onsdag den 27. oktober 2010

Nazist amok!

Jeg læste en interessant kriminalhistorie i avisen forleden. Du gider sikkert ikke læse den, så jeg opsummerer her: 20-årig mand går amok i et fitnesscenter, råber fornærmende ting til de kvindelige brugere og kaster en 34 kilo tung håndvægt efter en af dem. Han blev efterfølgende anholdt, sigtet for forsøg på grov vold og varetægtsfængslet i 4 uger. Politiet fandt dog ikke belæg for at kritisere hans ytringer mod kvinderne.

Altså, jeg er ofte i fitnesscenter, og jeg har også lyst til at kaste håndvægte efter tøjterne. Dog ville jeg ikke ydmyge mig selv ved at afsløre, hvis jeg kun kunne løfte dem på 34 kilo. Kvinden blev ikke ramt af vægten, da hun ifølge politiet var ”i god fysisk form”, hvorfor hun var i stand til at undvige. Hvis det er en af de kvinder, jeg normalt ser i centeret, så gætter jeg på, at hun ved en tilfælde snublede på et af de gå-bånd for elefanter, de har købt billigt hos Benneweis. Hvorfor er jeg så hård ved kvinderne i fitnesscenteret? Det ved jeg ikke, men jeg beklager, hvis du kun tror, det er dem i centrene.

Jeg er bare så træt af dem, fordi de fremstår så ær- og kostbare, mens de bag facaden villigt gurgler kogle i solariekabinerne. Solarierne er forbundet mellem mande- og kvindeomklædningen, så fitnesscenteret sparede udgifter til kabiner og samtidig lokkede alle luderne til at købe et medlemskab. Jeg har fået så mange utugtige tilbud, at mine udgifter i 20'ere til kabineautomaten kunne have betalt for Jørgen Leths finkulturelle sexudskejelser i syv år. Hvis jeg havde taget imod dem. Men jeg har jo ikke et kamera og den kulturelle elite i ryggen til at gøre det til en smuk kunst at flæske din 15-årige datter i en pøl af indtørret sved på en flækket glasplade.

Nå, men bemærk at vores unge vens amokløb foregik i Tilst. Det er garanteret endnu et eksempel på den nazistiske vold, der ifølge medierne er eksploderet i Århus. Og hvilket andet sted end et indvandrertæt område ville en nazist gå amok? Intet andet sted. Nemlig. På den anden side burde en nazist have flere kræfter i sin højre arm, som han formodentlig har brugt til at kaste den lille håndvægt med. Måske var han venstrehåndet, selvom han sikkert ikke var kommet ind i partiet som handicappet. De gasser nemlig handicappede. Nazisternes eneste sympatiske træk.

3 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Og han er tilbage...

Leda sagde ...

Igen en der mener jeg skal føle mig skyldig for at være en kvinde, der mener jeg har lige så meget ret til at befinde mig i det offentlige rum som en mand.

Skønt.

Alexander sagde ...

Leda: ingen grund til at være flabet, når man er opkaldt efter en kvinde hvis eneste claim to fame er at blive bollet af en svane.