tirsdag den 21. juli 2009

Du har ret

Jeg ved faktisk ikke, om der eksisterer mere irriterende mennesker end dem, som intet selvværd har. På ugens top fem ligger de nummer et:

5. Raske socialdemokrater
4. iPhone ejere
3. Projektledere
2. Muslimske selvmordsbombere
1. Værdiløse mennesker

Nu undrer du dig sikkert over, at jeg kalder dem for ”værdiløse mennesker”. ”Hvorfor kalder du dem ikke for mennesker uden selvværd?”, sidder du og tænker med din dumme hjerne, der som sædvanlig intet fatter. Det er fordi, at mennesker uden selvværd er værdiløse. Mennesker uden selvværd har opnået selvindsigt nok til at indse, at hvis de engang ender i en redningsbåd med en pose mugne gulerødder, så vil de smukke, perfekte redningsfolk sætte alt ind på at bjærge posen før dem. Kvinder, børn, mænd, mugne gulerødder og så de værdiløse. Hvis der ikke er pæleorm at redde i båden inden.

Jeg ved, det er usædvanligt for Bitter Blog at sparke på folk, som allerede ligger ned, men det er trods alt meget nemmere at ramme dem, og så er det så skægt, når de undskylder efter hver fuldtræffer. Eftersom de er værdiløse, gider folk alligevel kun bekymre sig om dem, hvis de er betalt for at arbejde på et psykiatrisk hospital. Og selv disse ansatte ønsker sig tilbage til gamle dage, hvor folk betalte penge for at kaste sten på de tossede.

”Jamen, hvorfor er mennesker uden selvværd værdiløse”, spørger du nu i din håbløse naivitet. Svaret er enkelt. Tænk på alle de gange, en værdiløs har spurgt dig om råd til køb af tøj, billeder eller musik eller de gange, de har ævlet løs om deres voldelige kæreste. Du har svaret: ”Hvad har du selv lyst til? Lyt til dig selv!”. Men hvis vedkommende siger, at han eller hun ikke føler sig så god som andre, hvad svarer du så? ”Du skal ikke lytte til sig selv. Du har så mange gode sider. For eksempel-”. Og det er så der, du faker, at din mobiltelefon er løbet tør for strøm.

Fordi vi lyver. Vi lyver, fordi vi ikke vil fortælle krybet sandheden: At alle ser ned på dem, ingen, ingen kan lide dem, og at de har ret. De kender trods alt sig selv bedst og har indset, at de er utåleligt værdiløse, håbløse tilfælde, som alle bare griner af. Vores politiske korrekthed og lyse sind dikterer, at det er dumt at begå selvmord, selvom det ville være det bedste for disse stakler og os andre, som er mere værd end de frikadeller, vi æder. Der er trods alt ingen, der vil savne dem alligevel. Slet ikke dem selv.

4 kommentarer:

Lady Catherine de Bourgh sagde ...

Bob, du trænger til massive doser af hatha yoga med efterfølgende dybdeafspænding.

Bitter Blog sagde ...

Jeg er altid åben overfor nye, spændende og alternative behandlingsmuligheder.

Men tror du, det er noget, min faste terapeut udbyder?

Lady Catherine de Bourgh sagde ...

Seriøst, du svæver i yderste fare, du kan hvert øjeblik det skal være blive ramt i nakken af en boomerang af dårligt karma. Få renset dine chakraer inden det er for sent!

Cecilia sagde ...

Undskyld.