onsdag den 8. oktober 2008

Grydehår

Enhver, der har læst Bitter Blog i mere end en uges tid, ved, at forfatteren bag meget sjældent bliver irriteret. Der skal meget til, før bægeret flyder over. Forleden dag gjorde det dog, hvor jeg stod i kø i supermarkedet iklædt min berømte tålmodighed udover det tempel, som er min krop. Mine øjne flakkede mod min vilje over på bladstanderen, hvor følgende syn mødte mig:Grydehår! Hvis der er noget, der ødelægger en god dag, hvis der er noget, der punkterer min glæde, som en ballon, man springer foran dens lykkelige, barnlige ejer, så er det: Grydehår. For det første hader jeg modedesignere. For det andet hader jeg kunstnere, og for det tredje hader jeg upraktisk design. Grydehåret er kombinationen af alle disse! Hvor er det dog kunstneragtigt grimt, hvor er det dog modepræget, og hvor er man dog en nar af uendelige dimensioner, når man betaler i omegnen af tusind kroner for at få klippet håret i en frisure, der vel maksimalt holder 5-6 dage, inden pandehåret igen er for langt.

Hvis det var min kæreste, fik hun simpelthen ikke lov! Nu tænker du nok i din indlærte feminisme: ”Det skal du ikke bestemme, for hun må da gøre, hvad hun vil!”. Jeg er enig, så længe hun selv betaler, men så mangler du lige at vise mig en kæreste, som selv betaler og ikke bare nasser helt vildt, fordi hendes eneste evne er at se stupid og fåret ud med grydehår. For det sjove er, at alle dem, som har grydehår bliver fotograferet med et dumt udtrykt i ansigtet - ligesom hende på billedet. Et åndssvagt statement-udtryk, som bare giver mig lyst til at sparke hende hårdt og brutalt i testiklerne, hvis hun havde nogle. Dernæst et skub ned over kantstenen, og så en veludført, hurtig American History X-manøvre. Job well done, og så har jeg i hvert fald fortjent min Paulaner Weiβ-Bier.

Ja, jeg får lyst til at uddele tæsk, når jeg ser tåbelige fjolser med grydehår! Især når det er øretæveindbydende små drengebørn, som bærer den latterlige, åndssvage frisure, som man bestiller en åndsfattig, overbetalt blondine til at klippe, hvorefter alle de andre børn ikke længere er tilfredse med Phillips hårtrimmeren til halvtreds kroner for hundrede klipninger. Og ja, jeg skider på, at de sidste ti klipninger river håret ud; Shampoo stopper blødningerne.

Efter en times tid med blodsaftige voldsfantasier kom jeg dog til at tænke på, om der er en grund til at få grydehår. Det viser sig, at der er! Faktisk er grunden netop grunden til, at nogen nogensinde gider at betale for at få pandeskjulende, irriterende grydehår. Jeg greb straks til min GIMP, som naturligvis har et X-ray-filter, der afslører, hvad der gemmer sig bag dækkende grydehår. Klik på billedet for at aktivere filteret:
Jeg tænkte nok, det stod skrevet i panden af hende! Stupid cunt!

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Bitter, jeg er bare vild med dig.

Peter sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Peter sagde ...

Bitter, når du nu er igang, kan du så ikke fyre en bredside af mod nutidens androgyne unge "mænd"?!?

Det kribler i min trigger-finger hver gang jeg ser en af de langhårede fimsefyre!

Anonym sagde ...

tror du har gang i de forkerte kærester...

Anonym sagde ...

Jeg har ondt af dig bitter. Tænk man kan være så snæversynet og indskrænket. Du må virkelig have et trist liv.
Kram fra en uden grydehår men som overvejer kraftigt at få det bare for at gøre livet surt for smålige personer som dig

Anonym sagde ...

så er der ikke mange problemer i verden, hvis man gør grydehår til et problem. det er virkelig sørgeligt. du må have et hårdt liv... :o

Anonym sagde ...

Upraktisk?!
er du dum?

Anonym sagde ...

Er du helt væk?
Grydehår er sejt!🔥
Man kan tydligt se på dig at du ikke drikker capri bitter!