lørdag den 17. januar 2009

Den dræbende ingrediens

Bitter Blog er på ingen måde en af dem, der hyler med gruppen, og da dette indlæg muligvis kan få visse af jer til at tro anderledes, afviser jeg alle spekulationer med det samme: Nej, jeg er ikke blevet radikal, men ja, Dansk Folkeparti irriterer mig grænseløst – paradoksalt nok. De fleste hader Dansk Folkeparti for deres udlændingepolitik og elsker i den sammenhæng at sammenligne dem med nazister. Jeg hader derimod Dansk Folkeparti for deres spirende socialisme og vil i den sammenhæng spå om de ubehagelige konsekvenser.

Faktisk anerkender jeg Dansk Folkepartis store rolle for, at Danmark til dels brød med den skrækkelige politiske korrekthed, som i halvfemserne lagde udlændingedebatten i benlås og truede med at sende Danmark på en katastrofekurs med et blindfoldet, foroverbøjet Sverige bag roret. Ganske simpelt, jeg tror ikke på, at svenske piger, der muligvis er mere promiskuøse end danske, selvom man ikke tror det menneskeligt eller tidsmæssigt muligt, går i moralsk panik over et Leonardo Da Vinci maleri. Den eneste måde, hvorpå de i den ucensurerede virkelighed kunne finde på at fjerne sådant et kunststykke, ville være ved at slikke det væk i tøjteagtig liderlighed.

Nu når Dansk Folkeparti har haft deres rolle i dansk politik ... så må de altså gerne gå igen. De er lidt ligesom ølmænd, der bringer fadøl og dermed grundlag til ens fest og så bare bliver hængende hele aftenen og natten, hvor de løber fulde rundt, er pinlige og forsøger at score point hos alle damer'n. Stort set alle deres politiske forslag er af typen, hvor man umiddelbart tænker: ”Det var da en udmærket ide ... nårh nej!”, og de minder i mistænkelig grad om de fantastiske ideer, man får, når alkohol indskrænker fremsynetheden til omkring to sekunder. Hvem har f.eks. ikke hørt et af deres seneste forslag – at kastrere pædofile – råbt ud i fuldskab af den pinlige, halvdebile onkel eller tante ved en våd familiefest? Det er et svinsk forslag, som kun kan gøres acceptabelt ved, at den pædofile får mulighed for at vælge den noget mildere dødsstraf som alternativ.

Den naturlige årsag til deres fordrukne plebejer politik er, at de har taget en ordentlig venstredrejning i de seneste år. For når det kommer til stykket, så er Dansk Folkeparti simpelthen Socialdemokraterne for dem, der (slet) ikke kan lide indvandrere. Mærk jer Bitter Blogs ord: Inden der er gået tyve år har vi set en socialdemokratisk ledet regering støttet af Dansk Folkeparti. Måske ryster du i bukserne nu, men jeg synes personligt, det mest skræmmende er, at vi i selvsamme regering sikkert ser en gammelkommunist som Ole Sohn på en ministerpost. Manden, som deltog i festlighederne ved DDRs fyrre års jubilæum. Det er sindssygt uhyggeligt, men ingen nævner det nogensinde, selv når han gentagne gange indkaldes som ”ekspert” i DRs nyhedsprogammer. Fantastisk!

Dansk Folkeparti er stadig et somewhat borgerligt parti, som gerne vil holde fast i gamle, danske værdier. Som udgangspunkt er der ikke noget galt med det, og det er endda også sympatisk, men gratiner nationalisme med et voksende lag socialisme ved tohundrede grader i gasovnen i tyve år og lad os se resultatet. Det går evig og altid galt, overalt i verden, uanset hvor, når socialismen kommer ind i billedet. Altid, det slår aldrig fejl. Død, ødelæggelse, fattigdom, helvede og menneskelige lidelser. Det er simpelthen empirisk bevist! Systemet over individets frihed er ikke løsningen! Hvornår fanden fatter I måbende idioter af en flok nokkefårs-danskere noget af det hele?

2 kommentarer:

Dreamer sagde ...

Danmark er med i mine bønner: Fader vor du som er i Himlen, fri os fra svenske tilstande og kommunismen ! Amen

Anonym sagde ...

Sammenligningen med nazisme begynder at give mening. Ikke fordi de hader fremmede, men fordi de hader frihed