fredag den 12. november 2010

T minus 24

Jeg sad og så Debatten på DR2, som handlede om finanslovsforliget. Pia Kjærsgaard og Lene Espersen stillede op mod Margrethe Vestager og Johanne Schmidt-something, da resten af venstrefløjen ikke havde groet nosser nok til at indrømme, at de støtter den nye 24-års regel. Eftersom politikernes udtalelser ikke indeholdt overraskelser, kan jeg på ingen måde redegøre for, hvordan jeg kunne føle mig underholdt i en hel time. Måske var det fordi, jeg kradsede mig mellem ballerne imens. Nå, men mens Lene Espersen halvsov med jetlag efter endnu en ferie, klarede Pia Kjærsgaard sig bedst. Hun var skarp, havde styr på fakta og udstrålede, at DF tager ansvar som støtteparti. Da hun begyndte at tale om paraboler og at forbyde internettet, havde hun dog nok virket mere kompetent, hvis hun havde formet ballondyr eller jongleret med fakler.

En af grundene til, at min bagdel blev ved med at klø, var, at ingen af dem turde sige sandheden: 24-års reglen handler om at afholde uvidende, snyltende og dovne bekvemmelighedsflygtninge fra muslimske, ikke-vestlige lande fra at hente endnu flere menneskelige dræbersnegle op for at ligge sig godt til rette på Velfærdsdanmarks luksus tag-selv salatbar. Jeg indrømmer, det lyder en smule selektivt. Men tænk lige på baggrunden: Vi er i forvejen en hel nation af blegfede, indfødte snyltere, der lever af mindretallets knoklen i det private erhvervsliv. Hvis vi skal blive ved med at agere åndedrætsapparat for vores egen enorme, kræftramte lunge af dovne offentligt ansatte og de lidt mere aktive, frivilligt arbejdsledige, har vi simpelthen ikke råd til at hive andre nassere ind i vores skrantende land.

Det er primært ovennævnte indvandrere, der trækker nye til. Det ved vi alle. Men ingen af politikerne nævner det. Vestagers patetiske klynkeeksempel med den stakkels thailandske Phat-Twat, der ikke kan komme op til Bøvlingbjerg og bo hos sin Hans-Ole, er simpelthen til grin. Hun er så forelsket, men regeringen vil forbyde kærligheden, sukker vores gråsprængte kulturradikale idealist, og hvilke onde mennesker kan da være imod selveste Kjærligheden. Og selvom jeg er hemmeligt forelsket i lækkert modne Margrethe, kan jeg simpelthen ikke se, hvorfor 21-årige Phat-Twat, der tilfældigvis - som alle andre thailandske kvinder - ligner en spændstig teenage-dreng, skulle drages af tvivlsomt soignerede, førtidspensionerede Hans-Ole med den elektriske trehjuler, de tomme krudtuglebajere og den fedtede pædo-frisure. I øvrigt er eksemplet irrelevant. Såfremt den lille thai-propel skulle flyve herop, ved vi jo, at hun straks ville starte en ny grill- eller dansebar og dermed føje sig til vores svindende segment af ydende medborgere. De er så driftige, er de, de små knallerter. Og altså er hun ikke et problem.

Johanne trak så det fantastisk overraskende det-er-kun-de-rige-der-kan-få-lov kort, hun har snuppet fra Villy Søvndals ærme, og kommer med et eksempel på den stakkels sosu-hjælper, som ikke vil kunne få sin amerikanske kæreste til Danmark. Og ja, for dem er der jo heeelt vildt mange af, de der sosu-hjælpere, som møder amerikanske kærester. Især når de diskuterer litteratur på internationale internetforums, er på studieophold eller spiller World of Warcraft i fritiden. De plejer nemlig slet ikke at nøjes med Tonny nede fra den lokale bodega, fordi han gentagne gange gav dem opmærksomhed i form af et ræb og en hastigt accelererende knytnæve til venstre øjeæble.

Om jeg fatter, at det kan være så farligt i dette møgland at sige, at vi ikke gider have flere fattige, ressourcesvage mennesker ind. Det var faktisk et godt ord: Gider. Nej, vi gider ikke, okay?! Men politikerne tør ikke, fordi medierne så fremtryller en tøsehistorie fra Udkantsdanmark med et eller andet obskurt eksempel, som er fuldstændig ortogonalt til 99,999% af sammenføringstilfældene. Desværre kan den jævne danske vælger absolut intet gennemskue. Intet. De bliver ved med at stemme for den eneste, sande 24-års regel: At vi om 24 år er et totalt og absolut rabundusland, hvor der ikke længere er en skid råd til noget som helst til nogen som helst.

Jeg glæder mig.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Fand'me go' humor, der!!! :-) Bloggen er hermed dekoreret med 'stjerne'..........!

VH Duddi

frk ribs sagde ...

så' det sagt!

Anonym sagde ...

Amen! Bitter i folketinget

Anonym sagde ...

Jeg tror, nej jeg ved faktisk, at det her er danmarks sjoveste og mest korrekte blogindlæg.