tirsdag den 10. februar 2009

At rejse er at dø ...

... med mindre det foregår hurtigt og effektivt, og destinationen er et luksushotel med minibar, og man ikke skal se og foretage sig noget. Jeg ved ikke noget værre end at rejse, og vi er nu kommet ind i endnu en uge, hvor alle mine kollegaer rejser ud og efterlader al arbejdet og bøvlet hos mig. Men jeg beklager mig ikke – det er trods alt bedre end at rejse.

I denne uge er det så vinterferie. Jeg fatter ikke de to kategorier af folk, der tager på vinterferie. Der er de fattige og bonderøvene, som tager nordpå, og de smarte, tomhjernede, der tager sydpå. Tager man nordpå, ender man på en underdrejet færge, hvor man i dagevis tramper rundt i eget og andres bræk. Tager man sydpå, må man udholde flere døgn i en overophedet bus med snorkende idioter og fulde unge, som indbyrdes skændes om, hvem der er mest moderigtig i tøjet.

Når man endelig frem, foregår resten af ferien med at tørre tøj, mens man ligger i sin irriterende knirkende træhytte med et brækket ben. Jeg er yderst tilfreds med, at det offentlige ikke længere betaler hjemrejser til de fjolser, som fejler under udførelsen af deres såkaldte sport. Dog synes jeg, man bør gå et skridt videre: Som med spioner, der fanges af fjenden, skulle vi afvise ethvert kendskab til dem, når de når til grænsen. Hvad fanden kan vi bruge fjolser, som ikke engang kan kælke uden at komme galt afsted, til? Intet!

Hvad er i øvrigt meningen med at søge sneen i disse globale opvarmningstider? Er det ikke på grænsen til at være klimafornægteri i forhold til, at man sædvanligvis udskældes for at være et CO2 svin, hvis man søger på Google? Jeg kører på sommerdæk hele året rundt. Alt andet ville være borgerligt, kapitalistisk miljøsvineri og afvisning af smart, rygklappevenlig miljø-consensus. Hvis I ikke snart holder jeres forpulede kæft, så klapper jeg jer én!

8 kommentarer:

Hansen sagde ...

Sommerdæk for sejren!

Chumps sagde ...

HA HA HA HA jeg kan ikke være mere eniig i dine ytringer, både om skibumser (alle, der gider tage på ferie for at stå på ski) og sommerdæk!!!

Kit sagde ...

Sommerdæk og vinterdæk ? Altså, nu er det jo ikke fordi vi ligefrem vælter i sne i Danmark (sagt på en dag, hvor det rent faktisk sneer i Danmark)

Bitter Blog sagde ...

Kit (Er det dig fra Knightrider? I så fald stavede du dit navn forkert):

Det er ikke sne. Det er aske fra Mærsks kuldioxidfabrikker.

Kit sagde ...

Havde desværre ikke råd til et ekstra T.

Anonym sagde ...

Nej KIT, men du havde råd til et e for meget i ordet sner. tsk...tsk.
Bitter: at køre med sommerdæk i Mærsks kuldioxid-sjask giver også lidt ekstra spænding i hverdagen. Jeg gør det selv...det kilder sådan i maven når man kan mærke at man ikke er i fuld kontrol...

Kit sagde ...

ANONYM: De er billige..

Anonym sagde ...

Vores kommende konge har netop ecxelleret i at blive såkaldt "kvæstet" ved kælkning. Oh ve.