lørdag den 16. august 2008

Olympiske Lidelser

Hver dag er lidelse for mig. Sådan er det i hvert fald hvert fjerde år, hvor man på trods af, at det sidste gang også var ufatteligt kedeligt, igen afholder de Olympiske Lege. Sendefladen er ryddet, så eneste underholdningsmulighed er at se på hækkeløb og spydkast i en dræbende uendelighed, hvorefter det gentages i slowmotion. Den eneste glæde er, at Danmark klarer sig så elendigt, at vi måske snart fatter, at vi ikke duer til noget og holder op med at prøve. Bitter Blog tvivler.

Det allerværste er dog håndbold! Når det sendes, kan jeg ikke engang arbejde i fred, fordi mine kollegaer løber rundt og skriger som chimpanser, der er blevet lukket ind i et afrikansk fængsel for seksualforbrydere. En storskærm er opstillet i det landscape-kontor, hvor jeg forsøger at arbejde, og selvom jeg gentagne gange har sladret til ledelsen, er der ingen konsekvens for tåberne. Derfor var jeg påtvunget at se noget af den seneste kamp, der desværre gik godt for danskerne, da de i sidste øjeblik åbenbart fik hjælp fra kvindehåndboldlandsholdet?!Håndbold! Sikken en tøsesport!! Er det ikke for indadvendte drenge, som udelukkende har ældre søskende af hunkøn, og som ikke evner at spille fodbold? Taget i betragtning hvor stor en tabersport fodbold er, siger det ikke så lidt endda. Det er simpelthen røvkedeligt at se på, og man kan uden større problemer lave en generalisering af enhver håndboldkamp:Ja, præcis: Forudsigeligheden overgås ikke engang, når du oplever en ridse i LP'en eller, hvis du er mere moderne anlagt, udvælger en ti sekunders sekvens på din cd-afspiller og trykker på repeat med din unge, fede og dovne tommelfinger. Hvorfor skæres halvlegene ikke ned til et par minutter hver, så man får det uundgåelige overstået med det samme: Holdene skiftes til at score indtil et af dem, foranlediget af tilfældigheder eller et dårligt indstillet timer-ur, måske er et mål foran, når tiden omsider er gået. Jeg har ikke bidt negle så meget siden sidste juls pakkeleg. Og for resten … hvis du undrer dig over, hvad den lyserøde plet ude i venstre side er, kan jeg afsløre, at det er en kvindelig sportsjournalist, som forsøger at score Joachim Boldsen.

Joachim Boldsen. Aldrig før har jeg hadet en mand, som jeg ved så lidt om, så meget. Jeg ved intet om ham bortset fra, at han spiller på herrehåndboldlandsholdet. Til gengæld kender jeg ikke andre på holdet. Da jeg er håndboldignorant, er der kun én konklusion: Håndbold er person- og stjernefikseret, da spillet i sig selv er så forudsigeligt som en lændetatovering på en midtjysk blondine. Man kaster sig i spændingsdesperation over Joachim Boldsens drengerøvsrolle, som får uendelig meget ligegyldig opmærksomhed. Jeg ved ikke, hvad jeg hader mest: Hans friskfyrs-agtige fremtoning eller det faktum, at alle, jeg kender, elsker ham og omtaler ham kvalmende kammeratligt og kælent som ”Bolden”. Naturligvis er jeg blot misundelig; Med den energi, jeg uden succes lægger i at opnå Boldsen-agtigt venskab med alle, er det uimodsigeligt min motivation.

28 kommentarer:

- wolf - sagde ...

Hvis du er træt af OL, kan du så ikke bare slå fjernsynet over på en anden kanal, hvor de viser noget, der er endnu mere spændende? Der er jo f.eks. helt utrolig spændende og interessante kanaler, der fungerer som udmærket alternativ. Her tænker jeg ikke mindst på dannende kulturudsendelser såsom The Sports Channel og The Golf Channel.

Hele stemningen i Golf Channel må kunne få dig til at falde i svimer - forestil dig bare lyden af det:

"WhoshPOK", idet golfmesteren laver et bøssedrej med kroppen og svinger sin stive stav gennem luften, så den rammer bolden.

Herefter følger sekunder af åndeløs STILHED, mens kameraet følger en lille prik i luften. Og så...

"BOP .. bop bop", når bolden rammer jorden. Man hører næsten publikum gispe.

Og så kommer lyden af en folkeskare, der lyder som om de alle er lige ved at få fisse på én gang:

"Uuuuhhhhhhh" - efterfulgt af fornemmelsen af at have få narrefisse - "Oooohhhhh".

Det kan næsten ikke blive mere spændende.

Maibritt sagde ...

Hvad er OL?

Jeg hader inderligt al sport og nej jeg er ikke fed.
Det eneste der er værre end OL er Tour'en - som de kalder det - og kun fordi det sendes hvert år.
Jeg kan ikke se hvorfor det skulle være spændende at se hvem der er bedst til noget - siger janteloven ikke lige præcis at man ikke må være bedre end resten?

Det eneste jeg kan trøste mig med er at det meste af OL i Kina sendes om natten. Heldigvis har jeg ikke TV. Fordi der er ikke noget alternativ som The Sports Channel og The Golf Channel for dem som køber sig til den lille pakke. Desuden er golf den eneste sport som jeg kan spille og faktisk nyder - men se på det gider jeg ikke.

Go' uge.

Anonym sagde ...

Maibritt.....

Har du ikke lært, at kvinder skal holde kaje, når mændene taler sport?

louise korning sagde ...

bitterblog, eller hvad du hedder(glæder mig som et lille barn til 30/11 hvor du ifølge de nye regler skal opgive navn og adresse - endelig kan man genoplive de gamle tricks med hundelorte i kuverter), har du nogensinde lavet andet end at sidde derhjemme og spise karamelstænger.

Typer som dig ender på en hjerteafdeling fordi I gennem hele jeres liv har lidt af mindreværd overfor atleter. Sørgeligt.

Bitter Blog sagde ...

Kårning: Og det er jo ikke udtryk for et mindre selvværd at placere hundelorte foran hjertepatienters hoveddøre ...

Jeg aner intet om nye regler, men man skal være mere end almindeligt dum, hvis man ikke hele tiden har kunnet finde min adresse.

Maibritt sagde ...

til anonym:

Haha, nej det har jeg ikke lært fordi jeg "hænger" ikke ud med sportsidioter.

Anonym sagde ...

louise korning. fuck hvor er du latterlig at høre på - du fatter åbenbart intet af denne blog, så hvorfor smutter du ikke tilbage til eb, arto eller arbejdsformidlingen og lukker dit lort ud.

Andreas sagde ...

Kanon indlæg!

Glæder mig nu endnu mere til vinter-ol hvor man blandt andet kan se spændende sportsgrene som Curling!! wow, det er da mindst lige så spændende som synkronsvømning! ;)

Til Kårning:
Hvad er det for regler du henviser til pr 30/11?
Det tager jo ikke mere en ca. 20 sekunder at finde ud af hvem der er den sande identitet bag bitterblogs stemme. Kan da fortælle at han bor højt til vejrs et sted i Jylland.
Kom nu ind i kampen og forsvar dig selv og dine underlige påstande!
du kunne jo starte med at fortælle hvem du selv er, så du kan få besøg af en brændende pose med hundelort i...

Anonym sagde ...

jeg vrider mig af grin - og det er der ingen sport i. HA - jeg hader også at glo på sport. Jeg kan da godt svinge mig op på kommentaren "fedt nok" og frempresse et smil, når kolleger lalleglade løber op ad gangen og skriger "Danmark vandt i håndboooollllddd". Tak - det er flot, jeg gider bare ikke se på det !
Jeg overvejer dog at begynde at se på Golf efter den intro Wolf ;)

Anonym sagde ...

Lo-ise - du er da vel et barn ????
det går jeg ud fra - og jeg vil gerne hyre dig til at smutte rundt med et par poser i mit nabolag - hva' si'r du. Du får en karamelstang for det ?

louise korning sagde ...

@andreas, anonym, andre papegøjer:

Fuck, i er fede, mand. bare fortsæt røvslikkeriet som kompensation for jeres manglende evner.
Nej, jeg fatter ikke computere, og jeg er ked af at jeg ikke brugte min barndom på at drikke kakao og spise osterejer foran en 10" computerskærm. Tabere! i spiller garanteret rollespil

Min adresse er for øvrigt følgende(nej, jeg er ikke et barn):
Kurhusvænge 2, 4000 Roskilde(husk dog at forsendelser lige skal igennem kontrollen)


Bitterblog: Du er et sørgeligt eksempel på de typer som vores rådne pædagog-samfund skaber: Elendige vatnisser, der prøver at tale sig ud af deres talentløshed

Bitter Blog sagde ...

Til frk. Kårny, min bitreste læser:

Såfremt den adresse er korrekt, vil du elske det næste indlæg.

Andreas sagde ...

Hej Louise

Fint nok du sviner os andre til, men du gad åbenbart ikke svare på mit spørgsmål, ang. hvad der sker 30/11? kom gerne med nogle links...

Maibritt sagde ...

Til Louise Korning.

Dig og dine rim-jobs... altså.. Har du set 2 girls 1 cup? oh you'd like that wouldn't you.

Hvis du kan blive så stødt over hvad der bliver skrevet i denne blog hvorfor vælger du så at spilde så din tid med at læse indlæg og kommentarer? Det er jo idioti udover alle grænser.

At være enig med det der skrives på bitterblog betyder ikke at man er ude på at slikke forfatterens røv. It just happens at man er enig og hvor er det dejligt at jeg ikke er den eneste der hader alle idioterne.

Jeg spiller ikke rollespil, men hey det er sikkert sjovt - skal vi mødes i hareskoven?

Maibritt sagde ...

kurhusvænge 2 i Roskilde - DOES NOT EXIST.

Bitter Blog sagde ...

Det er Sct. Hans Hospital.

Andreas sagde ...

@ Maibritt

Hørt! Der er åbenbart enormt mange personer der elsker at tilsvine andre menneskers holdninger (uanset om de er baseret på satire eller for real).

Men ja, fatter heller ikke man gider spilde sin tid på at kommentere her på bloggen. Der er mange indlæg hvor personer skal svine BitterBlog til.
Men altså, når man ikke fatter humoren i disse indlæg, så kunne det godt være man selv måtte flytte adressen til Kurhusvej 2 i Roskilde ;O).

Undrer mig også over hvad rollespil lige pludselig har at gøre med det hele. Spiller ikke selv rollespil. Men Heroes of Might and Magic 5 er et fedt PC-spil *hehe*.

Rollespil er jo meget socialt og man kommer ud og møder andre mennesker, så i forhold til Louises verdensopfattelse om at vi alle sammen er nørder, som er indadvendte og sidder nede i kælderen og drikker cola og spiser pizza, er jo i skærende kontrast til virkeligheden ;-)

Anonym sagde ...

ha-ha-ha. Godt med dig Louise. Fin adresse. Nå, ingen karamelstænger til dig....Norty norty girl..

- wolf - sagde ...

Golf er ikke noget man spiller eller ser på. Det er noget, man kører i, når man er en taber, der tror at det er cool at blive solbrændt på venstre arm, mens man hører hip-hop og har truckernosser dinglende i forruden.

Louise må da være usandsynlig dum, hvis ikke hun kan finde ud af, hvad BitterBlogs ejer hedder. Det fremgår jo helt tydeligt på forsiden af bloggen, at han hedder Bob Glitter.

Maibritt sagde ...

Sankt hans hospital ligger på boserupvej something or other i 4000. men jeg formoder det var en jo-ke. Louise Korning eksisterer ikke - en k*lling som hende ville ikke kunne samle sin koncentration om en hjemmeside i så lang tid.

Grinebideren sagde ...

Det er altid hyggelig at læse BitterBlog, som bringer et smil eller et grin frem.

Kan ikke se hvorfor man kan blive
irriteret på et ellers godt indlæg om hvad vores licenspenge bliver bruget til.

Ikke nok med sommerens evige
genudsendelser og derefter Tour'en,
er det ikke til at fatte at der nu står OL på programmet. Natten lang er der ikke andet end OL, hvilket også ville være fint, hvis det blot var om natten at det blev sendt, men NEJ!!! HELE dagen skal der genudsendes i små bider, så man skal gætte sig til resten!

Vi har sendt en masse af sted, som burde være på toppen, men halvdelen af dem går IKKE engang efter en medalje!?!

Kan ikke se hvad vi skal bruge
BitterBlog's rigtige navn og adresse til? Som sagt af de andre brugere, så er det nemt og intet problem at finde frem til ejeren af denne side, som giver os glæde
ved at sige de ting man nogle gange
ikke siger, men mener!

Kan man ikke lide lugten i bageriet? Så må man jo gå!
Det er vedkommendes side,
så det er hans valg, hvad
den skal indholde.

Fortsat det gode arbejde med
de herlige blogs.

louise korning sagde ...

@andreas

Du er en klam nørd af den slags vi huggede slik fra i skolen. Spar mig for dine anmeldelser, din elendige rollespilstaber.

@maibritt

Har du ikke lært at skrive på dansk? medmindre du spiller rollespil eller er heavymusiker er det udtryk for lav intellegens.

fuck jer, røvslikkere

Maibritt sagde ...

Ang. Louise Korning.

DNFTT

Anonym sagde ...

Af hjertet tak! Har det utrolig godt med at vide, jeg ikke er den eneste Olympifobiske der er ved at rådne op indeni hver 4. år!
For at dyrke min selvynk ene anelse, vil jeg desuden lige nævne at jeg dette år, naivt uvidende, dælme har formået at lægge mine ferieuger lige oven i gøglersæsonen...så efter en uges overbelastende OL-indoktrinering vender jeg tilbage på arbejdet, sprængfyldt med energi og pumpet op med uinteressant og irrelevannt information om diverse medajler, klagesager og fiberspængninger...

TAK:
DR1, DR2, P3, Dejligt at se licenspengene går til en omgang fornuftigt uunværligt public service, også tak til TV2, NRK1+2, Politiken, Berlingske + resten af de sportsliderlige medie-banditter omkring lejerbålet i Beijing.

Jacob sagde ...

"lav intellegens"? :-)

Anonym sagde ...

ha-ha-ha Jacob - den må svide !
hilsen "Karamelstangen"

Anonym sagde ...

Korning er en nar.

Rene Lodal sagde ...

Hvor er det vildt, her 10 år efter, fremstår "louise korning" stadigvæk som en tåbe. En 50´er på hun nu her i fremtiden stemmer på Alternativet - og at vi andre stadigvæk intet, absolut intet, fatter...