søndag den 28. december 2008

Oprop!

Uprovokeret og overmandet af Vederstyggeligheder, maa vi nu gribe til utraditionelle Metoder. Det skærer os i Øjnene, at disse Ridser i Menneskehedens Billak faar Lov at optræde uhæmmet i Gader og Stræder, uden at nogen retssindig Person tør gribe ind.

Alt for længe er det blevet accepteret at lukke flere og flere ind i Gadebilledet uden nogen Form for Konsekvens uanset de Skader, som disse Ondsindetheder foraarsager i Folkets Sjæl. De faar Lov at udvikle og formere sig, selvom det var sundest for alle, om de omkom ved Fødsel eller blev forebygget inden Undfangelse.

Vær blot rolig, ædle danske Borger, for Hjælpen er nær. Vor Specialdivision af det berømte tyske Korps er nu organiseret. Vi er klar til at omringe, inddrive, indlemme og internere de Millioner af Vanskabninger, som lige nu staar for Døren, saa Dansken igen kan betragte sine rettelige Omgivelser uden utallige Fejl af sorten Pennestrøg.

Ovnene staar klare og varme, mens Laagerne klaprer i Forventningens Glæde om de Millioner af Dokumenter, som snart vil gaa op i Røg. Skolestile, Vejskilte, Chefens Mails og i særdeleshed den lange Række af forfærdelige Blogs vil blive udryddet i Retskrivningens Navn. Meld Dem som Bitter Blog under Fanen af dette Dokuments proklamerede Division, der vil genoprette Anstændigheden og Renheden i det skrevne Sprog, og som igen vil gøre det til en socialt acceptabel Handling i autistisk Vedholdenhed konstant at rette paa Venners og Families Fejlkonstruktioner:

5 kommentarer:

Linda sagde ...

Mein Führer.

Jeg er naturligvis på, hvis mit særlige ansvarsområde kan blive overvågning af og udrensning i sms-sprogbrug.

Dreamer sagde ...

ordnung ..... - hahaha - etiketten "stavenazist" er suveræn !

Pedrsn™ sagde ...

O Prop!

jeg blir en prügelknabe så . . igen!

i retskrivningens navn, amen - dér!!

bendejo sagde ...

Achtung!

Der Führer war ein armes Schwein, denn er hatte keinen Führerschein.

Anonym sagde ...

Det ville dog være en ironi, hvis de, der passer ovnene, ikke kender forskel på "over for" og "overfor" inden for retstavningens kunst. Jeg sidder indenfor, skærmet for julens kulde, og dog var det disse stavefejl, som mest vakte min harme og bitterhed.