onsdag den 16. marts 2011

Godzilla angriber

De seneste par dage har været et mareridt for ethvert rationelt menneske i verden. At følge nyhedsstrømmen omkring de tsunamiramte atomkraftværker i Japan har været et studie i mediernes blodtørst og socialisternes stupiditet. På trods af, at bunker af lig af druknede japanere kan købes billigt på ethvert loppemarked i disse dage - vel at mærke den ægte vare, i modsætning til dem, der har optrådt i den flodbølge af dårlige film, som Japan har overskyllet verden med, og som tsunamien efter al sandsynlighed er Guds temmeligt ironiske straf for - har mediernes øjne stort set kun rettet sig mod atomkraftværkerne, hvor der, så vidt jeg er informeret, er sket nul komma nul nul dødsfald.

Når man så har villet befri sine øjne fra de katastrofeoverskrifter, der har plettet aviserne som en eller anden sindssyg, dement undulat med tynd mave, og som – deres lødighed taget i betragtning – enten er skrevet af vejrbøsser eller kommunistiske hippier, har man ladet dem hvile på Facebook. Hvor de så igen er blevet røde over alle de kvindelige venners komplet latterlige og overskruede statusopdateringer:

”Hvorfor er japanerne så dumme, at de placerer atomkraftværker i et land, der trues af jordskælv”,
”Nu kommer vores børn til at mærke resultatet af jeres leg med Guds legoklodser” og
”Luk Barsebäck”

Okay, vi prøver igen: Hvor mange er døde på grund af tsunamiens effekt på atomkraftværkerne i Japan? Hvor mange er nogen sinde døde i den vestlige verden på grund af atomkraft? Nå. Og hvor mange er døde på grund af kulkraftværker? Ofre for lungekræft på grund af forurening? Indespærrede eller forgiftede kulminearbejdere? Kulkraftværker producerer i øvrigt også radioaktivitet. Men det er kritikerne nok ligeglade med, for som altid, som evig og fucking altid, tager disse kridt på mit nervesystems tavle følelserne og ikke hjernen i brug, når der skal argumenteres.

Det er naturligvis primært kvinderne, vi skal trækkes med igen. Ligesom vi har gjort gang på gang siden 1915 og specielt efter 1921, hvor man ikke længere har måttet lukke kæften på dem med et selvlært venstrehook. Ole Birk Olesen havde fuldstændig ret i sin artikel, hvor han anklager kvinder. Især i punkt tre, ”Jeg anklager kvinder for at være i deres følelsers vold og uden tilstrækkelig kontakt med deres forstand … ”, en påstand som vi nu endnu engang har fået empirisk bevist. Desværre var Ole Birk Olesen sarkastisk og groft generaliserende, som han gentagne gange har sagt, og som han i øvrigt skriver i begyndelsen af selvsamme artikel. Men dette faktum har ikke interesseret kvinderne, som i stedet farer i rødrasende flint, hvilket bare endnu engang beviser hans påstand.

Vi er selvfølgelig heller ikke fri for mandlige kritikere, typisk enten paranoide, arbejdsløse eksistenser, der taler uafbrudt om CIA og Illuminati eller den pæne, bebrillede type med usædvanligt kraftigt, mørkt, bølgende hårpragt, som optræder som såkaldt ekspert i Deadline, og som kvinderne sikkert dåner over. Typer, som har båret hele deres liv ved på alle mulige måder at fedte sig ind hos det kvindelige segment. Nej, jeg er ikke misundelig ... måske bortset fra en smule på deres hår.

Atommodstanderne opfører sig nøjagtig ligesom dem, der ikke tør flyve, men som gerne kører deres knaldrøde KIA ud på små, vinterhullede stærkt trafikerede veje i vintervejr. Skidt med at hver familie i snit mister et barn om året i biltrafikken, men hvis et fly styrter ned: Uha! Så må vi straks undersøge alt i hoved og røv, inklusive samtlige passagerer. Men lille Allan lader de gladelig køre uden sikkerhedssele i den blikdåse af en bil, som min Porsche Cayenne om få sekunder knuser og sender til de evige pebermarker. Hvem bekymrer sig om, at der langsomt dør i tusindvis af mennesker af kulkraft, når der måske dør hele fem i forvejen slatne japanere efter over fyrre års atomkraft. Come on, de har endda prøvet noget lignende før. Det er jo ikke engang sådan, at det er nyt for dem.

De sjoveste af atomkraftmodstanderne er dem, der er helt vildt bange for global opvarmning, en frygt, der ironisk nok er baseret på samme tvivlsomme følelsesgrundlag. Samtidig med, at de skriger og råber om, at vi om ti år alle sammen bor på halvtreds meter vand, er de modstandere af en energiform, der hurtigst kunne redde os ud af suppedasen, såfremt alle deres tvivlsomme beregninger skulle være korrekte. Det er simpelthen så hysterisk dumt, at jeg ikke ved, om jeg skal grine eller græde.

Inden du nu skriver en kommentar på tyve sider med underlige dokumentationslinks fra www.bushhatesallmuslims.com eller www.treehuggerwanker.com, så vid, at jeg egentlig er ret ligeglad med atomkraft. Jeg er ikke specielt interesseret i området og holder mig nærmest neutral i spørgsmålet – mest fordi jeg ikke ved særlig meget om det, hvilket samtidig er cirka tusind gange så meget som en gennemsnitlig dansk, kvindelig journalist. Men jeg er modstander af idiotisk opførsel og vildledende nyhedsstrøm uden hensyntagen til fakta. Og jeg er oprigtigt bekymret for et eventuelt udslips effekt på den japanske befolkning. Hvem ved … i fremtiden føder de måske børn med skæve øjne og flade ansigter?

Gud redde os alle. Men specielt dette, lille, forpulede, feminiserede land

19 kommentarer:

TroelsJ sagde ...

Det passer ikke at der ikke har været dødsfald i forbindelse med ulykken på Fukushima I. Der var en arbejder som blev ramt af en kran.

Bitter Blog sagde ...

Var kranen blevet levende på grund af bestrålingen?

Anonym sagde ...

Besidder ulykker transitive egenskaber? Er kranulykken i så fald en konsekvens af tsunamiulykken, idet at ulykken på Fukushima er en konsekvens af selv samme ulykke?

Anonym sagde ...

Det er s** lidt spøjst ja.
Og jeg hører jævnligt folk henvise til Tjernobyl når de skal argumentere imod Atomkraft. Den lille planet har været MANGE gange rundt om solen siden....

Den Liberale sagde ...

Hysteriet har ingen grænser. Nu vil EU have undersøgt alle 143 europæiske værker. Hvorfor ikke hellere bruge pengene og tiden på at opgradere de gamle 2. gen. værker (som Fukushima I) til nye 4. gen. værker der er passivt kølede.

Anonym sagde ...

Du har solgt din sjæl til Liberal Alliance, men behøver du lefle så uhæmmet for Ole Birk Olesen?

Bitter Blog sagde ...

Anonym: Hvori består den uhæmmede leflen for Ole Birk Olesen?

Frie Tanker sagde ...

I en venstreorienteret optik er det leflen blot du nævner Birks navn

Anonym sagde ...

"Ole Birk Olesen havde fuldstændig ret..."

"Derfor ved du ikke, at jeg parallelparkerer flere af mine indlæg på 180grader.dk, som er en borgerlig, liberal netavis."

"Faktisk er Ole Birk Olesen nok den mest interessante person i det liberale. Selvom han [...], er hans argumenter konsekvente og sammenhængende. Problemet er bare, at man skal være interesseret i argumenter, når man hører ham debattere. Og det er de færreste vælgere."

Ikke mindre end tre positive udgydelser, som på den ene eller den anden måde kredser om Ole Birk Olesens person.
Jeg måtte se ikke færre end tre YouTube-videoer om myrdede børn, før kvalmen fortog sig.

På hvilken måde stemmer hans "konsekvente og sammenhængende" argumenter overens med et parti som Liberal Alliance? Det er ordflom, og du ved det, og jeg ved det.
Du flirter helt skamløst med manden. Og tanken om en vordende Bob Glitter-Birk er hæslig!

Mads J. sagde ...

Super indlæg, men

"Hvor mange er nogen sinde døde i den vestlige verden på grund af atomkraft?"

Tjernobyl fik sendt en usund dosis radioaktivitet ind over Vesteuropa inkl. Skandinavien. Så mon ikke det i f.eks. Finland har resulteret i døde mennesker, rensdyr og hvad der ellers findes deroppe?

Bitter Blog sagde ...

Anonym: ... og jeg har i samme indlæg nævnt sandsynligheden for, at Liberal Alliance blot er Det Radikale Venstre i forklædning.

Det ændrer ikke ved, at Ole Birk Olesen i hvert fald indtil for nylig var den eneste politiker, der turde sige sandheden. Jeg tabte lidt for ham, da han trak i land med "Jeg anklager ..." artiklen. Stadig er han nok den eneste kandidat, jeg turde stemme på hos LA.

De andre partier taler i politisk korrekte vendinger konstant, og det er til at brække sig over.

nutv sagde ...

@Mads J

WHO siger mindre end 50 døde som følge af Tjernobyl.

http://www.who.int/mediacentre/news/releases/2005/pr38/en/index.html

Dr. Nielsen sagde ...

Åååh disse ynkelige, forskræmte, sølle mennesker. I deres følelsers vold. Flytrafik og atomkraft er de små pus langt mere bange for, end reelt større trusler. Af den simple grund at deres frygt i bund og grund skyldes, at de ikke har forstået og accepteret at de en dag skal dø. Derfor frygter de især en død, som er 'varslet'. Det være sig i et nedstyrtende fly eller venten på en atom-sky. Sandsynligheden for dette synes ikke at påvirke de små lams følelser eller fornuft. Go figure.

Anonym sagde ...

Jeg tror, at japanernes helt idiotiske indstilling til atomfaren hænger sammen med, at de alle fik strålet hjernerne ud, under ww2.

Alle fornuftige (dvs. vestlige socialister) var omgående taget på sexferie i Thailand, for at sikre deres fremragende genetiske arv, og havde overladt oprydningen efter de kolossale atomødelæggelser til indvandrere fra Afrika og Arabien. Kan de tørre vore gamle i røven, så kan de også rydde op efter atomkatastrofer.

De er (som sagt) ikke rigtigt kloge de japanere.

Børge.

Anonym sagde ...

Der er døde 5 arbejdere.
Der kommer flere til.
Og hvis strålingen ikke bliver stoppet, har vi en katastrofe a la Hiroshima.
Det er for nemt og for ulækkert at sidde og disse andre mennesker.
Det burde være lovpligtigt at alle skulle et smut til Hiroshima og se, hvad det kan forårsage.
Hvordan de stadig her så mange år efter bløder ud af fingrene og har selvlysende negle... feks.
Alle der har haft kræft inde på livet, ved at det er ikke sjovt.
Hibakusha er hvad de står overfor.
Man græmmes, når man læser at flere amerikanere mener at det har de godt af i Japan. Det er Guds hævn for Pearl Harbor.
Men menneskers hjerter bliver koldere og hårdere og uden kærlighed til andre.

Lars Balle Mortensen sagde ...

..og som bekendt var Hiroshima et atomkraftanlæg.

Anonym sagde ...

Jeg synes resten af verden bør følge i japans fodspor. Det er da banebrydende, at man lige efter en katastrofe lader sig bestråle. Det gør det unægtelig nemmere for oprydningsarbejderne at finde ligene, når de er selvlysende.

Bindegal

Anonym sagde ...

@ Lars balle Mortensen...

Du har intet fattet...

Jeg aner ikk, hvor jeg skal starte med din dårlige argumentation...

... men lad os da bare fortsætte i samme spor som dig...

Jaja Hiroshima er ingen atomreaktor, så derfor var der selvf. slet, slet ingen stråling...

Anonym sagde ...

Bob du har ret i at atomkraftens sikkerhed bliver fuldstændig fordrejet i medierne.

Jeg mener at have set et eller andet respektabelt sted at der kun er ca. 1/4 så mange dødsfald per kWh for atomkraft som anden energi, når man også tager udvinding osv med i billedet.

Problemet er så at mennesker er dårlige til at vedligeholde noget der er så sikkert som et atomkraftværk. Det er alt for nemt at slække på sikkerheden så længe det går godt.

Efter min mening ligger den virkelige løsning i at udvikle mere sikre teknologier så som Thorium reaktionen og fusionsdrevet fission. Uheldigvis er der aldrig blevet bevilget ret mange forskningsmidler til de områder da de er militært uinteressante. Kun Kina og Indien er ved at komme med på Thorium vognen, men er det virkelig dem der skal drive udviklingen af fremtidens virkelige energikilder? Nu må vi lige se at komme ind i kampen.