bunden af indlæggene ...

Anonym sagde ...

https://www.facebook.com/pages/Osama-may-be-dead-but-hes-still-blowing-up-my-news-feed/150561555009420

Anonym sagde ...

fremragende :)

Den Visionære sagde ...

Lad dog søde Jannie Spies være i fred. Alt for mange lider af misundelse.

The Gunslinger sagde ...

Nu har du jo sovset dine synspunkter godt og grundigt ind i ironi og fjendskheder, men allgigevel. Har du overvejet, at dit "argument" for, hvorfor Osama fortjente at dø ikke kun giver mening i lige netop Osamas tilfælde? Dit kriterium er tilsyneladende, at man f.eks. skal dø, hvis man har "udført overlagt mord på 3000 civile, totalt uskyldige mennesker uden nogen form for skrupler." I så fald: hvad med de fleste vestlige regeringer? Begynder det at blive ligegyldigt for dig, når det kommer op over de million ofre? Eller når man ikke kan tælle ligene i eksplosioner og sammenstyrtede bygninger og populistiske udmeldinger? Du må lige stramme op, hvis du bilder dig ind, at du netop har præsenteret et godt argument for, at Osama "burde" dø.

For at afhjælpe dit klynkeri over at dine nærmeste og bekendte tilsyneladende er idioter har jeg to råd: start med at lytte til, hvad de siger, og lad være med på forhånd at smide dem i folkeskolekvindagtighedskassen. Derefter kan du overveje, om der måske er en grund til, at i omgiver jer med hinanden.

Bob Glitter sagde ...

The Gunslinger: Det er præcis typer som dig, der er de værste. Du ser ingen forskel mellem overlagt mord på civile og uheld. Efter din logik burde bilister henrettes kollektivt. Og lur mig, om du ikke lige præcis mener det, din latterlige hippiecyklist.

Forbliv venligst i dine hashtåger ... men kom gerne tilbage til Bitter Blog.

anarkim sagde ...

hæhæ - det handler ikke om, hvorvidt det er synd at Bin Laden er blevet skudt. Handler dette egentligt om at få hævn over hans ugerninger eller om at kæmpe for de grundliggende principper som retsstatter, internationalt samarbejde, respekt for menneskerettigeheder, frihed, lighed, demokrati etc? Han burde bare have været stillet for en domstol - uanset hvor svært det ville være at fange ham, beholde ham, retsforfølge ham etc. Er vi stadig ikke i stand til at gøre det bedre end med Milošević eller Hussein? Hvor svært kan det være? Selv efter 2. verdenskrig tog det en evighed at retsforfølge krigsforbrydere. Der var det enddog en regulær krig mellem suveræne nationalstater. Denne situation mellem vesten og østen handler jo netop om, at der ikke er nok der kører Ghandi- eller King-stil af overfor hinanden... Hvorfor bliver de overhovedet terrorister? Ville de nok ikke helst være fredelige landmænd? Lad dem være i fred. Lad være at bruge deres olie, mineraler og naturessourcer. Lad være med at handle med dem - lad være med at snyde og bedrage dem. Mød dem som mennesker i stedet. Bin Laden burde været blevet behandlet med større respekt end almindelige fanger, han burde været blevet dømt efter en fair retssag, han burde være blevet straffet efter lovens maksimale straframmer både efter vestlige og muslimske love. Som det nu gik, ville det have været bedre med en mindre præcissionbombe end at "henrette" ham direkte, hvorved man frasagde sig retten til at retfærdiggøre sig selv og sine handlinger efter ovenstående principper. Vesten har jo tabt nu. Manden var en totalt nederen kegle - men at henrette ham uden at stille ham for en dommer understreger jo bare hvor dobbeltmoralsk vesten agerer. Problemmet er at der konstant skides på Ghandi og King - og for hvert lag lort der lægges ovenpå kommer den globale løsning længere og længere bort. Way! "Vi slår jer ihjel hvis i ikke gør som vi siger. Elsk os og køb vore crap - nu!" Skrid med det pis! Vesten er jo præcist lige så langt ude som mullaerne... Det er forhåbentligt super nice at al qaeda har mistet deres top dog - men det har vi også. Obama, Osama - they're all mad. Efter 2. verdenskrig er det endnu ikke lykkedes for verdenssamfundet at stå sammen mod overgreb mod menneskerettigehederne. Nå, nu vil jeg ud og købe et par bililge Nike sko - produceret af børneslavearbejdere. Så får vi allesammen det meget bedre. Jeg får branding value og de får da noget arbjede? Ikke? Snart bliver benzinen jo også billigere igen, nu hvor vi køber olie for mad i Nordafrika. Ih, hvor går det godt! Hurra Bin Laden er død. Du har ret. Ingen grund til at citere King. Lamme borgerrettigheder. Totalt oppustet principper, mand. Skyd svinene. De har ikke ret til domstole. Party i provinsen... ;-)

Bob Glitter sagde ...

anarkim: Du skulle tage at få styr på dit typisk vestlige selvhad.

For at muntre dig op og apropos party i provinsen, så spiller Scooter i Horsens.

Anonym sagde ...

Selvfølgelig er Osama død, men som sædvanlig har amerikanerne klokket totalt i det, for hvad drejer det her sig om: Ja for fanden - hævn og afskrækkelse, og intet har man fået andet end den rene røvtur, der uundgåeligt følger. Inden længe har Hussein Obama fået så svære sjælekvaler, at han opfører verdens højeste moske på Ground Zero, og helgenkårer møgskovlen Osama. Og muslimerne griner røven i laser medens de planlægger nye attentater.

Man skulle have indfanget idioten, og i en kæmpe ticker-tape parade skulle man have flået alle negle af idioten og smurt de blødende fingre ind i svinefedt. Seancen skulle herefter gentages hver gang negene var groet ud. Da man ikke længere har ticker-tapes, så kunne man smide forældede laptops i hovedet på ham og andre indfangede idioter af samme syge pædofile røverkultur.

Fandens!

Børge.

Anonym sagde ...

Bob Glitter - du får mig til at tro på det rationelle i mennesket. Selv om jeg er kristen, mener jeg også, at Osamas død var en gave til menneskeheden. Jeg er ikke kommet så langt i tankerækken omkring det dér tilgivelse. Tak for din - som altid - fremragende analyse!

Anonym sagde ...

Tak for en dejlig artikel. Den er som et forfriskende bad, der skyller socialhumanismens smuds bort.

Pelle sagde ...

ja er Linje 3 ikke snart meget over the hill :)


Hilsen

Pelle
weekendophold i København
http://weekendopholdikøbenhavn.dk/

Bob Glitter sagde ...

Tak, Pelle, fordi du lige smed en reklame på min blog. Jeg skal gerne skrive en anmeldelse af dit firma en dag, og jeg behøver ikke engang se, hvad I tilbyder, for at gøre det.

iphone reparation København sagde ...

God artikel der trækker smilebåndet frem :)


Malte

Bob Glitter sagde ...

Malte (suk): Kedelig kommentar med et linkdrop, der trækker smilebåndet frem.

Anonym sagde ...

Godt og skideskægt skrevet. Vil heller ikke savne skægaben.

Blot to - 2 spørgsmål:

Hvorfor f..... bor nogen overhovedet frivilligt i landsbyen Århus?

Hvorfor f..... omgås du tosser af de nævnte fire kategorier?

Herovre, i verdens mindste storby, København, knappede jeg en haram-bajer op, da jeg så den strålende nyhed.

Der er jo altid brug for lidt hajføde (bin laden blev hældt ud på aldeles uislamisk vis i det indiske ocean). Og hajerne er sgu nok ligeglade med, om han er halal-slagtet.

Anonym sagde ...

He he...Bitre mand....hvordan har du det så med, at dine...JA DINE skattekroner er gået til at finansere netop Osama Bin Laden...de blå mørkemænd fra din lovepriste borgerlige fløj gav DINE skatte kroner til tossen....

Anonym sagde ...

Osama skulle have haft hele turen, ubarberet og usoigneret perp walk direkte fra varetægtscellen i Guantanamo, ind i retssalen hvor han ynkeligt stortudende efter de mange ugers tortur, fornægtede Allah og bad USA om tilgivelse.

Det er den slags man har domstole til.