fredag den 29. maj 2009

Plusbegreber

Jeg hader plusbegreber, der ingen negativ mening har, undtagen hvis man taler dem imod. For så er man pr. definition ond. Racismekortet er et af dem. Når det er smidt på bordet er alle argumenter overtrumfet. Men der findes flere. Her vil jeg beskrive tre af dem og samtidig forklare dig, hvorfor du intet fatter. Alle begreberne er i skrivende stund gidsler hos venstrefløjen.

Læser du nogensinde meningsmålinger? De fleste (omkring 95,4 % efter min seneste optælling) er af typen:
Vil du betale lidt mere i skat, hvis … (indsæt velfærdsgode her)
Socialdemokraterne har generaliseret disse spørgsmål og svaret ja på alle mulige instanser, når de erklærer:
Velfærd frem for skattelettelser
Det er klart, at man er et ondt menneske, hvis man frasiger sig selv eller andre øget velfærd. Men hvad betyder velfærd egentlig?

Plusbegrebet
Velfærd

Hvad du tror, det betyder
Statens Magiske Pyramidespil, hvor alle får mere ud, end de kaster ind

Hvad det i virkeligheden betyder
Mere i skat, flere offentligt ansatte med kandidatgrader i filosofi og sidefag i arabisk, mere administration og flere rapporter med titlen ”Problematikker i integrationen vedrørende servering af mere end to slags saftevand på offentlige hospitaler”

Hvad det burde betyde
En målestok for, hvor godt borgerne i et samfund har detSå er der det fucking klima. Jeg er sikker på, at hvis havene virkelig stod til at stige 20-30 meter og Carsten Jensen vitterligt ikke kunne love sin datter en fremtid pga. CO2 udslippet, så ville de røde stå i kø for at indføre atomkraft. Lige nu. Men nåh nej, det hørte de jo deres bananrygende mødre sige noget grimt om i kollektivet i halvfjerdserne. Så altså lyver de.

Plusbegrebet
Klima

Hvad du tror, det betyder
Planetens og din egen samvittigheds overlevelse

Hvad det i virkeligheden betyder
Mulighed for at inddrive flere penge i afgifter, så der kan blive flere offentligt ansatte og flere investeringer i ideologisk motiverede teknologier

Hvad det burde betyde
Fokusering på hensigtsmæssig adfærd i forhold til planetens overlevelse undtaget muligheden at udradere menneskeheden. MåskeMenneskerettighedskortet er næsten lige så godt som racismekortet, lige på nær at vestlige, hvide mennesker ikke er så gode som alle andre. Tag nu irakerne i kirken. Deres sager er blevet behandlet indtil flere gange, og de fik alle gange afslag. For lang tid siden. Derfor taler deres børn dansk. Det er forældrenes ansvar, at de ikke fulgte dommen, ikke vores. Men de forsøger selvfølgelig, fordi de ved af erfaring, at de røde bukker sig. Dårlig prioritering, god tur hjem.

Plusbegrebet
Menneskerettigheder

Hvad du tror, det betyder
Noget, du skal rette sig efter for ikke at være et ondt menneske

Hvad det i virkeligheden betyder
Frikort til enhver til at slå sig ned hvor som helst for at suge på labben

Hvad det burde betyde
Noget, der rent faktisk fungerer i den virkelige verden i stedet for at lyde, som om de er skrevet i en eventyrskov befolket af blå kaniner og kæleugler

5 kommentarer:

Linda sagde ...

Jeg vil også have en kæleugle!

Bitter Blog sagde ...

Jeg kan muligvis skaffe en voksenbaby med briller. Det må være tæt nok på.

Anonym sagde ...

Bitter Blog burde være en menneskeret.

Bielefeld

Anonym sagde ...

Ja, for Bitter Blog skal man rette sig efter, for ikke at blive betegnet som ond! Ho!

/Stephanopoulos

Lene sagde ...

... jeg har tænkt på, om de har en bestemt lille flok idioter de altid spørger, når TV-journalisten stopper folk på gaden, og spørger om de vil betale mere i skat ?