onsdag den 30. marts 2011

Lækre lefties

Jeg er klar over, at jeg på Bitter Blog ofte er efter kvinderne. Nogle tror, at jeg slet ikke kan lide kvinder, og at jeg ligefrem hader dem. Det er temmelig langt fra sandheden. Faktisk har jeg respekt for kvinder, som jeg opfatter som naturligt stærke. Nogle gange så stærke, at jeg har svært ved at binde dem med selv det kraftigste Randers Reb. Men i hvert fald kan de sagtens klare sig selv og nå nøjagtigt så langt, de ønsker, i livet. Hvis bare de begyndte at koncentrere sig om deres eget i stedet for at blande sig så meget i andres.

En af de fede ting ved at være en mand er, at jeg kan møde på arbejde i forvasket T-shirts og ældgamle, møgbeskidte gummisko og stadig få respekt for mit arbejde. Kvinderne, derimod, er af en eller anden grund nødt til at hejre sig ud. Jeg ved godt, at kvinderne giver mænd skylden for denne situation, men vi ved jo alle, at kvinderne gejler hinanden op til det, hvorefter de bagtaler hinanden. Mænd er pisseligeglade med, hvad kvinderne har på. Hvis man befinder sig nogenlunde tæt på gulvet i et firma, kan det ligefrem have den modsatte effekt at dulle sig op. I hvert fald er der i mit firma opstået stor tvivl om en bestemt kvindelig kollegas faglige evner, fordi hun er stadset op til halbal hver eneste dag.

Når nu kvinderne insisterer på at blive vurderet på deres udseende, vil jeg i dette allerede håbløse indlæg benytte lejligheden til at lægge det politiske til side og lave en top tre over venstrefløjens smukkeste, unge kvinder. Listen falder mig naturlig, idet jeg ofte henfalder til at stirre intenst på deres kroppe, når de optræder i Debatten, i håbet om at hyletonen snart forsvinder fra mit hoved.

Foto af Uwe Max Jensen
Nummer 3: Mette Frederiksen

Hugget ud af grov, jysk lerjord står Mette Frederiksen som første element på min liste. Selvom hun virker konet, og hendes former ikke rigtig står ud i det tøj, hun vælger at tage på i fjernsynet, synes jeg faktisk, hun er lidt nuttet og sød. Lidt på samme måde som jeg også finder små, arrige hunde nuttede. Hun har egentlig et ret kønt ansigt med de kuglerunde øjne, boksernæsen og Betty Boop munden.

Foto af Rune Johansen
Nummer 2: Ida Auken

Uha, her begynder vi virkelig at bevæge os over i topkvalitet. Hun forstår at klæde sig, så det passer til hendes naturligt slanke krop, og hun har et flot ansigt og en fin, fin hud. Desværre er der overhængende risiko for, at Margrethe og Svend gemmer sig inde bag ved, og at de titter frem, ikke som nu blot gennem hendes udtalelser, men også gennem hendes udseende, når hun først er skvattet ud over de farlige fyrre.

Foto fra de Radikales
website
Nummer 1: Zenia Stampe

Hvis bare mennesker - eller i hvert fald kvinder med bestemmergen -  havde en mute-knap. Jamen, Zenia er vanvittigt bedårende. Hun sørger tydeligvis for at holde sig i form og hendes flotte, lange, lyse hår er en perfekt indramning til hendes utroligt kønne ansigt, der er charmerende fregnet omkring næsen. Hendes øjne er et kapitel for sig. De er store og dybe og bare ja … bedårende, som en ægte udgave af Bambi. Jeg er sikker på, at Zenia ville være den første, potentielt inkompetente kvinde, som de onde, gamle kapitalistmænd ville hive ind i bestyrelserne for at få noget godt at se på.

Foto af
Kim Borregaard Eriksen
Uden for nummer: Henrik Høegh

I de røde kvinders ånd vil jeg indføre ikke bare lige muligheder, men lige resultater for kønnene på min liste. Derfor kan jeg ikke ignorere mændene – heller ikke dem fra højrefløjen. Her står fødevareminister Henrik Høegh ud fra mængden som den fødte sportsmand med en naturlig, maskulint seksuel udstråling. Yderlige forklaring er overflødig.

Foto fra Antifa Aarhus' arkiv
Bonus: Bob Glitter

Ja, jeg hiver mig selv ind her i et ynkeligt forsøg på selvironi for at undgå "gå-efter-bolden-ikke-kvinden" kommentarer. Godt nok er jeg en ugly motherfucker, som er blevet mobbet i løbet af hele min opvækst med mit afskyelige udseende, men det giver mig vel en slags indbygget ret til at hakke på alle andre? Lidt på samme måde, som at negere og muslimer gerne må være racister, fordi vi i Vesten har været åh-så-onde ved dem gennem historien. Ikke?


Nu kunne en af de utallige røde blogs som en slags anerkendende gestus passende lave en lignende liste over lækre højrefløjskvinder. Held og lykke, siger jeg bare. Specielt fordi, at alle ved, at røde kvinder er bedst i sengen, ligesom højreorienterede mænd efter sigende også skulle være. Det er ikke noget, jeg bare finder på. Jeg husker tydeligt fra firserne, da jeg hørte grovbrovtne Ole Ernst sige i Fup eller Fakta, at kvinder vil tages og mænd vil tage. Det er vores medfødte kønsroller, og I kan ikke kæmpe imod dem uanset hvor meget, I ønsker.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

I udlandet har man forsket i dette. Her er resultatet fra det onde USA. (et par sider nede). Da jeg var ung, var jeg også betaget af de venstreorienterede piger - mest fordi de var så lette at komme i bukserne på.

http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/archive.cgi?read=72178

Mvh. Børge.

Anonym sagde ...

Hvor er Johanne Schmidt-Nielsen?

Hun ville i hvert fald nemt kunne sparke Zenia Stampe ud af min seng...

/Kinky Konservativ

Anonym sagde ...

Pernille Rosenkrantz-Theil havde også noget over sig - for 5 år siden da hun vejede 1/3 af sin nuværende vægt.

Jan B. sagde ...

HALLOOO--- Røde kvinder lugter pr. definition af sved og har hår under armene..
Men hva', hver sine lyster..

Bjarke sagde ...

Pernille Skipper...