mandag den 15. juni 2009

Hil Kong Henrik

Hvornår begynder I at tage konsekvenserne af jeres handlinger? Fordi vi indfører ligestilling, betyder det vel ikke, at vi alle skal til at tænke lige så irrationelt som kvinder? Op til folkeafstemningen om tronfølgeloven blev vi af hidsige politikere tudet ørerne fulde af, at vi skulle stemme ja, da vi ønskede ligestilling i kongehuset. Men det får vi bare ikke, for som sædvanlig gælder ligestilling kun én vej.

Der er ingen grund til, at Henrik ikke må kalde sig konge nu. Da vi netop har fjernet særstillingen ved konge-titlen, er det kun rimeligt, at mænd, som gifter sig med en dronning, må kalde sig konge – uanset om de var dronninger eller ej, før de giftede sig. Nøjagtig ligesom kvinder, der gifter sig med konger, bliver dronninger. Det er ægte ligestilling, men nej, uha, det kan vi virkelig ikke have.

Udover rendyrket feminisme, skyldes det, at danskerne ikke kan lide Henrik. De hader ham. For han er franskmand, går med lange sokker og ikke lærer sig selv ordentligt dansk ligesom alle andre indvandrere. Jeg har en nyhed til danskerne: Hvis I ikke kan lide kronprins Christian, bliver han konge alligevel, uanset om han er dum som en dørstopper, og helt ærligt har vi ikke hørt noget begavet fra hans side endnu.

De fleste, som stemte nej til tronfølgeloven, er modstandere af kongehuset og ønsker en republik. Med andre ord ønsker de, at vi risikerer at skulle understøtte en siddende samt 5-6 levende ekspræsidenter, som skal have livslang pension, livvagt, bolig og andre offentlige ydelser. Allesammen Nyrup- og Uffetyper. Oveni at vi har pædagoger, som bruger elleve af de store fede pr. nat på hotelværelser i Berlin og får krisepsykologbehandling bagefter, så bliver det ikke meget billigere eller mindre pinligt end kongehuset.

Det er jeres egen skyld, at Henrik kan kalde sig konge. For I ville have ligestillingen, og man kan ikke få den uden at alle bliver lige. Desværre. I har devalueret kongehuset, fordi I i bund og grund er pissemisundelige over deres goder, uden at I tænker på prisen, de må betale. I vil have dem ned på niveau med jer selv, så de kan opføre sig som normale mennesker, selvom det er absurd. I vil absolut møde dem nede i Brugsen og i saunaen. Op i røven med det. Bitter Blog bukker sig for vælgernes stemme og står bag Kong Henrik. Ikke foran. Ligesom med Obama er det for farligt.

1 kommentar:

Nicodemus sagde ...

Altså, hvis dronninger nu pludselig er mere end konger vil landets bridgeklubber få problemer.

Jeg stemte nej til tronfølgeloven, ikke blot fordi jeg kunne, men fordi kongehuset er ikke har en snus med ligestilling at gøre, men har traditioner som skal håndhæves.

Og, forfriskende at se et forsvar for prinsgemalen. Han er ikke spor populær. Ikke kun pga sine undertiden små-pinlige tøjstil, men fordi han bevidst udfordrer konformiteten. Det er ikke velset i jantelovens land, hvor vi allerhelst skal være lige leverpostejfarvede alle sammen.