torsdag den 3. juli 2008

Vi er ikke alle lige …

… og så lær dog at leve med det, for fanden! Jeps, jeg er i gang med mit korstog mod politisk korrekthed igen, og denne gang omhandler det et ømtåleligt emne, som sikkert provokerer dig til at spraye et hagekors på din skærm … spejlvendt, fordi du er så gennemført uvidende.

Jeg er totalt træt af, at raceforskelligheder ikke må nævnes, bortset fra, når de er rettet imod såkaldte ”hvide” og har humoristisk indhold. I den form er de dog så accepterede, at de indbygges i selv primetime bundudsendelser som X Factor.
Det mest himmelråbende stupide er, når dette fænomen betegnes som ”omvendt racisme”. Hør nu, for satan i helvede: Det er der ikke noget, der hedder! Hvis du tror det, kan jeg hermed fortælle dig, at du er temmelig "omvendt klog". Vrøvlebegrebet ”omvendt racisme” er kun indført, fordi det de facto antages af politisk korrekte, at det som udgangspunkt er ”hvide”, som er racistiske.

Når man taler om dyr er det helt acceptabelt at diskutere racer og disses forskelligheder, men menneskers er ganske tabu. Uha, nej, vi er da helt sikkert som det eneste dyr på kloden skabt fuldstændigt lige på tværs af racer, ikke? Bullshit! Selvfølgelig er der forskelligheder! Ellers blev der nok solgt mere solcreme faktor 40 i Afrika, falske overskæg i Mellemøsten og sko i størrelse 46 i Asien.

Men vi får mast ned over hovedet gennem det offentlige uddannelsessystem og i den generelle korrekte mening, at alle mennesker er skabt lige. Det er en ægte omgang pis, og jeg bryder mig i øvrigt kun om at blive proppet i en kasse, når jeg omsider er død. Så bliver det heldigvis også alene og ikke sammen med alle jer debile tabere. For når der kommer rapporter fra forskere, som konkluderer, at der er forskel på racer f.eks i forhold til logisk intelligens, så går pøbelmentaliteten amok: Klyng dem op, og nægt at høre på, hvad de siger! Men kunne det ikke have f.eks. antropologisk eller historisk interesse at vide sådanne ting? Eller medicinsk? For det meste drejer det sig jo om marginale, gennemsnitlige forskelle, og ikke om – for at følge eksemplet - at enhver asiat er mere intelligent end enhver anden person af en anden race *) – sådan som det normalt ønskes udlagt af modstanderne.

Set i lyset af, at Den Hellige Ensretning i forvejen har skabt intelligensskalaer, som belønner alle menneskelige præstationer lige fra tics til operakompositioner, virker lynchpøblens reaktioner endnu mere tåbelige og selvmodsigende. Men det er uden tvivl fordi, de inderst inde ved, at den logiske intelligens er den eneste rigtige. I øvrigt ville det da være mærkeligt, hvis der ikke var forskelle på lige den del af mennesket.

Jeg læste et interessant indlæg på en blog, hvor en læge møder modstand, når han tilpasser sin behandling på baggrund af patientens race, på trods af, at netop racemæssige forskelle gør, at patienterne reagerer forskelligt på medicin. Det er da total uvidenhed i et nærmest middelalderligt mørke at ignorere sådanne fakta. For hvorhenne er vi så forskellige, når vi ikke er det på racer? Hvad med køn? Hvad med på samfundsstrukturer? Er vi forskellige på individniveau? Eller er vi bare alle uskelnelige celler i en stor, fed ligegyldig klump af intetkønskød? Og hvorfor helvede er jeg så åbenbart blevet placeret blandt dem, der i åndeligt henseende må udgøre det sted mellem ballerne, hvor sveden fra ryggen løber ned?

Jeg slutter indlægget af med et lille digt, jeg har skrevet:

" I hate everyone equally
You can't tear that out of me
No segregation -separation
Just me in my world of enemies

I reject this fucking race
I despise this fucking place "


Okay, det var Slayer, som skrev det, men det gør det ikke mindre smukt.


*) Selvom vi véd, at netop dette tilfælde gælder med alle deres videokameraer, computere og intelligente toiletter.

6 kommentarer:

ananix sagde ...

Super godt, specielt din ilustration, perfect og mega griner.
MEN du forveksler begrebet "lige" med "ens".
Som i dit eget eksempel med lægen reagere de forskelligt fordi de ikke er "ens", ikke fordi de ikke er "lige".
At være lige er mere et frihedsbegreb, som vi bør (automatisk?) tilstræbe os.

"As man seeks justice in equlity, so society seeks order in anarchy." -- Pierre-Joseph Proudhon

"The seven degrees of human happiness. First, to die fighting for liberty; second, love and friendship; third, art and science; fourth, smoking; fifth, drinking; sixth, eating; seventh, sleeping." -- Michael Bakunin

Camilla sagde ...

Hæhæ - du er en filur, er du ;-).

Jeg kan godt lide, at du skriver: Når jeg "omsider" er død :-D.

Legenden sagde ...

Slayer - Verdens bedste band!!

wolf sagde ...

Slayer var gode, dengang de skrev "Show No Mercy" og "Raining Blood". De gik ikke helt galt i byen med "South of Heaven" og "Seasons in the Abyss", men så gik det eddermame nedad siden. Der er vel en grund til, at de til publikums glæde stadig spiller "Die by the Sword" og tilsvarende af de gamle slagere (udtales: slayere) til deres koncerter.

Det er kun lak/læder-bøsserøve og afdankede højreorienterede, der stadig gider høre Slayer. Vi andre er kommet videre til norsk black metal. Hvis ikke man kender noget til hævi, kan man lige så godt starte med norsk black, for det er alligevel der, man ender, hvis man har evnen til at udvikle sig.

Bitter Blog sagde ...

"God Hates Us All", "Diabolus in Musica" og den nye "Christ Illusion" er nu alle fede albums på trods af en del repetition i teksterne. Jeg er endda hverken en lak/læder-bøsserøv (får du ikke tæsk inde i Ungeren for at være homofob?) eller afdanket.

Norsk black metal kender jeg ikke meget til. Jeg ved dog, at der engang blev udgivet et album ved navn "Hvis Lyset Tar Oss", hvilket absolut må være den bedste titel nogensinde!

Anonym sagde ...

Jeg kan absolut kun tilslutte mig dit indlæg om den afskyelige, latterlige og selv-hellige måde mange politikere og medier forsøger at forplumre forskelligheder ml. racer/kulturer. Kulturelt (MEGA vigtigt) - men også biologisk, jvf. din henvisning til medicinsk forskning, er vi forskellige! Hvorfor fanden adopterer alle disse "korrekte" mennesker ikke hver deres eget (neger)barn (for helvede, jeg kan aldrig huske om det er "neger" eller "sort" man ikke må sige!!!), så de kan praktisere deres fobi i deres eget frelser-hjem og lade os andre leve med vores forfærdelig dårlige samvittighed over; negerslaver, jødeforfølgelser, grønlænderflytninger, vietnam, Irak og hvad der ellers kan plage disse "politisk korrekte" "Humane" mennesker. Man skal hjælpe mennesker, til at hjælpe sig selv! Ikke pakke dem ind i 2 tons vat, "logre" (pænere ord end "røvslikke") eller pisse i bukserne, hver gang nogen føler sig "diskrimineret" og "uretfærdigt behandlet".