torsdag den 2. april 2009

Aprilsnar review

I går sank Bitter Blogs niveau til lige over falde-på-halen komiks, da jeg valgte at lave en aprilsnar. Dette yderst originale indfald resulterede i, at besøgende på Bitter Blog blev mødt med følgende besked:


Da alle Bitter Blogs læsere er utroligt intelligente, regnede jeg med, at aprilsnaren ville være så forventet som gaver til jul og snaps til morgenmad. Der var dog nogle stykker, der ploppede i, og som opfordret på siden mailede til mig:

Det var dog det mest elendige....

Min IP er blokeret, men jeg fatter det ikke. Jeg sidder ikke noget offentligt sted, men hjemme hos mig selv og jeg har i hvert fald ikke bedt om at få min IP blokeret! Så jeg klikker på linket for at acceptere de opdaterede servicevilkår, men jeg er åbenbart blind eller dum for jeg kan ikke se nogen steder hvor der står "jeg accepterer".

Hvad gør jeg uden min dosis af bitter blog???
... og ...

hej bitter,
der må være sket en fejl, når der står, at min IP er blokeret. jeg har ikke så meget forstand på IP'er, men jeg finder bitterblog meget underholdende, så jeg vil da gerne fortsat kunne læse den.
er det noget du kan råde bod på?
... til sidst, en kort en ...

hvorfor h.... kan jeg ikke længere læse din blog?
Alle tre fik følgende svar fra mig:

Visse udbydere har bedt om at få Bitter Blog blokeret, og da blogger.com er begyndt at understøtte det, kan jeg ikke omgå reglerne.

Jeg mener naturligvis, det er grov censur. De kan åbenbart ikke tåle min tone, men ordet burde vel være frit. Det er efterhånden på mode at lukke munden på folk, som ikke siger det, man selv mener.

Du kan kontakte din internetudbyder og udbede dig en forklaring. Det er det bedste, du kan gøre.

Jeg er bare ked af at miste (endnu) en læser.
Ikke et øje var tørt. Jeg ved ikke, om nogen af dem kontaktede udbyderen, men førstnævnte aprilsnar indrømmede i en mail, at hun var hoppet i den, så hun må have indset det på et tidspunkt. Bedre sent end aldrig.

På en måde forstår jeg vores tre godtroende stakler, for hvem forventer, at Bitter Blog disker op med sådan en gang lorte-humor? Hvis du fandt det hele morsomt, kan jeg glæde dig med, at Finn Nørbygaard netop har lavet et nyt show, og en genudsendelse af Linie 3 kan altid findes på DR.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Bitter

Apropos aprilsnar, så troede jeg at Berlingskes artikel om "Forgæves kamp mod politiets side 9-piger"
http://www.berlingske.dk/article/20090401/danmark/703310102/
var Berlingskes aprilsnar.
Det var det så ikke!!!

Maja Markmans kamp synes jeg klart bør omtales på BitterBlog.

Fortsat god blogging.

Pernille sagde ...

Damn ... jeg HADER når ngen tar pis på mig og jeg falder i med begge ben!