tirsdag den 26. august 2008

Er du psykopat? Tag testen!

Inspireret af et indlæg på Louise's Blog, og i særdeleshed af en kommentar, som lover høje besøgstal på psykopatitests, kommer her Bitter Blogs bud på samme. Min test er naturligvis langt mere realistisk end andres, da den er baseret på en blanding af en analyse af de typiske psykopatiske træk og elementer fra populære Hollywood-film.

Da Bitter Blog - som en af de få - vover at bemærke ”den lille forskel”, er testen kønsopdelt. Testen for mænd kommer først, men du kan klikke her for at hoppe direkte til testen for kvinder.

Mænd

1. Er du politisk engageret?

a) Nej, det interesserer mig ikke
b) Ja, jeg er medlem af et parti, og jeg følger dem i tykt og tyndt.
c) Nej, for jeg blev smidt ud af DNSB, da de mente, jeg var for grov mod jøder. Da jeg efterfølgende meldte mig ind i Enhedslisten, fik jeg sparket, fordi de mente, jeg var for blid mod jøder.

2. Havde du en hård teenagetid?

a) Nej, jeg sov blot lidt længe i weekenden og gik rundt i en evig døs, men ellers gik det forholdsvis stille og roligt
b) Ja, og i en periode snittede jeg i mig selv.
c) Nej, og i en periode snittede jeg i andre.

3. Er du hævngerrig?


a) Nej, bestemt ikke. Det kommer der aldrig noget godt ud af.
b) Jeg kan ind imellem opleve følelsen, men jeg reagerer dog ikke aktivt på den.
c) Er dette et trick-spørgsmål? For så ryger du ned, næste gang jeg ser dig, hvor du ikke har set mig først!!

4. Hvordan lader du en kvinde få at vide, at du er interesseret i hende?

a) Det gør jeg slet ikke. Jeg er alt for genert.
b) Jeg fortæller det til hende.
c) Stalking.

5. Hvad gør du med dine ferie- og familiebilleder?

a) Jeg sætter dem sirligt i albums, sorteret på tidspunkter og steder.
b) Jeg har ingen, da jeg foretrækker at leve i nuet frem for i fortiden.
c) Jeg klipper alle hovederne ud, fjerner deres øjne og klistrer dem sammen i kollager, der illustrerer, hvordan jeg foretrækker at huske tingene.

6. Hvad laver dine eks-kærester i dag?

a) Jeg ved det ikke. Når piger er ude af mit liv, interesserer de mig ikke rigtig mere.
b) De har det alle godt. Jeg er stadig venner med de fleste af dem.
c) De ligger stoppet ned i mit badeværelsesafløb i 1x1 centimeters tern og spekulerer over fejltagelsen ved at dumpe mig.

7. Er du seksuelt eksperimenterende?


a) Nej, for min skyld behøver sex ikke afvige fra normen.
b) Ja, ind imellem.
c) Jeg sover med mannequindukker og trafikdræbte dyr og foretrækker at trænge ind i kvinder via huller, jeg selv laver. Så svaret er vel a).

8. Hvad er dit lykkeligste barndomsminde?

a) Der er så mange at vælge imellem, at jeg ikke kan udvælge ét.
b) Det må være den jul, hvor jeg fik den racerbane, jeg så brændende ønskede mig
c) Kvalitetstid i baghaven med to ildragere, et bål og naboens labrador.

9. Din elskede moder er afgået ved døden. Hvordan vil du stede hende til hvile?

a) Min moder var et beskedent menneske, og hun begraves derfor på de ukendtes gravsted.
b) Jeg køber den fineste kiste og arrangerer en storslået begravelse for hende.
c) Jeg udstopper hende med gamle hygiejnebind og placerer liget hjemme i klædeskabet.

10. Hvad er dit yndlingssted på Internettet?

a) http://www.slagtenhelligko.dk
b) http://www.rotten.com
c) http://www.bitterblog.dk

Kvinder

1) Hvor tit bløder du?

a) Aldrig
b) Ind imellem
c) Hver evig eneste otteogtyvende skide dag.

Resultat

Flest a’er: Du har ingen grund til bekymring. Faktisk er du så omgængelig, at Bitter Blog vil anbefale dig at hamre din pande i fortovet for med en smule held at foranledige lidt psykopati, da du ellers risikerer at blive udnyttet af dine medmennesker.

Flest b’er: Du er i en socialt hensigtsmæssig balance mellem din varme og kolde side.

Flest c’er: Du er sikret en fremadstormende karriere i tv-mediet, men til gengæld forsvinder dine kærester hurtigt. Bogstaveligt talt. Du er skingrende psykopat, men fortvivl ikke … der kommer tonsvis af giftemålstilbud fra stupide kvinder og endda en rolle i en Slayer-sang, hvis du er heldig. Livet er ikke så skidt endda.

11 kommentarer:

Louise sagde ...

Aha, så det mener du er den ”lille” forskel mellem mænd og kvinder. Det var måske ikke lige det faktum, som jeg selv ville have påpeget. Måske mere, hvad man har mellem benene og hvorvidt det påvirker ens rationelle vurderingsevne. Men okay jeg vil da også gerne medgive, at det langt fra er alle kvinder som evner at tænke rationelt! :-D

spasserpasser sagde ...

Hørt...

Blod mellem benene = Ingen rationel vurderingsevne.

spasserpasser sagde ...

Stol aldrig på noget der bløder fem dage om måneden uden at dø af det...

Andersine And sagde ...

Hmm, hmm, hmm, og mænd er altid i stand til at tænke rationelt?
Mænd har en ide om, at de er langt klogere end mænd og kvantitativt set er det også fristende at lade sig nare af dette postulat set i lyset af, at mænd jo har et hoved mere end kvinder.
Desværre er det et faktum, at disse hoveder ikke er i stand til at fungere samtidigt, hvorfor man med rette kunne kalde dem "Høveder og Hoveder" ;-)

Andersine And sagde ...

Til de, der ikke har fatteevne til at forstå (læs: mænd), at den blonde And er kommet til at skrive en slåfejl, skulle der altså i teksten stå "...Mænd har en ide om, at de er langt klogere end KVINDER og kvantitativt set er det også fristende at lade sig nare af dette postulat set i lyset af..."
Så er den ged begravet ;-)

Bitter Blog sagde ...

Kommentarerne taget i betragtning erkender Bitter Blog, at der mangler et spørgsmål under testen for kvinder:

2. Snakker du meget?

a) *ryster på hovedet*
b) Nej.
c) *ævle* *ævle* *ævle* *ævle* *ævle* *ævle* *ævle* *ævle* *ævle* *ævle* *ævle* *ævle* *ævle* *ævle* *ævle* *ævle* *ævle* *ævle* *ævle* *ævle* *ævle* *ævle* *ævle* *ævle* *ævle* *ævle* *ævle* *ævle* *ævle* *ævle* *ævle*

Kristian sagde ...

Hvorfor den evindelige test-tidsspilde? Det er nok at svare på det her for at få det afgjort:

En ung kvinde mister sin mor. Til begravelsen møder hun en fremmed mand, som hun falder i snak med. Hun synes, at han er helt fantastisk og forelsker sig øjeblikkeligt, men de får ikke udvekslet hverken navne eller telefonnumre, da de skilles. Ingen andre kan fortælle, hvem han er. Få dage senere slår kvinden sin søster ihjel. Hvorfor?

Bitter Blog sagde ...

Hun var PMS, og søsteren snakkede for meget?

Andersine And sagde ...

Hvor har du fisket den gamle joke op Kristian, på lodsepladsen under "småt brandbart"

Kristian sagde ...

Bitter Blog har selvfølgelig helt ret.

Alternativt 'psykopatsvar': Eftersom hun mødte manden ved en begravelse, var det mest sandsynligt at møde ham igen ved at arrangere en ny begravelse.

caroline osv. sagde ...

Som tak for at fremhæve min kommentar hos Louise, vil jeg afsløre min næst-største hit-generator (efter psykopat test)... det er: "Hvad er klokken". Du er velkommen til at se hvad du kan få ud af det også.