lørdag den 6. december 2008

Feminisme


Endnu en gang må jeg gå den lange gang til vaskemaskinen med mit sengetøj, fordi jeg vågnede med et skrig, badet i sved og med overbevisningen om, at min dyne var en kæmpe tøffel. Mareridtet var igen, at jeg enten var blevet gift eller havde fået en kæreste. Følelsen af bitter fortrydelse i drømmen, har jeg ikke kendt magen til siden dagen efter, jeg sidst drak to liter vodka til et middagsselskab med syv singlepiger.

Jeg hader feminisme. Af alle socialistiske konstruktioner er den dog den mest dobbeltmoralske og ulogiske. Og det siger fandeme godt nok ikke så lidt!! Allerede ved navnet er man galt på den: Feminisme. Det handler i hvert fald ikke om at være feminin i traditionel forstand eller om at udvikle kvindens styrker, men i stedet handler det om at være ligesom mænd. For er der noget, feminister klynker over, så er det de ting, som de efter sigende ikke kan, men som mænd åbenbart kan:

1. ”Jeg kan ikke få en karriere ligesom en mand, hvis jeg får et barn!
2. ”Hvis en mand er sammen med mange kvinder, er han en tyr, men hvis en kvinde er sammen med mange mænd, er hun en luder!
3. ”Jeg får ikke ligeså meget i løn som mine mandlige kollegaer!

Med andre ord, definerer feminister sig i forhold til, hvad mænd kan. Det kan man da kalde underkastelse. Lad os tage punkterne ét for ét:

Klynkefrase nr. 1Denne frase illustreres nok allerbedst ved ovenstående skrækkelige nøgen-protestfotografi af Anne-Grethe Bjarup Riis. Lækkert, ikke*)? Og feministerne har helt ret: Nej, man får normalt ikke en karriere som en mand, hvis man føder børn. Hvorfor mon? Kan det være fordi, man kun er på arbejde knap tyve timer om ugen, fordi ungen er snottet og syg konstant, og når man endelig tropper op, bruger man ti timer på at google priser på bleer og rundsende kvalmefremkaldende fotografier af sit slimede afkom? Hvis man ønsker noget, som retfærdigvis kan kaldes en karriere, skal man afsætte en stor del af sin tid på arbejdet. Ja, og hvor er det dog uretfærdigt. Lad dog være med at trykke den unge ud, hvis du ønsker karrieren. Det er et valg, for helvede. Man kan ikke få alting i livet, selvom din far sikkert gav dig illusionen. Som erstatning for karrieren, har du til gengæld mindre risiko for at blive alene i alderdommen og større chance for slagsmål omkring din kiste.

Men fædrene skal tvinges til at tage halvdelen af barslen!!”, råber du dumt, mens du manisk svinger din røde fane. Nej, vælg i stedet en fader til dit barn, som selv ønsker at prioritere børnene. Men fordi kvinder netop er kvinder og tænder på at være underlegne, vælger de typisk overtatoverede idioter, som tæver dem, er utro og totalt ligeglade.

Klynkefrase nr. 2

Så du ønsker større respekt jo flere sexpartnere, du har haft? Hvilken intelligent målestok. Med mindre man lever sit liv i et fitnesscenter eller er slagtersvend i en lille landsby uden for Herning, så sker det ikke ... uanset om man er mand eller kvinde.

Klynkefrase nr. 3

... fordi, kvinder er elendige til at forhandle løn! End of story.

Alt dette var uendeligt ligegyldigt, hvis ikke det var fordi, at feministerne i sand socialistisk ånd ønsker at korrigere de påståede uretfærdigheder ved hjælp af statslige indgreb, som, af grunde jeg i tidligere indlæg ofte har fastslået, er bedre kendt som: Verdens ringeste ide. Derudover gør feministerne det til et helvede at leve sammen med kvinder. Når man bor sammen med en kvinde, er det efterhånden som at bo med en mand, bortset fra at man må undvære alle mandens gode sider såsom teknisk sans, rationel tænkning og ligegyldighed overfor grimt, gammelt og beskidt inventar. Kvinder kræver alt: Prinsessebehandling, opmærksomhed, dyre gaver og så selvfølgelig "ligestilling" - lige på nær i de nanosekunder, de peaker på en eller anden menstruations-biorytme, hvor man via telepati bør vide, at de ønsker at blive sat på plads. Er jeg den eneste, som ser den tåbelige og uudholdelige modstrid? Jeg undværer hellere, og greb endda mig selv i forleden at undersøge mulighederne for at konvertere til katolik og gå i kloster vel vidende, at de står op kl. fire om morgenen, og at jeg ser dum ud med måne.

Inden du stempler mig som kvindehader, så vid, at jeg alle gange på nær én stemte på kvinder til kommunal- og folketingsvalg, og at jeg desuden synes, at kvinder typisk er gode chefer. Især hvis de har børn, så de aldrig er der. Se, nu glatter selv Bitter Blog ud overfor kællingerne.*) ... og Anne-Grethe: Hvis du virkelig ønsker at optræde i Vild med Dans kun iført g-streng, så mærk dig mit ord: Ladyshaver! Eller i det mindste: Hæktrimmer. Ikke fordi jeg i mandschauvinisme mener, at kvinder bør være polerede små dukker, men simpelthen fordi, det bliver kikset, hvis din partner snubler i dine pubeshår.

14 kommentarer:

Anonym sagde ...

Du glemte den sidste, og oftest hørte form for klynk: "Hvis mænd fødte børn, ville vi have haft ligestilling nu".

Argumentet bygger på den anerkendte påstand, at det skulle være slemt at føde børn. Den slags kan kun komme fra en kvinde, der aldrig har prøvet at have influenza.

Bob Glitter sagde ...

... eller: "Hvis mænd fødte børn, ville ingen få mere end ét barn!".

Og?! Jeg ser udelukkende fordele.

Anonym sagde ...

haha det var en af de bedste indlæg du har lavet - det har reddet min weekend!
Så pyt med at jeg skal sætte gardiner op, massere konens ryg og fødder, gøre rent, passe børnene, smile, være kærlig og mandlig på sammen tid.

Anonym sagde ...

- da jeg var omkring 13 sagde min far: Min dreng, hold dig fra damer, hold dig fra damer min dreng!
Nu har jeg overstået min kamp mod mor og far, sidder med VVV og tænker: gid jeg havde lyttet!

Lene sagde ...

Selvfølgelig er det sådan. I er så tapre, mænd...

Bob Glitter sagde ...

Siden den 20. august 2006, hvor jeg i en bus overhørte en mand konsekvent anvende betegnelsen om sin kæreste, der i øvrigt sad ved siden af, har jeg ventet på netop dette øjeblik, hvor jeg stjæler den og gør den til min egen:

"Hold nu din kæft, din avls-ko!"

Lene sagde ...

Det kommer bag på mig, at du vælger at gå i over to år og putte med et udsagn, som du har hørt fra en mand i et offentligt transportmiddel.
Du plejer nok at være mere kræsen med dine forbilleder...

Anonym sagde ...

Stort - husk i øvrigt, inden de kommer for godt igang, hvem det var der fik os smidt ud af paradis

Dreamer sagde ...

jeg tror bare, jeg tager børnenes parti - det er dem der lider mest under karrierekvindernes selvfede trip ! Godt nok er det fakta at kvinder kan multi-taske, men børn kræver lidt mere end venstrehåndsarbejde, mens mor ordner karrieren med højre ! Sorry GUYS - ups GIRLS.
At mændene har det hårdt, (ja det mener jeg især "den yngre" generation af mænd har), skyldes for en stor del, at "nogen" tror kønnene er ens eller at vi kan/skal være ens ... en stor, ødelæggende misforståelse, der er meget "moderne" og vidt udbredt i dag. MEN vi er IKKE ens !! fat det dog kvindemennesker !!!

Anonym sagde ...

@Dreamer

Du burde blive filosof!

Hvorfor kan man ikke længere gå ind på din "blog" via dit navn?

Dreamer sagde ...

Louise - "burde" giver mig sløret syn, halsbrand og kulderystelser ! Hvorfor tror du, at jeg har en blog ?

Anonym sagde ...

How many feminist does it take to change a lightbulb..?
- trick quiestion, feminist can't change anything

Anonym sagde ...

selvfølgelig er der noget der er rigtigt... NOGLE kvinder vil gerne have det hele, og får det hele og det er svinsk. men glem nu ikke at det samfund vi lever i opdrager kvinder til at være dukker og prinsseser. hvis du klager så gå det er bare mit råd til begge parter

Anonym sagde ...

Hvis man læser om feminisme, kan du se at det faktisk blot er ligestilling mellem kønnene. Ikke et matriakalsk samfund, blot et fredeligt og balanceret samfund, med frihed til den enkelte. Det kan ingen raske mennesker være imod. Hvis du er træt af nogle særlige menneskers retorik, så angrib deres retorik sagligt, i stedet for at tro at tilfælde mennesker er repræsentative for en hel ideologi.