fredag den 20. februar 2009

Påtrængende!

Efter at have modtaget utallige venneanmodninger fra tidligere bekendte, der er ude at stand til at fatte såvel hentydninger som direkte afslag, mundtlige som skriftlige, tænker jeg på, om jeg er den eneste, som ønsker en ny funktion på Facebook:


Opdatering 21/2 2009

Bitter Blog er ikke sen til at opfatte en folkestemning. En Facebook gruppe, der kræver fjende-funktionaliteten indført, er nu tilgængelig. Join the crowd!

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er en rigtig god ide.

Jeg savner også knappen "Tilføj som sexslave"

Linda sagde ...

Nogen gange er du den sjoveste mand, jeg kender.

- wolf - sagde ...

Hvis bare du opfatter Facebook som et asocialt netværk, så får begreber såsom "Tilføj som ven" helt automatisk den ønskede betydning.

Anonym sagde ...

Jeg kan ikke være mere enig....

Derudover burde man kunne sammenligne fjendelister, så kunne man se hvem der havde hvilken person som fjende mest!

klafbang sagde ...

http://apps.facebook.com/enemybook/

Kit sagde ...

Nej nej nej! Det indlæg skulle være skrevet af mig! Netop som jeg lukker en fane op med facebook og en med bitterblog.dk (og læser bitterblog først) ser jeg, at rent ud sagt en kæmpe idiot har tilføjet mig som ven, og som jeg i øvrigt ikke har snakket med i 5 år. Tilføj som fjende, jeg er helt med på ideen. Sådan!

Suzy Q sagde ...

"Tilføj en kindhest" kunne også bruges. Med en god lydeffekt.

Anonym sagde ...

Der findes allerede "ignorér", "blokér" og "slet". Hvad giver fjende-funktion af godbidder for en ægte hader?