onsdag den 4. februar 2009

Boksning er bedst

Jeg er i et fremragende humør i disse dage, og en god portion af skylden lægger jeg på det danske herrehåndboldlandshold, som omsider tabte ynkeligt efter at have truet os med succes. Det var simpelthen det fedeste, at de tabte i den slutrunde, de nu havde gang i. Jeg aner ikke, hvilken det var, for jeg følger ikke med, og i øvrigt kommer der vel en ny igen om få uger. Det er i hvert fald ikke mere end cirka et halvt år siden, jeg sidst kommenterede denne frygtelige tøse-sport.

Håndbold er røvkedeligt og der er ingen interesse fra min side, selvom følgende søgeord har givet masser af hits til Bitter Blog i de seneste par uger:

Hvordan bliver jeg ven med Joachim Boldsen
Boldsen slikke Nutella
give blowjob Boldsen bag tilskuertribunen
Hvor er Boldsen? Porno

Den næst-kedeligste sport er fodbold. Selvom banen er noget større, så spillet syner af mere end flokken af indbyrdes gnubbende håndboldmænd, er spillerne om muligt endnu mere fimsede. Man får indtrykket af, at de grotesk over-betalte reklamesøjler løber rundt på banen med det eneste formål at promovere deres nyeste parfume, tøjserie eller frisure, hvoraf sidstnævnte kritikløst kopieres af de 40.000 pølse-ædende, stupide publikummer. En gang imellem falder spillerne lidt og græder, hvorefter de får et trøstespark til bolden. Alt for sjældent sker der skader, som er værd at se på.

Det bedste er næsten, når kampen er slut, og de 40.000 hjernedøde, fordrukne fans vader ud i gaderne for at udøve hærværk. Jeg blev engang fanget i Sukkerstokken, da Brøndby og AGF fans smadrede al offentlig og privat ejendom udenfor. Udover de 346 kroner, det kostede mig i blandet slik, så tør jeg ikke tænke på, hvad det hver weekend koster mig i skat og forsikring, at menneskelige svar på gule og hvide klumper af halsslim får noget at fylde deres tomme liv ud med.

Boksning er den eneste sande sport. Enhver, der har stået i ringen, ved hvor umenneskeligt hårdt, det er. Man kan kun have respekt for mænd og mandlige kvinder, som tør stille op til en boksekamp. Desuden er konstruktionen genial. To mænd får en enorm betaling for at stille op, men til gengæld afleverer de en smule af deres forstand. Ingen duftserier og bøsset merchandise, ikke så meget snak, bare direkte slåskamp. Publikum går i øvrigt roligt hjem bagefter, og hvis du ikke er fodboldfan, aner du muligvis forskellen fra denne sport. Ja, der er endda noget for kæresten, når bokseren fra Stald Palle må smide underhylerne ved indvejningen. Et eller andet sted er de jo bare dyr. Og det er bokserne også.

Bagsiden ved boksning er, kampe bliver til ved mærkelige underhåndsaftaler*), som parterne konstant ændrer, og dommerne lader sig altid købe til at levere et bestemt udfald. Skal man have en bokser frem, sender man ham bare igennem en arrangeret række af ringvrag, og håber, han ikke bliver slået blød på vejen. En eller anden mafia styrer tilsyneladende sporten, og sådanne skumle forbindelser kender man i hvert fald ikke fra fodbold ... vel, AGF?*) Lad os nu få den kamp mellem Larsen og Kessler! Enhver med et dybere end overfladisk kendskab til personen Mads Larsen ved, at Kessler taber. Med mindre, det er Linse Kessler, der stiller op. Hold da kæft, de patter kan slå alt i gulvet!

4 kommentarer:

bendejo sagde ...

Jeg er pissed off over, at man ikke kan stemme på speedway. Det er altså en mandfolkesport - selvom det stort set kun er dværge, der kan vinde.

Jeg kan iøvrigt fortælle, at for at udgive denne kommentar, skal jeg i bekræftelsesfeltet skrive "jetrompa". Det ord bliver svært at slå i Ugens Ord-konkurrencen.

- wolf - sagde ...

Ishockey er også røvkedeligt, men de har en god indstilling til, hvad kamp går ud på. Jeg var f.eks. til en slåskamp en dag, indtil den udviklede sig til en ishockeykamp.

Bunnyboiler sagde ...

"Ingen duftserier og bøsset merchandise", nej. Bare to let hjerneskadede mænd, kun iført vaseline og satinshorts med frynser, der klamrer sig til hinandens nøgne, svedige overkroppe i lyset af tusind projektører, mens Jesper D. Jensen gnækker et sted i baggrunden.

Ikke at der er noget galt i det. Personlig foretrækker jeg også langt boksning frem for håndbold og fodbold. Boksning er en dejligt undereksponeret sportsgren, som man kun behøver at høre om, hvis man aktivt søger information på obskure hjemmesider og de aller bagerste sider i BT. For dette kan vi takke Mogens Palle. Tilbage i halvfjerdserne var boksning en folkesport, men ene mand er det lykkedes denne åndelige brugtvognsforhandler at rage uklar med så mange tv-stationer, at ikke engang DK4 vil vise hans kampe længere. Var det ikke for Linse Kesslers bryster, ville den brede befolkning sandsynligvis slet ikke vide, at der overhovedet findes boksning i Danmark.

Frederik sagde ...

Fedt indlæg! Det holder sgu stadig den dag idag :) Boksning er og bliver for mænd - og så er den ikke længere.