onsdag den 19. august 2009

Bittert

Bitter Blog lukker, og dette er det sidste indlæg. Jeg har været fraværende i det sidste lange stykke tid, ikke mindst på grund af mit engagement i kirkeasyl-gruppen. Jeg flytter simpelthen til udlandet. Det er mig umuligt at leve i et land, hvor vi ikke lukker revl og krat ind for at tørre røv i vores socialsystem. Det er den eneste måde, vi kan komme af med det på.

Over det seneste stykke tid har jeg måttet konstatere, at der ikke længere eksisterer borgerlige partier i Danmark. Forslag om aflivning af borgeres fredelige husdyr og om at forbyde bestemte beklædningsgenstande forvandlede de sidste to ynkelige rester af borgerlige partier til skygger af Socialdemokraterne. Og hvis du foreslår ”Liberal” ”Alliance”, partiet for forsmåede, medieliderlige, homoseksuelle radikale, så stopper jeg rå kyllingefilet i halsen på dig. Men konklusionen er, at jeg taler for døve øren.

Hvis du er ny på Bitter Blog og ærgrer dig over, at du først opdager denne geniale blog nu, så fortvivl ikke. I modsætning til traditionelle blogs er Bitter Blog værd at kigge tilbage i. Her ligger ikke mindre end 170 gennemarbejdede, tidløse indlæg. De ender helt sikkert i en kulturkanon på et tidspunkt, med mindre SF kommer til magten. Så ender de i brændeovnen sammen med jøder, politiske modstandere og rige svin. Kommunister har en grim og ganske virkelig fortid, selvom de benægter det med stor succes overfor deres enøjede vælgere, der egentlig bare har et fromt ønske om at leve af andres penge.

Husk, at der stadig findes blogs derude, som er værd at læse. Jeg taler ikke om latterlige, personlige blogs med sentimentale indlæg om koncerter, dekadente drømme og pigeøl. Jeg taler om interessante, nyskabende blogs, som tør angribe mediet fra helt nye vinkler, og som styres af dygtige folk, der hæver sig over gennemsnittet. Flere gode råd kan jeg ikke give jer.

Bob Glitter forlader scenen, tæppet trækkes for, og jeg kommer ikke ud til et ekstranummer. I kan klappe og glæde jer over, at det var sjovt, mens det varede. I hvert fald for jer.

30 kommentarer:

Anonym sagde ...

Stoppe???

Jeg troede du var en af de få mænd tilbage! hvor er du tøset...

Kim sagde ...

Det er en sorgens dag :/

Jan Skinnerup sagde ...

Thats quitter talk...

Hvis du giver op nu er du jo ikke en skid bedre end den grå identitetsløse pøbel, der også giver op så snart de møder en smule modgang. Jeg troede (åbenbart fejlagtigt), at du var hård? Det skriver du da selv, at du er...

Spænd ballerne, skriv noget sjovt... GO! :-)

Thomas sagde ...

Nej hvor ynkeligt. Nu har jeg netop fundet denne geniale blog - og så lukker den. Hva fa'en skal jeg så gøre... holde weekendavisen, som alle andre semiradikale?
Det er i sandhed trist....

Dr. Mørch sagde ...

Dude- hva sker der, så giver du bare op.
Tøsedreng.

Jeg er ikke bare skuffet, jeg er BITTER

Michael sagde ...

Tøs... møder lidt modstand, og straks så tuder du...

krusedullen sagde ...

Modsat de forrige kommentarer finder jeg dette præcist en afgang i Bob Glitters ånd - hårdt, kontant vender han ryggen til sine nu neglebidende, stortudende fans, som kravlende og savlende ligger efterladte rundt på asfalten - way to go Mr. Glitter.
PS - I må tude hos ud moar - og læs så alle de fantastiske indlæg fra BG - hilsen Krusedullen, der ikke engang efterlod to afskedsord til sine få trofaste fans!

kjensen sagde ...

I sandhed bittert.
Bitter Blog er det bedste og mest underholdende blog jeg er stødt på. Tak for god underholdning sjove, spændende og finurlige indlæg krydret med et herligt sprog.

Kit sagde ...

Farvel

Per sagde ...

Fis i balle vand. Ironien driver af væggene her - selvfølgelig er det ikke sidste afsnit i sagaen ;-)

Louise sagde ...

Ja, det er da godt nok bittert, HVIS Bitterblog altså stopper! Men Bitterblog kan da ikke lukke – det er der alt for mange gode argumenter imod (blandt andet i det fantastiske blogindlæg: Bitter Blog er Bedste Blog) og derfor forsætter ”Bob Glitter” forhåbentlig også med at skrive en af mine absolutte favoritblogs (som jeg også har omtalt her)!

Lady de Bourgh sagde ...

Ja, jeg for min del kommer ikke til at savne dig, din billige medieluder. Det var på tide du trak stikket. De sidste indlæg har ærlig talt været ringe, og som dine idoler Elvis og Michael Jackson vælger du at slutte mens du er på bunden, bravo! Bare giv op når samfundet ikke lige er indrettet efter din smag, i stedet for at gå amok med et automatvåben som alle normale højrefascister ville gøre i dit sted.

Kasper sagde ...

Jeg forstår ikke hvorfor i tager det så tungt (og nogle af jer alt for seriøst). Bloggen har jo hele tiden været et satirisk indslag, hvor man ikke skal tage indlæggene alt for seriøst, men også kunne skelne alvor fra spøg (jvf. Piret Hein citatet). Der har været nogle gode pointer pakket ind i hård satire - hvilket tydeligvis har været et/en af de kriterier/regler bloggen er skrevet ud fra.

Tak for en udmærket blog.

Anonym sagde ...

Hukuna matata. Enhver der har gjort demagogi til kunst og kunst til demagogi, fra Nero til Margrethe Auken, har holdt adskillige farveltaler.

David Kristensen sagde ...

Sic transit gloria mundi

Uden Relevans sagde ...

The king is dead long live the king.

Læs min i stedet bitches :)

de Bourgh sagde ...

Uden Relevans: Skønt Bob er en værre linselus end Kandis-Johnny og dårligere til at spille kostbar end Thomas Blachmann, så kan han stadig udbitre dig til enhver tid, og du når ham ikke til sokkeholderene!

Randi Rehmeier sagde ...

Øv! Du var lige blevet min faste kilde til den bitterhed, der kan holde livsglæden nede på et klædeligt minimum. Lalleglade sociopater har vi lissom rigeligt af her i landet.

Jan Madsen sagde ...

You'll be back...

Anonym sagde ...

- Tak for linkene :o)
Det bliver godt at følge "din" videre blogfærden..

Persephone sagde ...

Der findes altså også internet i udlandet. O.o

Jan sagde ...

Ud af vagten... Syn's sgu ogs' du var blevet lidt vel rød i kanten..

Ambjørn sagde ...

Ej, det er håbløst, Thomas! Vi har brug for dig her i andedammen. Ellers bliver det hele for sødt!
Kh Ambjørn

Anonym sagde ...

Nåmen hvis du har brug for at snakke og trænger til en knuzzzzer, må du gerne være med i vores forening "Ensomme bitre mænds værn". Sammen kan vi klare den!

Anonym sagde ...

SES ! håber du finder et land der passe til dine underlige forstillinger om en perfekt verden.

Vil næppe savne blogen... endte her nærmest ved en fejl.

louise korning sagde ...

Det var vel også ved at gå ned af bakke for dig alligevel

Anonym sagde ...

Gad kun læse de først 4 linier..

Så du stopper? Det er kraftedemene på tide!

OK. Du må gerne fortsætte..
WTF?

sjætte sagde ...

det er sgu også på tide at du lukker og slukker!!!!!!

Anonym sagde ...

"Jeg fortsætter ufortrødent min indsats på Bitter Blog. Knap halvtreds indlæg har allerede slået noget ihjel, og det er den bedste motivation, en bitter skribent som jeg kan få. Drabet giver mig blod på tanden, og som man ofte hører i film, var den første den sværeste. Jeg stopper først min færd, når jeg har blogsherredømmet, og http://www.bitterblog.dk/ er default startside i samtlige browsere." Citat fra indlægget "One Down..." Det levede du ikke rigtig op til, må man sige.

sjætte sagde ...

se nu at få lukket den her blog! haha