fredag den 12. september 2008

Døde børn

Endnu en gang må Bitter Blog stampe med sine spidse cowboystøvler i den enorme ligtorn, som dobbeltmoralen er på jeres livsforms små, trippende fødder. Det kan være hårdt, men når ingen anden tør åbne munden, må Bitter Blog bide i den sure æblekindede baby.

Betragt følgende to ganske realistiske historier fra et dansk ægtepars hverdag:

Klaus:
Klaus er udsendt i Afghanistan på mission for Danmark. En dag forekommer en konfrontation med Taliban-styrker, som i ly blandt civile afghanere skyder efter danske soldater. Klaus besvarer ilden for at forsvare sig, og ved en tragisk ulykke omkommer to børn udover Taliban-soldaterne.
Tina:
Tina savner sex, fordi Klaus er i Afghanistan i uoverskuelige seks måneder. Som den promiskuøse malkepige, hun er, er hun derfor Klaus utro. Hun bliver gravid og må derfor smutte ned på det lokale hospital og få en abort. To gange, fordi kællingen ikke har hjerneceller til at lære af sine fejltagelser.
Begge historier kommer i avisen, og her er udklip af overskrifterne:

For selvfølgelig udpeges Klaus som barnemorder, når vi samtidig herhjemme i lille hyggelige Danmark som den naturligste ting i verden årligt afliver 15.000 små liv med elpisker, fordi forældrene ikke lige gad bruge prævention. Man ser dagligt eks-vordende mødre gå storsmilende fra hospitalet og dens kliniske blender, fordi de netop er sluppet for et kæmpe problem.

Tro det eller ej, Bitter Blog har rigtig mange kvindelige læsere – mest fordi de fleste kvinder er hamrende trætte af dørmåtten derhjemme og hungrer en mand, som tør sige sin mening – og det skal straks nævnes, at Bitter Blog ikke er imod fri abort. Nej, enhver metode til at decimere befolkningen hilses skam hjerteligt velkommen. Om det sker med granater, patroner eller sløve, langsomt roterende gafler er bedøvende ligegyldigt.

Så tag lige at hilse lige på din fuldfede dobbeltmoral, selvom du selvfølgelig vil argumentere for, at abort omhandler kvindens krop og dermed er kvindens afgørelse. Men der er også en mand involveret, og det er på tide, at han får en ”Abort” knap at trykke på ud over den sædvanlige ”OK”.Hidtil har de eneste muligheder for at undgå et uheldigt faderskab været at gå under jorden i Burkina Faso eller at levere et velplaceret karateslag. Hiiiii-aarrrrh … *Ka-plump*. I er skide barnemordere, hele bundet!

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Du blander vist tingene lidt sammen...

Bitter Blog sagde ...

Nej.

milos vendettas sagde ...

et nøgternt og indlæg. behagelig læsning fra ende til anden.

Dreamer sagde ...

Ramt lige i dobbeltmoralen !!!

Peter sagde ...

anonym sagde...

Du blander vist tingene sammen...

Nåh ja, hvorfor ikke?

Inden Klaus kom i trøjen, skulle han - som alle andre raske danske drenge - ha' vurderet sin egnethed; session.

Nu hedder det "Forsvaret Dag", men formålet er det samme, man skilder fårene fra bukkene. Ca. 50% bliver kasserede.

Nu behøver jeg kun at sige et ord, så vil sammenhængen fremstå krystalklart: tvangssterilisation!