onsdag den 6. maj 2009

Dan Dejligst

Nu er jeg kommet i gang, og derfor kan jeg ikke stoppe igen. Det er ligesom, når jeg er til sport, hvor jeg altid giver mig 100 %, når jeg først er begyndt. Fordi jeg er en mand. Fordi jeg ikke er en quitter ligesom jer andre. Derfor får I et indlæg mere om de røde. Det er ganske simpelt foranlediget af selveste Dan Jørgensen. Udover at han linker til Bitter Blog fra sin kampagneblog*), så kom han forleden med en udtalelse, som ganske flot opsummerer alt, hvad jeg hader ved de røde.

Dan Jørgensen fløj i helikopter mellem sine taler på 1. maj - kampdagen for bl.a. miljøelskere. Det bruger en helvedes masse CO2. Nu er jeg ret ligeglad, men klimarettroende er naturligvis forargede, og derfor forklarer Dan the Man, at han til gengæld har købt CO2 kvoter for at opveje sit pinlige smartheds-stunt. Problemet er bare, at Dan selv kritiserer regeringen for at købe CO2 kvoter. Og her kommer Dan så med sit argument: Dan er nemlig klimaforkæmper, og hans helikopterture havde idealistiske årsager, som, hvis han bliver valgt på baggrund af sine imponerende taler, vil være til fordel for miljøet, og dermed vil hans helikopterture faktisk få en positiv indvirkning på miljøet i sidste ende.

Dan Dejligst tilfældigt fotograferet i sine helt naturlige omgivelser. Ligger han mon lige der med numsen bar? Og er du ikke glad for, jeg brændte netop dét billede fast på din hornhinde? Billedet er fra fyens.dk og linker dertil.

For jer, der ikke har fattet det: Dan mener, at hans mening er den rette, og derfor må han gøre ting, som han vil forbyde andre. Hvis han dog bare var kommet med den udtalelse for et par år siden, havde jeg ikke behøvet at skrive alt det her for at få jer til at forstå hvor dobbeltmoralske, de røde er. Tillad mig et lille tankeeksperiment. Såfremt Dans partis, Socialdemokraternes, indtræden i en regering er til fordel for de svage (og det ville det jo de facto være pr. Dans logik), kunne man så forestille sig kommuner ledet af oppositionen forsætligt svigte de svage i en grad, at det ville føre til et ramaskrig, som væltede den borgerlige regering? Ja, det kunne man, for slutresultatet af de facto logikken bliver nemlig, at de svage får det bedre i sidste ende.

Jeg ender sikkert med at have leveret flere stemmer til Dan, end han havde fået uden mine indlæg, men jeg er egentlig ligeglad. Danmark (og EU) er alligevel uigenkaldeligt og uforanderligt socialistiske, og politikere vælges primært på, hvor meget de kan dele ud af andres ejendom til deres vælgere. Der er ikke engang et parti, jeg kan stemme på til det kommende EU-parlamentsvalg. For første gang bliver min stemme blank. Bortset fra nej'et til tronfølgeloven, naturligvis.*) … hvor bloggeren erklærer sig enig med Bitter Blogs eneste erklærede psykotiske læser, Louise Korning, angående hendes tanker om Dan Jørgensen.

5 kommentarer:

Martin sagde ...

Haha god røg

Marianne sagde ...

Røg ved et tilfælde ind på din side, da jeg googlede "fordele ved platoniske forhold". Det var en fejl...efter bevidst at have brugt det meste af dagen på at oparbejdet et gedigent dårligt humør, er det umuligt for mig ikke at hyle af grin over dine brokkerier. Er ikke enig i meget af det du skriver, men interessant er det - og rigtig rigtig morsomt. Pis..der blev dét dårlige humør ødelagt

Cosmocph sagde ...

Hej Glitter

Sjovt at du starter indlægget med at, du ikke kan stoppe igen når du først er kommet igang, og så herefter ikke skriver et indlæg i mere end to uger...

Hvad rimer egentlig på Bob glitter?

Flop Quitter?

Så giv os nu noget at leve af, og bevis at jeg tager grueligt fejl.

louise korning sagde ...

Jeg synes ellers det lyder meget godt, det med numsen...

Anonym sagde ...

Et besøg på Altinget viser at Dan Jørgensen svarer "hverken enig eller uenig" til hele 6 ud af 18 spørgsmål! Manden har åbenbart ikke nogen holdninger, og så er han endda spidskanditat! Dans hjemmeside kan man skrive til ham med gode idéer og argumenter, idet, som det hedder, "holdninger og politik ikke opstår ud af det blå". Ganske rigtig, men i Dan Jørgensens tilfælde handler det åbenbart bare om at overtage andres holdninger? Et uofficielt prøvevalg på førnævnte altinget viser at han næsten sikkert bliver valgt ind...

KH