fredag den 19. juni 2009

Alt for gay

Som I ved, er jeg et rummeligt menneske. Jeg accepterer forskelligheder omkring mig og omfavner dem og lader dem berige mit eget fattige liv. Forleden flød bægeret over. På så voldsom en måde, at enhver naiv kvinde ville skrige ”global opvarmning”, hvis hun så det. Ganske uskyldig gik jeg ind i fitnesscenterets baderum for at træde ind under en bruser, da jeg så en anden mand i rummet. Hans bølgende lyse hår mindede mig mest om en opgraderet Otto Leisner, men al lighed forsvandt, da jeg opdagede hans forehavende. Han sad på hug. Med spredte ben. Med en skraber i hånden. Og barberede sine boller.

Okay, homo'er, nu stopper festen. Det rager mig heldigvis ikke et vist sted, hvad I laver, når I er alene derhjemme, men lad for helvede være med at udleve jeres forpulede, degenererede seksualitet i det offentlige rum på ovennævnte måde, eller når I spankulerer totalt nøgne rundt i omklædningsrummet i timevis. Få dog noget værdighed. Synet af manden i bruseren og oplevelsen kort efter, hvor han stod fem millimeter bag mig ved pissoiret med sin halvfede dinglende og ”ventede på jeg blev færdig”, fik mig til at ønske at et tæskehold af indvandrere ville komme forbi. Og jo, vi er udmærket klar over hvem, der begår sådanne hatecrimes, selvom DR gør sit bedste for at undgå at nævne det.

Nu skal de homoseksuelle så også have deres eget OL. World Out Games, kalder de det, og det støttes med offentlige midler. Hvad er der lige galt med de almindelige olympiske lege? Tror I, jeg med kommunens hjælp kunne arrangere White Games, som kun tillod hvide, blåøjede deltagere? Der ville gå cirka tre et halvt sekund, fra jeg stillede forslaget, til jeg fandt mig selv nøgen, overtegnet med hagekors og kronraget på en bænk i Mindeparken. Ikke at jeg synes, White Games er en god ide. Jeg ser rigeligt med bævrende hvidt flæsk hver onsdag og lørdag. R og SF vil i øvrigt give asyl til bøsserne fra World Out Games. Hvordan afgør de, om de er forfulgte i hjemlandet? Er deres løse håndled blevet hugget af?


De må åbenbart også adoptere børn, hvilket er totalt grotesk. Hør her, mand-mand er udelukket i naturen, så dermed er det også udelukket i adoptionssager. Og nej, at få børn er ikke nogen menneskeret. Den der med at ”de kan være bedre forældre end traditionelle par” er lige en tand for politisk korrekt for mig. Betonrør kan være bedre forældre end de fleste tåber herhjemme, og et mere seriøst eksempel er organisationer. Man kunne sagtens forestille sig McDonalds adoptere børn og opdrage dem til at blive velfungerende, lykkelige voksne. Men alligevel tillader vi det ikke? Og det på trods af, at jeg hellere ville trøstes efter et natligt mareridt af Ronald McDonald end af en fjantet mandsling med en snurrende negerdildo oppe bagi.

Alle homo'er skulle være som Rob Halford. Ja, vi ved, han er homo, men han laver god musik, og så ignorerer vi det alle sammen, mens vi headbanger og drikker øl. Synet på homoseksuelle er virkelig noget, vi kan lære af muslimske indvandrere, udover synet på kvinder. De er snart de eneste rigtige mænd tilbage i det her sølle land. De minder også lidt om Rob Halford. De oppebærer en aggressiv fremtoning, mens de har sex med hinanden bag scenen, fordi de kun vil gifte sig med kvindelige jomfruer. Bemærk i øvrigt, at jeg udelukkende brokker mig over mandlige homoseksuelle. Det er fordi, jeg ikke har noget dårligt at sige om skærmslikkere. De er knap så klamme, og så er de fine skuespillere. Især i svenske westerns.

12 kommentarer:

bendejo sagde ...

At nogen normaltænkende mand i det hele taget vil lade et barberblad tættere på sin diller end 50 cm er for mig ubegribeligt.

Pedrsn sagde ...

Barbering af boller i offentligt baderum. . Ahaha, for fanden altså, det er Sguda bare så not okay! Lækkert nok ellers, sådan at vade bade rundt i andres - gay or not - afskrabede pubeshår m/k. . .

kjensen sagde ...

arghhhhhhh jeg kan ikke komme af med dette billede, der har brændt sig fast på min nethinde: "Han sad på hug. Med spredte ben. Med en skraber i hånden. Og barberede sine boller."
Nu er det afgjort - jeg kommer *aldrig* i et gaynesscenter igen.

AB3 sagde ...

"Hør her, mand-mand er udelukket i naturen, så dermed er det også udelukket i adoptionssager."

Dette udsagn er meget forkert, da der rent faktisk findes mange eksempler på homoseksualitet i naturen. Desuden er det forholdsvist fjollet at argumentere ud fra hvordan tingene forholder sig "i naturen".

Fx ser jeg ikke mange dyr, der børster tænder med tandpasta, men derfor er det nu alligevel en god ide at gøre efter min mening. Men ud fra din argumentation burde ingen børste tænder med tandpasta, eller drikke mælk efter deres mødrende ophav er løber tør for patmælk.

Anonym sagde ...

Vil det så sige at du ikke har noget imod lesbiske, eller at lesbiske adopterer, kun mod mandlige homoseksuelle? Det er da en spøjs generalisering.

- Louise.

Bitter Blog sagde ...

Louise: Nej, for der er kæmpe forskel på mænd og kvinder, uanset hvad staten og medierne forsøger at bilde os ind.

Jesper Krøjgaard sagde ...

Der er heller ikke blogs ude i naturen. Eller bitterhed.

Line Thamawat sagde ...

WTF!? Vi må ikke barbere os i kvindeomklædning!!? LIGESTILLING!?!?!?! :D

Anonym sagde ...

du er så fyldt med crap! nægter at tro på du har set en mand barbere bollerne i et fitness center - om ikke andet, så for min egen sjælefreds skyld..

/Thomas

Jesse sagde ...

Jeg er homo, i er sgu da for åndssvage at høre på! der er da en masse heteromænd der barbere boller i badet, og det SÅ klamt!

det er i øvrigt herre klamt at have en kæmpe busk (bendejo) alle mine veninder siger det samme!

Kris sagde ...

Af, at starte indlægget me, at betegne sig som "et rummeligt menneske. Jeg accepterer forskelligheder omkring mig og omfavner dem og lader dem berige mit eget fattige liv.", må siges at blive udvandet i stor grad når man har læst teksten. Din måde at omtale homoseksuelle på er på ingen måde rummelig eller acceptabel. Det er sørgeligt hvordan din oplevelse i et omklædningsrum, (hvordan ved du han var bøsse, spurgte du ham?), kan ledes over i direkte had til adaption(har et barn det bedst på børnehjem eller med to fældre?) og søtte af kvindeundertrykkelse indenfor islam. Du har helt ret i, at dit liv er meget fattigt.

Bob Glitter sagde ...

Kris: Jeg giver dig helt ret i, at det nok ikke er meget værre at være adopteret af to fædre end at bo på et børnehjem drevet af katolske præster.

Og tro mig, ham i badet var homo. Det kunne tydeligt ses. Og jo, I kan nemt genkendes på fysiske karakteristika.