fredag den 5. september 2008

Den Store Dag

Da jeg dagligt kører i bil til arbejde, bruger jeg en del tid bag de store, langsomme men dyre offentlige transportmidler, som spolerer glæden ved privatbilisme. Da jeg ikke kan bruge uendelige mængder tid på at rette håret i bagspejlet, pille næse og lufte ud af skræk for, at politiet stopper mig omkring det næste hjørne, falder mit blik uundgåeligt på reklamerne, som er placeret bag på de gule kæmpesnegle. Nogle gange er jeg derfor tvunget til at glo på reklamerne for et firma med det mystiske navn Unik Begravelse.

Min umiddelbare følelse er af irritation, da det garanteret er endnu en form for udueligt event firma, som vil snylte på ens eneste fornøjelse i livet: Den Store Dag, hvor man omsider udskifter sine utålelige omgivelser med de noget mere sympatiske og mindre snyltende ligorme. Jeg behøver næppe fortælle, hvordan min store dag bliver den næste (og første) større fest, jeg holder for familien, som dukker op i kirken og opdager, at grunden til, at de gad komme - alle mine penge - er brugt på at hyre lokale AGF-fans til at give dem et ordentligt lag tærsk. Og på en kiste, som er udformet som en kæmpe pissoir-briket, selvfølgelig.

Når man går ind på Unik Begravelse’s hjemmeside, er det første, man ser, et fotografi af en kvinde, som mest af alt ligner afkommet af en utugtig alliance mellem Ulla Tørnæs og Dracula, og resultatet ligner nærmest Ulla Tørnæs. ”Alle fortjener en unik begravelse …” proklamerer siden i tidens populære ånd om, at man absolut skal skille sig ud på alle mulige underlige måder, selvom man i virkeligheden er dybt gennemsnitlig. Efter lidt klikken rundt, finder man hurtigt ud af, at DracUlla herself er den eneste forskel fra et ganske almindeligt knastørt bedemandsfirma, hvor de ansatte plejer at være mænd, som ligner blandinger af unge, overambitiøse mellemledere fra Mærsk og medlemmer af Amish sekten. Med andre ord: Absolut intet nyt, unikt eller usædvanligt.
Et screenshot af Unik Begravelse's hjemmeside

Det eneste ved hjemmesiden, som ellers er værd at bemærke, men som knapt nok er usædvanligt, er, at gæstebogen er gabende tom. Det er sgu’ da humor på højt plan. Næsten som den gang jeg læste i brochuren ”Den Store Dag”, som var placeret i den InterFlora butik, kæresten med slet skjulte dræberblik havde tvunget mig ind i, og forespurgte ekspedienten, på hvilken side bårebuketterne var placeret. Hendes afsky- og angstforvredne ansigt afslørede øjeblikkeligt, hvordan hun havde manglen på blæksort, sarkastisk humor til fælles med jer, kære læsere.

34 kommentarer:

Anonym sagde ...

Godt set ! - du forstår virkelig at ramme og ironisere over alle de - ofte latterlige ! - ting vi mennesker gør og går op i ! Måske kunne DracUlla henvende sig til "Jagten på den 6.sans" og få den gæstebog op at stå !

Anonym sagde ...

Man burde skrive i gæstebogen, at man bliver begravet af Ulla hver fredag, og at det altid går lige efter bogen - der er endda tid til at ryge bagefter.

Anonym sagde ...

Fuck et røvsygt indlæg

Du er blevet gammel og ligegyldig - fat det og luk den her sløje og unyttige blog

Anonym sagde ...

louise k - nej, hvordan skulle det kunne interessere en udødelig som dig - du vil til alle tider Haunte os med dine skarpe kløer og ildelugtende Bid !
Visse læsere kan derimod godt se det morbide i hele "bedemands-branceh" - personligt kommer jeg til at tænke på Lucky Look tegneserien når jeg ser et bedemandsfirma.... der sidder altid en grib og venter på at kunne udnytte de sidste rester ....

Anonym sagde ...

Kære anonyme taber

1. Hvad betyder "Haunte" og hvorfor staver du det med stort? er det et navneord og færddiggjorde du din 7. klasse før 1545?

2. Fuck hvor var det et fedt billede du bidragede med - altså det med grippen! Lige i øjet brormand, du er fandme dygtig. Kan taberen der ejer denne blog, og alligevel ikke har noget at tage sig til, ikke uddele en fighter-pokal til det anonyme fjols for at insistere på ikke bare at være blogrøvslikker, men en blogrøvslikker der stadig læser børnetegneserier.

Den anonyme er dog undskyldt hvis han spiller rollespil - så er skaden sket.

3. Er "Lucky Look" en nyt cigaretmærke og hvem er "Bedemand Branceh"? En polsk lavprisvariant?

Anonym sagde ...

Hej Louise?

Hvad fanden er en grip?

Fej for egen dør....osv

Anonym sagde ...

Louise - hvor er jeg glad for at du så overskueligt kan punkt-opstille dine berettigede spørgsmål. Hvor fint i forhold til dit ellers ret grove væsen !

1. Haunte - bare endnu et importeret amerikansk udtryk - derfor også stort H.
2. Grip - stor fugl der æder resterne af ens (forhåbentlig døde) krop. Ja - lige mit billede på bedemands branchen - og undskyld min slå-fejl - Branceh !
Jeg spiller ikke rollespil og undskylder intet.
Og ja - pokaler modtages da gerne.
3. Jeg læser ikke børnetegneserier (mere), men troede alle kendte Lucky Luke - jo - fanme - en stave- og ikke slåfejl.
Tak for fighten, jeg synes det var skønt

Anonym sagde ...

UPS ! grip - det smitter ! GRIB

Anonym sagde ...

@anonym

Prøver du at være morsom? skulle du være en del af en "fight"? Du er jo fra forstanden.

Nej, amerikanske ord staves ikke med stort, hverken på amerikansk eller nydansk. Det er et sørgeligt rollespil-gen som du bringer ind i mangel på begavelse. Sørgeligt!

Jeg undskylder det med gripen - jeg havde nok det svenske jægerfly i tankerne i håb om at det ville flyve ind over Danmark og ved en fejl smide en atombombe i Vestskoven, hvor dig og dine tabervenner hænger ud. Jylland kunne tages med i samme omgang. Men desværre vågnede jeg af drømmen og så din elendige kommentar.

Jeg undskylder

Bob Glitter sagde ...

Hvad fanden er et "jægerfly"?? Set i lyset af, hvordan jægere normalt opfører sig, må det være slang for et charterfly med stærkt berusede turister.

Hvor er I dog håbløst uduelige alle til hobe. Måske skulle jeg overveje at lukke for kommentarer på Bitter Blog. De nærmer sig et studie i konsekvenserne af årevis af socialdemokratisk slaphed i danskundervisningen.

Tre ord: Lineal over fingrene!

Anonym sagde ...

fuck dig bitter du er så dum og doven at du først kommer rendende når ham rollespilleren, der har slikket din røv ren, er færdig med sine lallende udladninger.

Men luk endelig kommentarfunktionen - det skal være en befrielse at slippe for alle røvslikkerkommentarerne. Bedst var det dog hvis du lukkede bloggen helt, hvilket nok i dit tilfælde ville dræne dit ynkelige liv så meget for indhold, at du kun har den sidste, ultimative mulighed.

Så god er verden nok trods alt ikke...

Junior sagde ...

Jeg synes da osse godt liiiige, at man kan anfægte, at ”Alle fortjener en unik begravelse …”

Jeg kan da godt komme i tanke om et par stykker, der ikke nødvendigvis falder ind i den kategori...

Dreamer sagde ...

Lovise - Jeg er nu også kravlet ud af anonymitetens sorte hul. Akkurat lige så genkendelig, som dig ....
Du har en hukommelse som et hul i jorden - du har selv indstillet mig til en pokal - fucking dårlig taber er du ! ...
Du er seriøst god til at finde stavefejl og andre grammatiske fejltrin - et spejlbillede af dig selv, viser det sig så gang på gang !
For dine omgivelsers skyld, håber jeg Bitterblog bibeholder kommentar-funktionen. Here we can cope with it - se: du har lært mig noget om engelsk !

Anonym sagde ...

fuck du er tung at danse med. Hvor gammel er du? Du er jo knap nok blevet tør bag ørene

Junior sagde ...

Jeg synes, Louise Korning er klog. Eller vent lidt. Det synes jeg faktisk ikke.

Jeg kan i øvrigt anbefale Ekstra Bladets 'Nationen', Louise. Der vil du nok finde en del ligesindede...

Forresten, Louise: Kan du ikke lige stikke mig linket til din blog/hjemmeside, hvor du selv bidrager med noget?

Anonym sagde ...

ah, stop...

Har bitter, den halvpædofile gamle mand, nu indrettet SFO her på siden?

Helt ærligt "junior": insinuerer du med din forespørgsel om jeg "bidrager med noget" at du selv bidrager med noget? Tragisk mangel på selverkendelse når man ser din sørgelige blog, der vel mest af alt er en samling pupertære videoer.

Som jeg før har svaret bitters røvslikkere, så er den danske "blogverden" en sørgelig forsamling med få lyspunkter. Din blog er bestemt ikke en af dem.

Junior sagde ...

@Louise.

Jeg insinuerer ingenting, Louise.
Min pointe: Det er nemt at hagle noget ned, hvis man ikke selv har en skid at komme med. Det bliver sgu da sådan lidt fladt, gør det ikke?

Så jeg mangler stadig et link til dit bidrag til en bedre blogverden.

Og så i øvrigt. Hvis jeg kan være "pupertær" (lad os bare fortsætte med at stave det forkert) i min alder, så synes jeg sgu på en eller anden måde, det er en kompliment.

Bort set fra det - så tror jeg faktisk ikke, du kunne finde ud at strikke noget som helst kreativt sammen. Ikke en gang en blog som Juniorama.dk (som i øvrigt har mange trofaste læsere).

Men lad det komme an på en prøve. Ser vi snart noget berigende og interessant blogskriveri fra din side? Eller fortsætter du din ukonstruktive stil?

Dreamer sagde ...

LouiseKo - jeg associerer med en pruttepude !
Du fyldes af og pustes op af varm luft, hvorefter du udgyder dine indre, harme luftbobler her på bitterblog, når een "sætter sig" på dig.
Det minder mig så igen (jeg kan ikke undslippe mine associacioner - sorry) om den typiske kritiker. Puster sig op, hagler film, bøger - Blogs - osv ned og sidder så tilbage, tom og indholdsløs selv, fordi han/hun aldrig selv blev til andet end en evindelig kritiker, ude af stand til selv at skabe et reelt produkt... dømt til igen at afvente andres kreativitet til at puste liv i sig... I modsætning til dig skaber Bitterblog sig humoristisk og kreativt ...
Ha - jo den med SFO'en er rigtig god ! - lidt kreativ er du nu

Anonym sagde ...

@dreamer - gab! gem det lort til aftenskolekurset i psykologi

@junior - ja, men for helvede; enhver blog har jo faste læsere(og din kan umuligt have nogen over 18 år). Igen, til ære for prins knud og junior, spilder jeg ikke min tid med at skrive blogs, men passer mit arbejde - du går i skole, antager jeg...
Og endnu engang, for junior og prins knud, jeg synes den danske blogverden er befolket af en enorm mængde latterligheder som dig og dine ligesindede. Når du prøver at måle en blog som en succes, minder det mig om jehovas vidners måde at måle succes ud fra antallet af døre de banker på

@bitter - ville du ikke lukke den kommentarfunktion? De unger gør mig sindssyg(så meget som man nu kan blive det mere når man er det i forvejen)

Junior sagde ...

@Louise

Du er så dejlig stereotyp. Man ved sgu, hvor man har dig. Tak for det.

Du antager forkert på alle dine punkter.

Nej, jeg går ikke i skole - længere. Men kandidatgraden er da rar at have. Nåede du så langt?

Junioramas læsere er hovedsageligt folk med højere uddannelse og ansat i medie- og reklamebranchen.

Jeg er pjattet med, når du skriver, at du "passer dit arbejde" (det gør jeg i øvrigt også) og derfor ikke har tid til at skrive blogs. Det er sgu lidt sjovt, at du så sidder og kommenterer og læser selv samme. Men igen: Det er nemmere end selv at komme op med noget.

I øvrigt: Hvad arbejder du med, som tager så meget af din tid og lægger beslag på alle dine kreative talenter?

Og hvorfor bruger du egentlig tid i den danske blogverden, hvis du synes den er så latterlig?

Anonym sagde ...

Junior: Hun læser og besvarer herinde, fordi hun er lige så meget taber som hun mener blogejere er (citerer lige hendes egne ord, som hun udtalte under "Er du klar til Bitterblog-testen": "blogejere er alle til hobe tabere der har jobs der tillader dem at lave nul og nix og bruge tiden på at skrive ligegyldige og indholdsløse indlæg som ikke en sjæl læser alligevel.")

Hvis jeg lige må være helt ærlig, så synes jeg faktisk, at hun er en større taber.
1. Fordi hun nok bruger lige så meget tid på at besvare disse blogs, som hun jo ikke kan lide (man må være ualmindelig dum for at læse noget, man ikke gider læse.... Medmindre man er tvunget til det)
2. Hendes kommentarer er ofte baseret på hendes forudindtagede holdning om de andre debattører på siden. I hendes øjne må alle være omkring 11 år og rollespillere, hvilket i den grad tydeliggør hendes manglende viden og respekt for andre mennesker (hun virker ret navlepillende. Måske nogle skulle prøve at invitere staklen ud, så hun kan opleve andet end en computerskærm?)
3. Hendes kommentarer omkring de andre debattører (eller blogejere) er hovedsagligt kun "du er jo ikke andet end en lille dreng" og "bliv nu tør bag ørene". Simple latterlige udbrud, som der i skolegården altid blev besvaret med "SPEJL! NÅ!" (jeg er begyndt at tro at det er det eneste ord hun vil kunne forstå i en debat)

Desuden vil jeg da lige sige, at enhver kan blive blogger.... Man kan nemt oprette sin egen blog på Urban..... Mange mennesker gør det... Og langt de fleste er kedelige, men jeg vil da antage at selv Louise vil kunne finde ud af at lave en sådan blog.... Hun vil så bare (som så mange andre) ikke få den store læserskare.

Anonym sagde ...

@Louise Korning

14 dage med vred galde! (11-24 september)

Hold da kæft, du må være et medicinsk vidunder. Kvinders mensesperiode varer så vidt jeg ved typisk 3 - 5 dage. Du burde bruges som forsøgsdyr på Panum :-)

Btw. Hedder du Jeniffer O. på EB's nationen?

Anonym sagde ...

@junior

haha den er god med bloggen - der kan sgu da ikke være nogen over børnehavestadiet der læser det lort. Under alle omstændigheder kan der da ikke være særlig mange læsere(eller også vil ingen kendes ved dig), når det kun er den samme "Michael K"(sockpuppet?) der skriver derinde.

Når du skrive kandidatgrad går jeg selvfølgelig ud fra at du mener naturvidenskabelig, og ja, sådan en har jeg såmænd. Hvordan med dig? Kolbøttefabrikken i Njalsgade? købmandsskolen? eller måske fra Marbjerg efterskole?

Junior sagde ...

@ anonym

Tak for udredningen. :)

@ Louise

Gjorde du dig umagen at læse anonyms sidste kommentar. Det er sgu som om, du falder i med begge ben. Det må da være lidt pinligt...

Mht. kommentarerne på Juniorama.dk: Så står der jo SENESTE kommentarer. Det betyder jo så, at det er DEM, som SIDST har lagt en kommentar og ikke ALLE, der har lagt en kommentar. Dvs. hvis der er en, der har lagt FLERE kommentarer, står de jo så som de sidste... Det er noget indviklet stads - jeg ved det... Men man skal jo også kunne læse indenad og alt muligt.

Lige et par spørgsmål her til sidst:
- Har du nogensinde undret dig over, at alle herinde synes du er latterlig? (Det er så her, du plejer at kalde alle røvslikkere, hvis de ikke er enige med dig...)

- Ser du egentlig godt ud? For hvis ikke - så har jeg sgu lidt ondt af dig. Så er du jo BÅDE grim OG dum. Og så er der da en forklaring på din bittehed.

- Stemmer du på DF?

Dreamer sagde ...

Louise:
"@dreamer - gab! gem det lort til aftenskolekurset i psykologi" -

mht dig tror jeg nærmere vi er ovre i psykiatrien :0

Anonym sagde ...

Hej Junior

1. nej, jeg stemmer ikke på DF.

2. Nej, det bekymrer mig ikke at dig og din ven ikke bryder sig om min stil.

3. Jeg forstår udemærket forskellen på din "blog". Men forstår du hvad det betyder når de fleste indlæg har et skilt med "0 kommentarer"? og når der endelig er en enkelt kommentar er det fra din sockpuppet Michael K. Hvor er alle dine "mange daglige læsere"? Sørgeligt.

(Forstår du i øvrigt ikke, at enhver blog genererer et vist antal hits, der ikke nødvendigvis er folk der gider læse dine barnagtigheder?)

4. Du spurgte til min uddannelse. Jeg svarede, og spurgte tilbage. Her er det igen, for dig og Prins Knud:

"Når du skriver kandidatgrad går jeg selvfølgelig ud fra at du mener naturvidenskabelig, og ja, sådan en har jeg såmænd. Hvordan med dig? Kolbøttefabrikken i Njalsgade? købmandsskolen? eller måske fra Marbjerg efterskole?"

Dreamer: Ingen overraskelse - det har jeg såmænd selv skrevet tidligere.

Junior sagde ...

@ Louise.

Det er vist ikke kun én enkelt, der ikke kan lide din stil. Men når alle synes, man er latterlig, er det vel svært at indrømme det. Så er det nemmere for dig at svine videre.

Hvis du havde en blog, ville du vide, at man kan lave statistik på den. Antal læsere er ikke det samme som antal kommentarer.

(Jeg tror ikke, du skal belære mig om, hvordan en blog fungerer. Det ville være lidt af et selvmål - nu da du ikke ved det store om det... Hov, Louise.)

Nej, jeg har ikke en naturvidenskabelig uddannelse.

Nej, heller ikke nogle af de andre fantasifulde forslag, som du kommer med.

Anonym sagde ...

haha stort - du prøver at klandre mig for min baggrund mens du selv er uddannet til arbejdsløshed eller det der er værre. Men du havde da været flink at smide navnet på den produktionsskole eller handelsskolecenter, når nu jeg var så forkert på den.

Det ligger helt fjernt for dig at man kan have en viden om noget man ikke omfavner? Hvis jeg sagde at jeg vidste at Hitler var vegetar, var jeg så nazist? eller hvad hvis jeg vidste at grise undertiden nyder sex med mennesker? Find selv på flere...

Jeg kender blogs og ved, at alt efter hvilket system man vælger, kan man få lavet forskellige former for statistik. Bedst er Wordpress, hvor statistikken er indarbejdet, mens den dog er mere ustabil end eksempelvis Sitemeter eller Google analytics. Men intet af det er nødvendigt for at vide at en blog med "0 kommentarer" i de fleste indlæg er en sørgelig blog.

Dreamer sagde ...

Louise: I betragtning af dit syn på blog-ejere og blogs, er det da fantastisk så nærmest masochistisk som du så kan informere herover...

Junior sagde ...

@ Louise.

For satan da. Du er sgu da ualmindelig dum at høre på. Som tidligere nævnt håber jeg for dig, at dit udseende er pænere end dit sind - ellers er du ilde stedt.

Hvorfor tror du egentlig, at jeg har lyst til at oplyse detaljer om uddannelse, job etc. til dig?

Bare lad være med at svare - det vil bare kede mig. Lige som du sikkert keder alle andre med din galde.

Anonym sagde ...

@dreamer: taktak

@Junior

Jaja, sandheden om din blog er ilde hørt.

Din sørgelighed kender ingen grænser. Du starter, uopfordret, en diskussion med en sviner af mig, og nu tuder du over at man giver lidt igen. Pak dine sydhavsfrugter hvis du ikke kan tåle det. Jeg har ikke tænkt mig at lade være med at svare dig, og som jeg ser det, så er dit eneste tilbageværende argument den påståede irritation over mine kommentarer.

Endnu mere sørgelig er du, når du ikke er klar til at færdiggøre det uddannelses-dis som du startede tidligere. Tror du din uddannelse i filosofi/medievidenskab(eller en anden ligegyldig arbejdsløshedskombination) skræmmer nogen?

Og mon du selv er så køn, når det kommer til stykket?

Anonym sagde ...

HAHAHAHA! Jeg ved sgu snart ikke hvad der er sjovere. Bloggen eller hende den sure Louise K der tror hun er helt vildt hårdtslående i sine "argumenter".

Sålænge i andre bider på krogen hver gang hun lukker fissen op, vil hun blive ved.

Er hun fast inventar her eller hva'?

Dreamer sagde ...

Hej Ron Paul
Louise er psykisk syg, masochist og med paranoide og multiperson (skizofrene) tendenser. Hun vil sikkert ikke kunne lide min amatøragtige diagnose, da hun ér i professionelle hænder (- hun har tidligere opgivet sin adresse til sct. Hans)....

Anonym sagde ...

Hej Ron Paul

Dreamer er en sørgelig blogger, der skriver mange kommentarer her for at fiske trafik til hans i alle henseender elendige og ubesøgte blog.

Et eller andet skal en arbejdsløs humanist jo foretage sig