onsdag den 8. april 2009

Farvel, tabu

Forleden dag ringede det på døren. Da jeg aldrig får gæster, blev jeg naturligvis mistænksom, og jeg sneg mig ud og kiggede gennem dørspionen, hvor jeg så toppen af en asiatisk kvindes hoved. Jeg åbnede ikke. For det første, fordi jeg var nøgen fra maven og ned, og for det andet, fordi jeg blev irriteret over, at hun ikke var på sit arbejde og betjente gamle beskidte mænd, så de ikke generer mig med tilnærmelser på internettet.

Da jeg fem døgn efter åbnede døren, lå der en lille folder ude foran. Kvinden kom åbenbart fra Kræftens Bekæmpelse og var ude for at nasse penge. Jeg har en eneste gang haft brug for Kræftens Bekæmpelse, og de ignorerede mig. Så nu ignorerer jeg dem for livstid. I øvrigt har jeg min helt egen teori om kræft. Jeg tror ikke på, at det kan helbredes af andre end patienten selv. Kræft er selvforskyldt.

Min teori er ikke mere underlig end alle de andre teorier om tal, ufo'er og krystaller, som så mange tosser i Danmark render rundt med. Faktisk er min noget mere konkret og indlysende, når man først tænker over det.

  1. Tanker er elektromagnetisk stråling
  2. Irritation er tanker
  3. Elektromagnetisk stråling giver kræft
Hvor mange personer kender du, som har haft kræft, og som ikke var pisseirriterende? Ingen! De var alle sammen røvirriterende, og derfor tænkte vi andre koncentreret på det, når vi var i deres nærvær. Irritationstankerne var stråling, som påvirkede dem, så de fik kræft. Ud fra denne teori ligger årsagen til flere forskellige former for kræft lige for:

  • Lungekræft: Rammer ofte rygere, som i deres liv har irriteret rigtig mange mennesker med røg.
  • Kræft i patterne: Jeg gætter på, at størstedelen af de kvinder, som rammes, har været narrefisser gennem hele deres ungdom. Det forklarer også, hvorfor det oftest rammer slanke, høje kvinder.
  • Øregangskræft: Det, man dør af, efter at have forbandet sin egen hørelse i årevis af P3 lytning.

Det bedste ved kræft er, at de, der rammes, bliver endnu mere irriterende. De spiller svagelige og barberer deres hoveder i forsøg på at lave et eller andet fælles statement, som bare er pisseirriterende. Og når de så vil have rabat i butikker, fortrinsret i køer eller medhold i chikanesager, så laver de chok-tricket med at løfte på kasketten, så alle kan se, hvor syge de er, og så tør ingen tale dem imod. Derved udsættes de for endnu mere stråling fra andres irritationstanker, og i tilgift stråler hospitalerne dem med store røntgenkanoner, så de kan tabe sig og blive dejligt lette at bære i kisten, når den store dag omsider oprinder. Hvis man da gider at stå tidligt op til begravelsen med de enorme tømmermænd, der er resultatet af, at man fejrede dødsfaldet aftenen før.

Den gode nyhed er, at du aldrig behøver udføre google-søgningen efter ”stenhuggeri billigst”, da kræft kan forebygges og vel at mærke ikke ved at tigge penge af fattige mennesker i ejerlejligheder. Har du et irriterende familiemedlem eller en kollega, som er i farezonen, og er du konfliktsky som de fleste? Så print et eksemplar af Bitter Blogs advarselskort og placer det ganske anonymt i personens jakke. Kortet er designet til nemt at kunne udtrykke forskellige grader af advarsler. Så er der måske håb for, at den forpulede kollega snart holder op med at smaske æbler med åben mund, som var han et skide, uopdragent lille baby-barn.P.S.: Og er du sur, forarget og irriteret nu, kan jeg glæde dig med, at jeg har haft pisseondt i nosserne under hele skrivningen af dette indlæg.

Ingen kommentarer: