lørdag den 4. juli 2009

Genvej til flad mave

Nu da Feminas læsere vælter ind på Bitter Blog, må jeg hellere lave et relevant indlæg. Jeg gider ikke skrive om hverken sex, garn eller overgangsalder, så jeg vil i stedet fortælle om min mirakelkur til at få en flad mave. Min egen sixpack er så markeret, at jeg får tømmermænd bare af at se mig selv i bar overkrop i spejlet, så jeg garanterer, at kuren virker.

Det centrale princip i kuren er:
  • Hold så op med at spise alle de kager, din fede so.
Da jeg ved, at overvægtige kvinders egentlige interesse for at tabe sig kan betegnes som ”uhyre forbigående”, er hele kuren opsummeret i mundrette, letfordøjelige sætninger, som ikke kræver mange sekunder at læse, og som kan skrives på små huskekort, der kan tages med i lommen. Hvis du da stadig kan håndtere en blyant med dine fede fingre, og hvis der er lommer på de der sække af blomstrede kjoler, du går med.
  • Der er ingen genveje. Ingen.
Som slankekonsulent bliver jeg så træt, når jeg i kassekøen står bag den fede kvinde med hendes underdanige, sygeligt spinkle tabermand og karseklippede bøllesøn og ser, at hun udover et halvt kilo gamle gulerødder har købt seksten tigerroulader og ti ruller Pringles chips. Nej, du bliver ikke slankere af at spise mere, selvom dit merforbrug isoleret set er sundt.
  • Sukker feder også. Det er kalorier, der tæller, og nu gider jeg snart ikke sige det mere.
Uanset hvor mange gange du læser dine Anne Larsen bøger fra 90'erne, kan du ikke tillade dig at æde hverken en, to eller atten poser Katjes slik, uanset deres pisseirriterende reklamer og nul-fedt indholdsdeklarationer på forsiden af poserne. I hvert fald ikke hvis du ikke vil fortsætte med at være en trussel for andre folks mentale helbred, når du vader letpåklædt rundt på stranden. Bonuseffekten for dig er naturligvis, at du senere, når du vejer 400 kilo og har sort elefanthud mellem skamlæberne, kan skyde skylden på sukkerafhængighed, sukkerproducenternes kapitalistiske ondskab og sikkert også kommunen.
  • Du kan ikke punkttræne.
… og slet ikke med den XXL elastik, der er slappere end tyggegummi, som du købte på TV-shop for dine bistandspenge. Især fordi, at det kræver, at man rent faktisk bruger den. Det er ikke nok bare at købe den ind, og så æde en ekstra bakke træstammer, fordi du nu mener, du har taget det første skridt. Og forresten, punkttræning betyder, at man træner et bestemt sæt muskler for at tabe sig på netop det sted, hvor de er placeret, f.eks. på maven. Som bevis: Kig på dine kæber … på trods af din ivrige punkttræning, hvor mange hager har du så?
  • På mandag er det nøjagtig lige så træls at være dig, som det er nu. Nej, vent! Det er lidt mere træls.
Lad være med at udskyde. Begynd nu. Ikke efter du har læst dette indlæg, men lige nu. På mandag, efter weekenden, efter fødselsdagen, efter lægen har indstillet dig til gastric banding er det nøjagtig lige så surt at være dig. Der er dog et alternativ: Hæng dig selv. Hvis du kan finde et reb, der kan bære, og du ikke er flov over at ruinere din familie og være skyld i en mindre regnskovs udryddelse for at skaffe træ nok til din kiste. Du kan selvfølgelig bede om at blive brændt i dit afskedsbrev, men CO2 udledningen ville sandsynligvis tippe landet over i en miljømæssig katastrofe.

God slankelyst! Mere sundhedsinformation kan findes her.

10 kommentarer:

Lady Catherine de Bourgh sagde ...

Usle mandschauvinist, pas på at Anne-Grethe Bjarup Riis ikke kommer og kastrerer dig mens du sover!

P.S. Sort elefanthud??

Bitter Blog sagde ...

Jeg så engang et TV-program om en såkaldt opfeder, der proppede sin kone med mad (eller det påstod hun i hvert fald).

Hun havde sådan noget sort, meget tyk hud mellem sine deller.

Lady Catherine de Bourgh sagde ...

Nå sådan - Det er nok bare lidt svamp, det burde kunne klares med nizoralsalve

Bitter Blog sagde ...

Det kræver, at man kan nå.

De sendte på et tidspunkt et dybhavskamera ind blandt hendes deller. Man fandt det aldrig igen.

Pedrsn™ sagde ...

tak for flæskesvær det er fanneme en fantabolus guide til tynd mave!

din tøs, er du feminas favorit!?

Bitter Blog sagde ...

Ja, Bitter Blog er en af Danmarks bedste kvindeblogs, ifølge Femina.

Det er så ironisk, at jeg naturligvis måtte følge op på det. Selvom jeg altid har haft mange kvindelige læsere, må jeg indrømme, at det kom lidt bag på mig.

Men når alt kommer til alt, er jeg en luder for opmærksomhed ligesom alle jer andre.

dope sagde ...

Og du fortjener den nominering. Bitter B nu som kvinde!!!

Lady Catherine de Bourgh sagde ...

Hvor er i da alle sammen kropsforskrækkede - en tur til Femø ville være på sin plads, så i kan få et mere afslappet forhold til subkutant væv og hudsvamp.

Selvfølgelig er Bitter Blog udnævnt til Feminas favorit - Repressiv tolerance er et glimrende våben mod sexisme. (Væbnet kamp er selvfølgelig endnu bedre)

Andersine And sagde ...

Apropos adipositas.
Har netop været til en begravelse, hvor vedkommende, der var gået ad mortem, havde en (om man så må sige) "dødsvægt" på 275 kg.
Kisten, der iøvrigt var lige så stor som forenden på en Scania, var hejst i jorden med en kran inden begravelsen, idet den hverken kunne gå gennem døren ind til kirken eller holde bunden mens den evt skulle bæres ud - og hvem skulle iøvrigt bære?, der måtte være mindst 12 håndtag på sådan en model, da kisten næppe ville kunne holde med det gængse letnedbrydelige træ, der ellers normalt anvendes til kister.
Ifølge nedstående links tydliggøres også andre problemer.
Man kan ikke andet end få en stor respekt for simple kulhydrater og transfede syrer, da man samtidigt rundt i kirken kunne se flere personager, der har besøgt Ubberup Højskole, men som man egentlig ikke har lagt mærke til, fordi en vis person, der i dag har haft sit eget program om sin mave, stjal alt opmærksomheden.
http://www.dr.dk/Regioner/Sjaelland/Nyheder/AlleKommuner/2008/08/11/144209.htm
http://www.dr.dk/Regioner/Sjaelland/Nyheder/AlleKommuner/2008/08/11/063353.htm

Uden Relevans sagde ...

Du er jo gået soft på dine gamle dage :)