torsdag den 30. juli 2009

Halvt er helt fuldendt

Jeg er træt af mennesker, som gør ting halvt. De ødelægger alting for dem, som lever og ånder for tingene og gør dem helt. Listen over ting, som man kan gøre halvt er uendelig, men lad mig liste et par eksempler:

Lytte til heavy metal … ved at gå til en Volbeatkoncert
Få kræft … og overleve
Spille konsolspil … på en Nintendo Wii
Tro, man har smagt en speciel øl … når man har drukket en Sol
Interessere sig for fantasy … ved at se Harry Potter

Nu interesserer jeg mig ikke for fantasy. Faktisk synes jeg, det er noget af det lammeste, men den næste, som kommer forbi og fortæller mig, at Harry Potter er en god film eller bog, får et kosteskaft mast op i røven *) For jeg ved tilfældigvis, fordi jeg GAD sætte mig ind i sagerne, at der findes tonsvis af fantasy fiktion, som hende der bistandsklienten bare stjal alle ideerne fra. Og nu skovler hun penge ind, mens alle originalerne lider.

I øvrigt er der Harry Potter feber igen. Denne gang er det åbenbart en ungdomsfilm om kærlighed. Som om det ikke er nok at gennemleve helvedet in persona, skal vi nu se en film om det. Den er vel røvkedelig som alle de andre. Jeg har af mærkelige omveje set alle Potter film, og jeg faldt i søvn under hver og en. Førstegangs-sex twistet vil nok ikke holde mig vågen i den nye film og hey, jeg syntes allerede, hun var smålækker fra Potterfilm nummer to.

Folk, der spiller Wii pisser mig også af. De kaldes casual gamers, fordi de i virkeligheden er ligeglade med at spille konsol. De synes bare, det er skægt med den bevægelsesfølsomme controller, så op i røven med, at konsollen har en grafisk opløsning på femogtyve gange femten pixels. Garanteret, de også købte den der syngende fisk, man kunne hænge op på væggen. Det værste er, at de underminerer markedet for de ægte konsoller, fordi firmaerne er ludere for mammon og hellere sælger fitness- og poledancingspil til stupide masser i stedet for at producere sand kvalitet.

Faktisk tror jeg ikke engang, jeg gider skrive om resten af tingene på listen. Hvorfor gøre noget helt, når I tydeligvis er tilfredse med det halve? Så kan I vade rundt i jeres åndssvage verden med latterlige blogs med halve indlæg og synes, at det er det fedeste siden bacon.


*) Dette gælder ikke Per Fløng, Simon Emil Ammitzbøll, Uffe Elbæk og Prins Henrik. Den ældre. Det gælder den yngre. Egentlig kunne det være skægt – uanset om han siger noget om Potter eller ej - at spidde ham på et kosteskaft og råbe til hans mor: ”Se, sådan behandler vi babyer i Danmark, din mær!” Eller også er det kun mig, der synes, det ville være skægt.

18 kommentarer:

StineStregen sagde ...

Harry Potter er en god film eller bog

Bob Glitter sagde ...

Så nu skal jeg bare finde en kost, der er tyk nok til at irritere dig.

Peter sagde ...

Ah, jeg har forstået pointen af din velskrevne...

Nicolai S.P. sagde ...

Endnu en sand tour de force af indsigt i livets mange absurde irritationsmomenter, leveret på en dejlig uspiselig facon!

I øvrigt godt man endelig hører en dansker, der ikke falder i svime over Wii'en, der sætter ny rekord med hensyn til form-over-indhold-prioritering. En dag laves der sikkert en konsol, der er endnu mere fyldt med barnlige "se mor, den viser når jeg giver finger!"-gadgets, men som ingen spil har.

dope sagde ...

Harry Potter er gode både som bøger og film. Og så vil jeg vildt gerne have en Wii.

Bob Glitter sagde ...

dope: Quod erat demonstrandum.

- wolf - sagde ...

Jeg vil påpege, at enhver form for at høre heavy metal er halvt gjort, med mindre man kun hører black metal. Det kan man lige så godt høre lige fra starten, for hvis man vil gøre det helt, er det alligevel der, man ender.

dubqnp.dk sagde ...

Film er ikke gode hvis der ikke er explosioner i den! Det er et sommer popcorns krav!

Hvis harry Potter kun har wizard explosioner kan den umulig være god.

Alle computerspil over 25x15 er for grafikliderlige nørder. "Dengang jeg var ung måtte jeg programmere mine egne spil på de 2KB der var."..

Du burde gå ind og se en film hvor verden går under eller noget springer i luften. Det gør alle i så godt humør!

Dit logo er smukt. Jeg har 3D brillerne hvis du mangler dem.

Fuck Nørretranders.

Hvad er $37 i europæiske penge? 26 Euro? Hvad er det i dKr.? Jeg bruger kun penge fordi de socialistiske lande Kina og Rusland også bruger dem. Det på trods af at jeg ved at alle penge er lavet af naturlig fåreuld og hø. Jeg støtter ikke det der økopis jer Fogh venstreorienterede prøver at prakke os på.

Det næste bliver vel at I prøver at prakke os broer på pengesedlerne istedet for fisk, fugle eller kendte fra Se & Hør?

(Hvem var de idioter der demonstrerede mod broen til sverige og fyn? - man hører ikke dem brokke sig mere?)

OK sidespor nok. Tillykke med de mange år - du ser gammel ud. Pas på dig selv.

Il tempo gigante sagde ...

Nicolai S.P. : Endnu en røvslikker - få dig dog din egen mening, det er billigere end crack og desuden fuldt lovligt.

Pmx sagde ...

Jeg synes faktisk dit indlæg er temmelig bovlamt, mest af alt fordi jeg har set Potter filmene, ja, alle sammen. Jeg ejer også en wii, og en projektor så jeg kan blæse de 25x15 pixels op i duplo størrelse for det er fanraskeme for fedt at blive ramt af en kugle i kraniet på størrelse med en 17" skærm når man spiller call of duty 4!!!!

Nicolai S.P. sagde ...

Jeg må sige, at jeg har lidt svært med at tage fornærmelser seriøst, når de kommer fra en racerbil fra en gammel norsk børnefilm.

Det er i øvrigt altid skægt at høre folk skrige på at man skal få "sin egen mening", hver gang man er enig med nogen, de er uenige med. Kan man ikke finde på ordentlige modargumenter, kan man jo altid bare lufte sin frustration over at stå alene med sit latterlige synspunkt, uden nogen til at hjælpe én med at formulere det som andet end barnlige skrig.

Randi Rehmeier sagde ...

Jeg sympatiserer en del med dit forbehold ift. hvor kosteskaftet bør stikkes hen. Det skulle fandme nødigt komme nogen til glæde, især ikke Prins Henrik Sr.

Niels J sagde ...

Funny :-)

Men vi holde fast i, at det kun er alle andre end mig, der er irriterende når de spiller Wii...

Il tempo sagde ...

Nicolai, hvad får dig til at tro, at jeg ikke er enig med Bob?

spunky sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
spunky sagde ...

Hvad er Harry Potter?
Er det noget man kan ryge?

Fantastisk indlæg by the way, det ha det i al fald fået sat sindene i kog!
Ja man fornemmer ligesom hvordan blogblodet flyder mellem bogstaverne i indlægskommentarerne til dette indlæg…

Wii … det her skal blive spændende at følge…

Jeg hepper personligt på kosteskaftet!

Persephone sagde ...

Oooooh! Mit sind er i spil! Jeg kan ikke helt finde ud af, hvordan jeg skal forholde mig til den her blog.
Jeg bryder mig svært meget om måden den er skrevet på. Tilgengæld er holdningen der kommer ud sgu ligesom et kosteskaft i... nej hov vent nu lige! Din lurendrejer!
Hov. Tilbage til min "pointe". Jeg kan være svært godt tilfreds, med bitterhed, som rent faktisk er bitterhed over ting som direkte berører vedkommende. Men at man har ondt i røven over hvad andre ikke har ondt i røven over slår mig nu mere som om du manglede bedre emner.

Personlig holdning:
Jeg kan godt lide fantasy. Jeg kan også godt lide Harry Potter. Det betyder ikke at det er det eneste nogenlunde indenfor den genre, som behager min indre bogorm.
Filmen... eh. Ja. Nej.
Jeg -ville- have blevet i rustningen og bravt forsvaret wii'en, men kom så i tanke om at jeg ikke giver en råttes popo for din holdning i den sag.
Kun Harry Pårter. Fordi han er søø'. <33'n'shit.

Mr. Blonde sagde ...

Dette indlæg blev læst op i Radiobloggen på P1 i dag.

Trods den meget flade oplæsning, var det et fornøjeligt "gensyn" med din unikke mavesure stil.