onsdag den 4. marts 2009

Skeletter i skabet

Jeg har tidligere brokket mig over de intetsigende køns-målrettede blade. Ved frisøren opdagede jeg til min overraskelse en interessant overskrift på et eksemplar af Mand, som lå halvvejs dækket af en usædvanlig frisk udgave af Se og Hør:


"Vis os din kvindelig"; Min hjerne korrigerede den ironiske køns-fejl i sætningen og overvejede, om det ville være besværet værd at grave et af dem op. De var trods alt smidt i jorden i hast, og jeg kendte ikke den præcise placering. Men måske kunne man vinde en stor præmie. Jeg tog fat i bladet og så derved hele forsiden:


Suk. Ikke overraskende var der stadig grammatiske fejl i overskriften, hvis nyligt afdækkede semantik havde reduceret konkurrencens lødighed, der var faldet til et niveau, som matchede mine fordomme om disse lorteblade. Det lød også for godt til at være sandt. Og så er det som regel.

2 kommentarer:

bendejo sagde ...

Der står i det mindste ikke "Se hvem der føre".

Så var jeg røget i luften og havde sendt en bombetrusse(l) (fnis) til de røvhulshuller.

kjensen sagde ...

Motorsaven på forsiden får da også en til at tænke på (kvinde-)lig.
Et lille "freudian slip of mind" fra bladets redaktør måske.