tirsdag den 23. september 2008

Hul i hovedet

Så er der endnu en grund til at slå sit eget hoved ned i bordet af bare arrig irritation. Den nye partikelaccelerator i CERN er brudt sammen, og derfor er der intet håb om, at verden går under før om et års tid i stedet for den lovede måned. ”Men jeg ville ha’ dommedag NU!”, skreg jeg hysterisk i min mennesketomme bolig, da jeg for et øjeblik siden læste nyheden. Jeg havde sådan glædet mig til at opleve det sorte hul opsuge alle de idioter, som rent faktisk tror, der er en reel risiko for, at det opstår.

Hvordan kan du tillade dig at være så arrogant?”, siger du med din irriterende gnasken af økologiske gulerødder, som vidner om, at dine forældre ikke var i stand til at plante selv den mest simple pli i dig, ”Mennesket ved ikke, hvad de rører ved, og du ved heller ikke med sikkerhed, at der ikke er risiko for et sort hul!”, fortsætter du stupidt og tanketomt i den pause, du har taget fra dit kommunefinansierede forgæves forsøg på at skrive en sammenhængende digtnovelle med det geniale plot om, at maskinerne overtager magten fra menneskene.

Jeps, det er sørme arrogant at stole på 99,99 % af verdens fysikeres ord, mens det er fuldt fornuftigt og helt acceptabelt at kaste sig i armene på de resterendes påstande, som med temmelig stor sikkerhed er motiveret af håbet om at få ti minutter i rampelyset. Flere af dem er ikke engang rigtige fysikere, for guds skyld!! Dem, der vælger at tro på det mindst sandsynlige, er altid hippietyperne, der konstant vrøvler om ånder og energibaner. Naturligvis vælger de at ignorere alle de møg-irriterende rationelle argumenter, som underminerer den illusionsmur, de opbyggede for at undgå at se én bestemt ting i øjnene: Virkeligheden!

Bagefter kommer så argumentet med pengene. ”Hvorfor bruger de 22 milliarder kroner på at bygge en partikelaccelerator, når vi i stedet kunne give pengene til de arbejdsløse og give negrene mad!”, udspyr du ivrigt i håbet om, at du for en gangs skyld har fattet et eller andet af, hvordan verdenen fungerer. Suk. Som sædvanligt tænker den gennemsnitlige spade cirka lige så langsigtet som en mus, der æder ost af den musefælde, som i forgårs halverede dens bror. Jeg erkender, at jeg selv tænkte, det var et stort beløb, som måske var bedre investeret på motorveje og at male fodgængerfelter over, men så prøvede jeg at undersøge, hvor mange opfindelser, der plejer at komme ud af disse forskningsprojekter.


Tre typer uendelige ulykker. Gæt selv hvilken en, som ikke er et økonomisk og udviklingsmæssigt sort hul af socialdemokratiske dimensioner.

Det er nemlig tvivlsomt, om du sad og læste dette her, hvis det ikke var for CERN, som opfandt World Wide Web som et biprodukt af et af sine tidligere projekter. Og hvis det ikke er godt nok, hvad så med CT-scannere og mange andre opfindelser, som bliver til og forbedret af den nytænkning, som foregår ved grundforskning. Det er det, man kalder investering, men det fatter du nok stadig ikke. Når noget er uvist eller har et resultat, som ligger mere end to dage ud i fremtiden, griber du i barnagtig panikangst straks til krystalkugler, UFO-teorier og clairvoyante realityshow-deltagere. Af samme grund køber du sikkert dyrt hi-fi udstyr nu i stedet for at give dine børn mad og spare op til din pension, og jeg håber inderligt, du ender i rendestenen som gammel. Så får jeg med fryd mine tjenere til at sparke dig i din i forvejen svigtende lever, umiddelbart før jeg passerer i min sorte Audi 7.0 Reaper Edition, din ånds- og pengefattige nar!

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

For fanden da. Der var engang hvor man, næsten dagligt, læste Bitter Blog's blog med fryd og latter, men efter sommeren er det gået som en middelmådig mindre provinsbank, nemlig ned af bakke.
Humoren og skarpheden er dalet og emnerne er midlest talt kedelige. Sorte huller og en Lulu plakat? gaaab

Hvis jeg ikke vidste bedre ville jeg tro du havde fået en KÆRESTE!!!!! :O

Bitter Blog sagde ...

Du tager fejl. Mine indlæg er skarpere end nogensinde ... du er blot for sløv til at opfatte det.

Og hvad skal man med kærester, når der findes dem, der bare indrømmer, de er prostituerede?

Nicodemus sagde ...

Pengene er nu vigtige. Som en god Sith argumenterer du kun i ekstremer, men valget står ikke mellem partikelsmadrere og ulandsbistand, men on nogle af de uhyrlige summer som CERN, og andre monetære sorte huller som NASA, anvender i stedet kunne bruges til forskning i helbredelse af f.eks. kræftsygdomme som vil gavne menneskeheden mere.

Thor sagde ...

Alt din snak om "negre" hele tiden får dig til at lyde dum.

Bitter Blog sagde ...

Hammerthor: Du mener, ligesom Jørgen Poulsen?

Jeg kan glæde dig med, at du ikke engang behøver bruge det unævnelige ord "hele tiden" for at fremstå ubegavet.

Anonym sagde ...

Dit stakkels sørgelige bitre menneske.

Dreamer sagde ...

anonym; du virker nu mere sørgelig ! Her på bloggen er da humor med saft og kraft i !