lørdag den 21. juni 2008

Jægere

Kender du en jæger? I så fald behøver jeg nok ikke fortælle dig, at jægere altid er mennesker med tvivlsomme karakterer. Samtlige jægere, jeg kender, er enten alkoholikere, konetæskere eller dyremishandlere eller alle tre dele samtidigt. Desuden hævder de alle sammen konsekvent at være rigtige mænd, hvilket blot er endnu et bevis på, at de ikke er det. I termer af mandighed og selvværd ligger de vel lige et trin under hjemmeværnsmænd.

Har du nogensinde konfronteret en jæger med kritiske spørgsmål om hans hobby? Det afføder sædvanligvis en sand syndflod af verbale overfald, hvor man præsenteres for jægerens argumenter for at omdanne skove til slagmarker hver weekend:

Nogen skal holde bestanden af dyr nede!
Alle, som spiser kød, burde være jægere, så de selv kan mærke, hvor maden kommer fra!
Mennesket har altid været jægere!

Med hensyn til bestanden af dyr, er det sikkert korrekt, men hvorfor ikke overlade det til lidt mere kvalificerede folk i stedet for lystjægerne, som efter en flaske Gammel Dansk Gajol shots til morgenmad slippes løs i en blodrus i den nærmeste skov, på baggrund af den kompetence det giver at trække et jagttegn i en automat? De belaster fandeme vores sundhedsvæsen helt enormt, når de i deres hæmningsløse brandert pløkker både arme og ben af deres egne børn, der er med som klappere. Ikke engang dem kan de ramme ordentligt, hvilket er ret ærgerligt, nu når æblet sjældent falder langt fra stammen.

Det andet argument er helt åndssvagt. Jægerne bør holdes deres forpulede kæft, med mindre de ønsker at blive slæbt ned i min kælder for at implementere en TCP/IP stak, inden de begynder at jage mindreårige på Arto. Hold kæft, hvor er jeg træt af at høre på, at man skal slå dyr ihjel, før man rettelig kan æde kød. Sikke noget pis. Hør nu her: I modsætning til jer, tænder jeg ikke på at aflive forsvarsløse væsener for at se dem udånde. Det er jo reelt det, det handler om, I sindssygt perverse stoddere.

Mennesket har altid været jægere!”. Jeps, og prostitution er verdens ældste erhverv.

Nu er det så åbenbart blevet en trend at rejse til Afrika for at skyde en løve eller et andet stort dyr, ligesom Brian her gjorde. Hold da kæft, han er mandig, og han scorer da uden tvivl Vestjyllands nemmeste pige, når han har betalt hende for at komme hjem og se det foto. Selvom det var en tam løve, var han overbevist om, at den var vild, da den levede i et reservat på størrelse med en bypark i en mindre provinsby. I Afrika svarer det jo stort set til, at den sover i fodenden om natten. For fanden, hvor dum har man egentlig lov at være?

17 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ha ha, minder mig om denne Steen og Stoffer tegneserie:
hvor Steen tager pis på argumentet: ”Nogen skal holde bestanden af dyr nede!”

Anonym sagde ...

Ja, jeg er jæger!!

Jeg har lige en rettelse:
Det er sværer (ups, der stavede jeg vist forkert) at trække et jagttegn i en automat, end at få et kørekort - men omvendt er der også flere homo sapiens der dør i trafikken end på jægernes slagmark!!

Et ekstra argument:
Mange jægere (jeg siger ikke de fleste) gør mere for vildt levende dyr end mange landmænd gør for deres egne kreaturer.

Og nej, jeg er værken alkoholiker, konetæsker eller dyremishandler - selvom du nok mener det sidste er synonym med jæger.

Bitter Blog sagde ...

Interessant sammenligning med bilister. Jeg forsøger i den rolle at holde bestanden af offentligt ansatte nede.

Dog gør jeg det ikke i beruset tilstand ... ikke fordi jeg ikke kan, men fordi jeg ikke .

Hvid sagde ...

hehehe... kunne ikke lade være med at grine lidt af følgende annoncer, som Google har valgt at smide på Bitter Blog i forbindelse med denne bitre blog:

Jagtudstyr
Vi har alt i tilbehør til jægeren Professionel webshop - god service

Jægerens hjemmeside
Elsker du at gå på jagt? Skal du så ikke have en flot side om din hobby

Hunters-World
Trofæbehandling - Hundetræning - Våbenrestaurering

Jagt Rejser til Afrika
Skræddersyede jagt rejser Storvildt jagt Sydafrika & Namibia
----------------

Så skulle det da være muligt at finde lidt nyttigt, når nu de flinke jægere har fået nogle verbale tæv herinde :)

Anonym sagde ...

"Spændende" Blog om jægere.....meget saglige argumenter.....Hold da kæft i er 10% dummere end vådt bølgepap i regnvejr.....jer anti-jægere....Man er da ikke et øjeblik i tvivl om at i ikke har en skid forstand på hvad i taler om......Jeg har været jæger i over 20 år og ja jeg er stolt over det, men mit pis koger over, når jeg læser ovenstående. Lad os tage en saglig diskution og jagt, grundlaget for jagten og berettigelsen for jagten.....når i har brugt bare 2 timer på at sætte jer bare lidt end i tingene....men det er jo lettere at være negativ og ydre sine negative holdninger om noget, som man helt klart ikke har en skid forstand på, frem for at sætte sig ind i tingene. Men måske er det for svært for jer at læse og forstå????? Eller bare at have en lille smule virkelighedssans?????

Men jeres virkelighed består vel af Cola og Chips foran Computeren, frem for at gøre en aktiv indsats.....

Get a fucking life...and grow up...

Fik i ikke helt fat i det....så er jeg jæger og jeg er stolt af det.

Mvh. En jæger

Bitter Blog sagde ...

Jæger i tyve år uden at være omkommet i en fordrukken ulykke? Næppe. Alligevel taler du nok sandt, nu når du handler i Hunters World. Jeps, jeg overvåger din PC, for det kan vi nemlig ... os med chips'ene og colaen.

Godt undveget i de mange år. Måske kan du engang senere i livet få en stilling som ham der på Bakken, der skal undgå at blive ramt af bolde?

Anonym sagde ...

apropos de gode side annoncer til Jægere, spottede jeg denne:

"Single Kvinder
Vi finder den perfekte partner for din personlighed. Test os nu!"

Jeg forestiller mig:
Jagtsæson: hele året
Tilladte våben: Alt fra små pistoler til pumpguns (!)
Jagtområde: Jo mere sumpet, jo bedre chance for gevinst (?)

hmmm?

Thomas sagde ...

Bob glitter som dyreelsker, det er sku sødt. hvad er der nu alt i at holde også ikketænkende liv nede? Desuden er jagt en herlig træningsaktivitet mht. at holde færdighederne vedlige til den dag der indføres fri afskydning af sigøjnere, socialister og andre nassere.
mvh.
en livsfjendsk jæger.

Anonym sagde ...

Ærligt talt så tror jeg faktisk ikke helt du ved hvad du snakker om. Jagt er en fantastisk ting, og jeg nyder da på ingen måde at slå et dyr ihjel men jeg nyder da at komme ud i naturen og se det liv der er. I stedet for at sidde foran skærmen og snakke om ting jeg ikke ved noget om(som dig).

Jagttegn er et at det sværeste certifikat at tage i danmark. Der er så mange regler og datoer at huske på.

Jeg bliver fandme sur når du skriver at samtlige jægere du kender enten er alkoholikere, konetæskere eller dyremishandlere. Det lyder som om du slet ikke kender nogen Jægere overhovedet. Alle jægere nyder at komme ud i naturen fordi der ikke findes noget bedre. Når jeg tager på jagt sætter jeg mig ud og venter på en chance for at skyde noget. Men når jeg sidder der sidder jeg og har tiden og friheden til at tænke og slappe af.

Det eneste du tror jægere er er alkoholiske dyremishandlerer som efter jagten tager hjem og tæsker deres kone og så kommer de sikkert også alle sammen fra Jylland. Du er ikke andet end en fordomsfuld nar der ikke ved en skid om det du snakker om! TAG DIG SAMMEN!

Hilsen Jægeren Fra Jylland

Bob Glitter sagde ...

Jægeren fra Jylland (surprise!): Din kommentar emmer af dårlig, sødet morgenbitter ånde, fordi du ikke har nosser til at drikke en ordentlig bitter. Dit mod strækker sig jo til at pløkke dyr, der ikke kan forsvare sig.

Jeg ved godt, at jagtcertifikatet er et af de sværeste certfikater at tage i Danmark ... fordi landet har omformet sig til en barnepigestat, hvor konkurrence, ægte viden og lektier er bandlyst for at komme løse patroner som dig til gode. Og alligevel synes du, det er svært. "Mange regler og datoer". Uha da da, jeg kan virkelig se udfordringen.

Se det nu i øjnene, hvis du ellers kan holde dem fokuserede: Jagttegn er for krystere, hjemmeværnsfolk og andre tabere, der må lade deres frustrationer over hverdagens nederlag gå ud over dyr. Og konen. Men det er jo mere eller mindre det samme i dit tilfælde, din grisebedækker.

Rasmus Christensen sagde ...

"Jagt er en fantastisk ting, og jeg nyder da på ingen måde at slå et dyr ihjel men jeg nyder da at komme ud i naturen og se det liv der er."
- For så naturligvis at pløkke hovedet af alt, der bevæger sig!

Anonym sagde ...

Hørt Rasmus
Jeg er helt enig... Hellere anskyde and slet ikke skyde...

Jesper H sagde ...

Til jægerne:

1. Jagttegn er ikke det sværeste certifikat at tage i Danmark (en hurtig tur omkring google viser det tager tyve aftner på aof, hvor niveauet jo generelt ikke er særligt højt. Til sammenligning skal man have 24 timers teori og 24 timers kørsel samt et førstehjælpskursus før man må gå til køreprøve, så nej anonym #1, det er ikke nemmere at få kørekort). Det er marginalt sværere end for en 16-årig at få lov til at køre knallert. De sværeste tilladelser at få er tilladelse til at praktisere medicin eller jura. Flycertifikat er også ret svært at få.

2. Det er 6.000 år siden vi i Danmark fandt ud af, at det er nemmere at have dyr til at gå rundt derhjemme og så æde dem, end det er at tage ud i skoven og skyde dem. Hvornår fatter I retards den?

3. Ingen af jer er kommet med modargumenter til Bob. (Fordi Bob altid har ret?)

Anonym sagde ...

Jægeren fra Jylland's kommentar "Når jeg tager på jagt sætter jeg mig ud og venter på en chance for at skyde noget" siger vist det hele?

Anonym sagde ...

jeg syntes du burde prøve at tag et jagttegn inden du udtaler dig om noget du ikke kender til når du har bestået i første forsøg selvfølge (det er jo så let efter dine udsagn)så kom igang.en anden ting jæger er blevet kåret som danmarks lykkeligest folk i dk flere år i træk
men det kan en sortser jo nok ikke fatte en bjælle af han har jo altid ret efter egne mening
men en ting jeg ikke fatter er hvordan du kan have et cpr nr. når du burde have et matrikkel nr så kunne du jo få skiftet dit jord i hovedet ud beriget spaunum kunne nok hjælpe en hel del
mvh henrik

Bob Glitter sagde ...

Henrik: Du er naturligvis en troll. Andet kan simpelthen ikke passe. Hvorfor tror du, jægere er "danmarks lykkeligest folk i dk"? Kender du den engelske talemåde "ignorance is bliss"? Så kan du nok selv lægge to og to sammen.

Jeg var i øvrigt ikke klar over, at jægere er et "folk", men her er så en lille nyhed om en af dine racefæller.

Punisher sagde ...

Hvordan fanden kan man ved en fejl skyde sig selv i hånden med et jagtgevær?? Det skal man vist være dum som en jæger for at gøre.

I øvrigt skyder mange jægere røv dårligt, ved jeg fra skytteforeningen, hvor jeg er medlem. Hvor vi andre knalder en liter mælk på 200m med en riffel liggende uden problemer, skal jægeren sgu ind på 100m, før han tør knalde en eksplosiv hydrostatisk-shok-skabende bønde i en dyresiluet på størrelse med en velaffodret kvindelig pædagog - og sjældent med et fornuftigt resultat.

I øvrigt er der en fed ting ved jagttegnet: Man kan købe nogle pænt svedige halvauto-rifler med sådan ét, som desværre ikke kan fås på en sportstilladelse (SKV). Se bare her - den kan du lave pænt meget ballade med på en god dag med en kasse vandmeloner!

I øvrigt ville jeg elske, kære bittermand, hvis du tog skytteforeningsmedlemmer under behandling på din lækre blog.

Hvis du gør det, så giver jeg en formiddag i skytteforeningen med ammo, pistoler og revolvere og en ramme billige dåseøl - det sidste til at skyde på, naturligvis, med passende kraftige håndvåbenkalibre.