torsdag den 4. november 2010

Pylrepolitikere

Det er så sindssygt dyrt at køre bil, at vi alle snart vælger at skrotte den. Eller rettere: Det gør vi ikke, fordi bilen repræsenterer frihed, hvilket politikerne udmærket ved. Derfor kan de blive ved og ved med at brandbeskatte den, indtil vi alle går fallit og må køre i grå busser frem og tilbage fra vores grå hjem til statens grå vindmøllefabrik, hvor en nu solbleget, tidligere farvestrålende plakat af Ole Sohn, der kæler med Erich Honecker, pryder facaden.

Et parti fra vores åh-så-skrækkeligt-højreradikale-og-borgerlige regering foreslår nu selv, at bilister skal betale en afgift på 1500 kroner for at køre på motorvej. Som om, vi ikke allerede har betalt for dem sytten gange. I tilgift vil Vejdirektoratet bruge vanvittigt mange penge på at installere sensorsystemer, som skal kunne opdage spøgelsesbilister og skyde pigge op, så deres biler må stoppe, inden de når at dræbe nogen.

Som om der nogen sinde er sket et dødsfald på grund af spøgelsesbilisme i Danmark. Okay, der er måske røget et par stykker i svinget, men det er jo ingenting. Med andre ord oplever vi igen, at politikerne - sikkert godt hjulpet af hysteriske kvindemennesker - finder på nogle ulykker, de kan gardere os imod. Jeg var så dum at vade ind på et forum, hvor emnet blev diskuteret, og der lå en kommentar, der gjorde så ondt, at jeg hellere ville have haft højre side af kraniet fanget i en bjørnesaks end at have læst den:

”Hvilket menneskeliv er mindre værd end det, det koster at implementere systemerne i hele Danmark?”

Ja, dit, for eksempel, din kæmpe spade. Jeg er sikker på, at idioten, der postede kommentaren, følte sig enormt godt tilpas bagefter, da han lænede sig tilbage for at drikke det sidste af sin caffe latte. Ufatteligt, at folk kan være så udueligt stupide. Jeg hader den slags holdninger, som ingen værdi har i virkeligheden, men som går rent ind hos de tåber, der er bange for at blive opfattet som "ikke gode". A la ”Åh, hvis vi bare redder en eneste af de utilpassede indvandrere, så er det alle 500 milliarder skattekroner værd”. Nej, det er ej, og det synes du heller ikke selv, hvis du turde bevæge dig bare fem millimeter væk fra din lemminge tankegang.

For du kan jo ikke undvære din fisefornemme cafe, der er så dyr i vedligehold, at de hver aften kunne redde et mindre afrikansk land for omsætningen på din iskaffe med økologisk rørsukker. Ej heller kan du undvære dine grimme briller. Nu kan du endda få et abonnement, så du kan leje alle de briller, du vil. Så når du bliver træt af dine grimme, dumme statementbriller, kan du skifte dem ud med nogle andre grimme, dumme statementbriller.

Men du er jo ikke villig til at undvære det for ét eneste andet menneskes liv. Og det er der heller ingen andre mennesker, der er. Fatter du ikke, at Vejdirektoratet regner i dødsfald pr. år, når de anlægger nye vejkryds, og at de af og til vælger det billige alternativ, som koster flere liv? Du er vel også typen, der bliver forskrækket, når du opdager, at vores soldater i krig har dræbt fjendtlige styrker, eller de, Gud forbyde det, har trukket bukserne af dem, fordi de er så små mænd, at de knækker og fortæller alle deres terrorplaner, når nogen ser deres bare tissemænd?

Nå, men jeg behøver jo ikke være bange for, at mine dæk bliver ødelagt på de der spøgelsesbilist-pigge. Der skal nok være en eller anden SF'er, der lige har trykket en unge ud, og som har kørt sig op i totalt selvsving efter gårsdagens samtale i bollekollektivet om, hvor frygteligt det ville være, hvis hun ved et uheld kom til at køre ned af en rampe og nåede at bremse op inden piggene, hvorefter hendes ækle afkom ville flyve ud af forruden og blive spiddet på dem. Derefter ender det med, at hendes forslag om, at alle piggene skal have gummidutter på, så de ikke kan skære i noget, stemmes igennem, hvorefter alle er glade, fordi politikerne har fuldført et halvt års arbejde. Til. Ingen. Verdens. Fucking. Nytte. Som sædvanligt.

Ha ha, undskyld … ved tanken om den dødeligt spiddede, kraftigt blødende og inderligt skrigende SF-baby, kom jeg altså til at grine. Jeg har ikke moret mig så godt, siden jeg så Armadillo.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Staten får jo også kun ca 60 mia ind om året i direkte og indirekte skatter og afgifter på motorkøretøjer, så hell yeah, lad os da bare betale mere!!

Anonym sagde ...

Wow. Kan man leje solbriller. Det glæder jeg mig til at prøve