tirsdag den 17. februar 2009

De danske tøjter

Indenfor de sidste mange år er der kommet en del mennesker til Danmark. Jeps, jeg mener den slags, der typisk går under kategorien muslimer. Jeg er af den opfattelse, at vi kan lære en del af dem, og de bør til gengæld lære at opføre sig ordentligt. En af de ting, vi med fordel kan låne fra deres kultur, er kvindesynet.

Hvis muslimernes kvindesyn er formørket, hvad kalder vi så vores? Jeg forsøger forgæves at finde et ord for at løbe beruset rundt i gaderne, nøgen fra navle-piercing ned med henna-farvet kønsbehåring. Min hjerne afstøder betegnelsen oplyst. Det første ord, der dukker op i mit hoved, når jeg taler med en etnisk dansk pige, er: Erfaren. Okay, egentlig tænker jeg luder, men jeg synes som sagt, man bør opføre sig ordentligt.

Det er en underlig fornemmelse, når jeg møder en sød lud pige og efter nogle måneder indvilger i at gå i seng med hende, efter hun har tigget i, ja, månedsvis, at opleve, at hun flår kondomet ud af mine hænder og sætter det på med en bevidstløs effektivitet, som var hun en tarmfylder, der møder endnu en klump hakket, kemisk stivet kød på pølsefabrikkens transportbånd. På den anden side er det utrolig nemt, når man ikke behøver prale for sine venner, da halvdelen allerede har været igennem maskinen.

Der er næsten ingen censur på Bitter Blog, så skriv du bare en kommentar om, at jeg er bange eller hæmmet. Jeg er tidligere blevet beskyldt for at være homoseksuel, seksuel afviger og endda jomfru, som må være det værste skældsord i unge kvinders øjne. Men sandheden er – og ja, mine venner er sikkert ualmindeligt nolle – at jeg ikke kender til et parforhold, hvor manden var den seksuelt mest erfarne. Du kan selv spekulere om, hvorfra jeg ved det.

Bedre mænd end jeg får kærester af samme type som møblerne i deres hjem: Funklende nye og uspolerede. Jeg har blot en ydmyg drøm om at kunne hente mine hos Kirkens Korshær og ikke på lossepladsen, hvor naboen smed dem, fordi de var udslidte, overplettede og hullerne i dem alt for store. Tilsyneladende befinder størstedelen af de danske kvinder sig på lossepladsen, så min drøm kræver, at forældrene indfører hårde begrænsninger i pigernes opdragelse. Gennem streng disciplin kan man nemlig på magisk vis omdanne påtvunget kyskhed til et frit valg. Nøjagtig på samme måde som med muslimske kvinders tørklæder. Jeg forestiller mig de Radikales talskvinde, der offentligt erklærer sig dydig. Denne gang bliver politisk korrekthed min stærkeste allierede.

7 kommentarer:

Kit sagde ...

Jeg tror ikke du er den eneste fyr som har tænkt det samme. Dog tror jeg også du muligvis opsøger de forkerte piger? Hvis du har den opfattelse, at alle piger er som et stort mørkt hul, som stortset alle dine kammerater har været igennem. Men.. mon ikke du møder hende jomfruen, - smuk og uspoleret. Ellers skulle du måske melde dig ind meninghedsrådet og gå til nogle af deres vilde fester ;)

Bitter Blog sagde ...

Du fatter langsomt af en computer at være. Læs dog indlægget!

Et medlem af menighedsrådet i den by, jeg voksede op i, voldtog sin datter hver nat. Så der var næppe mulighed for at møde en jomfru, hvis man ankom efter ham.

Kit sagde ...

Sørgeligt

Bitter Blog sagde ...

Enig. Hun blev lækker nok som voksen, og så var det da træls, at hun var så brugt.

Anonym sagde ...

Jeg troede, at jeg var politisk korrekt indtil jeg læste dit knivskarpe indlæg. Dit dilemma får Ockhams kniv til at virke som et sløvt barberblad, og jeg må nu søge efter en tredje udvej.

Pernille sagde ...

hmm .... hvis kvinder i parforhold er de mest erfarne i forholdet, så må det da betyde at en erfaren kvinde vælges fremfor en uerfaren, eller?
er selv en godt gift på 23'ende år ;-)

Bitter Blog sagde ...

Pernille: Ja, det er utroligt, hvad folk hopper på for at undgå at være alene.