tirsdag den 21. april 2009

Fordi vi kan

Da størstedelen af Danmarks befolkning og dermed de fleste af mine læsere hovedsageligt interesserer sig for, hvilket mærke taske, sko eller solbriller, de skal tage på i morgen for at imponere deres ligeså intetsigende venner, kommer det uden tvivl som en overraskelse, når jeg fortæller, at vi skal til valgurnerne 7. juni 2009.

Der er to afstemninger. Den ene bestemmer hvilke udbrændte danske politikere, der vinder en billet til evig, skattefri pension i elfenbenstårnet i Bruxelles. Så længe du ikke stemmer på Dan Jørgensen, er jeg ligeglad. Jeg så ham på TV2, og magen til dumsmart blanding af smørtenor og bilsælger skal man sateme lede længe efter. Man er godt nok mærkelig, hvis man som ung mand ønsker at befinde sig sammen med den flok sølvræve, der befolker EU-parlamentet. Det er ligesom de uduelige medstuderende, som blev ansat i firmaer, der udelukkende bestod af tjenestemandssikrede, fagforeningsprædikende, 59-årige mænd, som læste avis dagen lang.

Nå, men den vigtige afstemning er den om tronfølgeloven, hvor man ønsker at indføre ligestilling mellem kønnene. Lad os lige få nogle ting på det rene. For det første er kongehuset en anakronisme, og derfor giver det absolut ingen mening at indføre såkaldt ligestilling. Kunne man til sammenligning forestille sig, at man gennemrenoverede Den Gamle By og satte lydtætte, energibesparende aluminiumsvinduer i hele møget? Næppe, selvom det ville give bedre mening end at få en tøs som konge.

I øvrigt vil den nye tronfølgelov først få virkning med et eventuelt pigebarn af den lille prins Christian ... er det ikke det, han hedder, ham, der ligner den modbydelige unge i Ondskabens Kirkegård? Dermed vil den først få effekt om måske firs år, og når man tænker på danske mænds sædkvalitet og den renters rente formel, man lærte i Folkeskolen, er der noget større sandsynlighed for, at der sidder en sultan på tronen til den tid. Og så kan jeg love for, at loven alligevel ikke eksisterer længere. For resten er det slet ikke sikkert, Christian ønsker børn, hvis det er rigtigt, at karaktertræk springer en generation over.

Hvis man endelig skulle indføre ligestilling, så burde man også gøre det i den anakronisme, hvor det ville få en virkning: Værnepligten. Men nåh nej, ligestilling gælder jo ikke den vej, vel? Da en ændring af tronfølgeloven er på linie med en grundlovsændring, kræver den, at 40 % af de stemmeberettigede stemmer for, ikke bare 40 % af dem, der stemmer. Og da næsten ingen gider at fremmøde til EU-parlamentsvalg, fordi de ved, at det er så uendeligt ligegyldigt, så burde vi have en chance for at fremkalde et rungende nej til denne håbløse lov, så politikerne kan fatte, at vi ikke gider deres latterlige knæfald for feminismen og dens ensrettede ligestilling.

Hvis du er mand, og ingen af ovenstående argumenter bider på dig, eller du er en af de mange, som alligevel ikke gider troppe op til afstemningen, eller du simpelthen ønsker at stemme for, så skal du ikke forhindre kvinderne i at få tronen, fordi jeg siger det. Du skal forhindre dem, fordi du kan.


Bob stemte naturligvis som forventet

7 kommentarer:

mb sagde ...

Er problemet ikke, at det ikke er den bedst kvalificerede der får tjansen?
Jeg er sikker på at Margrethe er langt bedre end hendes sønner nogensinde kan blive.

louise korning sagde ...

Jeg synes nu at ham Dan virker som en rigtig charmetrold. Han ville sikkert være en god bordherre til et bryllup.

Anonym sagde ...

Har du været på spil?
http://www.dr.dk/Regioner/Aarhus/Nyheder/AarhusBy/2009/04/23/110335.htm

Bob Glitter sagde ...

Nu er jeg ikke rød, så jeg benytter mig ikke af voldelige metoder, urent spil og hærværk.

Anonym sagde ...

Glimrende blog. Det lykkes dig elegant at svine både kommunister, kongehus og kulturberigere.

Bob Glitter sagde ...

Foto af stemmeseddel tilføjet

bendejo sagde ...

Præcis

http://www.bendejo.dk/images/nej.jpg