tirsdag den 27. maj 2008

Rigtige pædagoger

Nu er jeg snart træt af at kigge på pædagoger, som forpester mine ellers behagelige køreture til arbejde med deres latterlige strejkeskilte og lyserøde T-shirts, hvorunder man aner de frækkeste hængebryster, og hvorpå der står:

Rigtig løn = Rigtige pædagoger

Umiddelbart tænker man, at:

Rigtig løn = Rigtigt arbejde

… men så får man jo modstriden:

Rigtige pædagoger = Rigtigt arbejde

Efter at have læst deres fejlagtige ligning 523.972 gange, kom jeg til at tænke på: Hvad betyder ”rigtigt” egentlig? Det må jo indikere noget af værdi, og noget, som står i modsætning til noget andet, som er ”dårligt”.

Hvad er en pædagog så? En pædagog er en person, som burde passe børn, men som i sin selvvigtighed uddannede sig så meget, at vedkommende fik en følelse af at være for fin til sit hverv. I stedet for at skifte bleer, sidder den overvægtige person med sine Stalinsympatier i sin grimme lilla hjemmesyede dragt og tænker pseudointellektuelle, håbløst irrelevante tanker og drager konklusioner over nogle stakkels børn, som de derefter kan kategorisere og diagnosticere i et desperat forsøg på at dække over egne fejl. En rigtig pædagog er med andre ord en dårlig børnepasser, som ikke engang fortjener en dårlig løn.

Hvem fanden i helvede mener, at man behøver en bachelorgrad for at passe børn? Ingen ud over pædagogerne selv, som selvfølgelig er nødt til at ophøje egen vigtighed for at skjule, at enhver terminal abe kan overtage arbejdet, hvornår det skal være. Det passer ikke helt, for det er naturligvis en evne at kunne passe børn, men man lærer den ikke ved at skrive teoretiske pege-fingre rapporter, som ingen nogensinde gider læse. For fanden, de er uddannet på et seminarium, og enhver ved, at et seminar er synonym med hygge. Det, de har lavet, har ingen akademisk eller praktisk værdi. Jeg har set papkasser passe børn bedre end visse pædagoger! Og katte! Ja, man bør indsætte katte på ledende poster i det offentlige, ligesom man har valgt i Japan, og da katte sover max. 18 timer i døgnet, kan vi se frem til en enorm effektivitetsforøgelse.

Jeg sidder lige nu og overvejer, om jeg overhovedet gider kommentere deres krav om højere løn. Den kommer kun på én måde, og det er ved, at de får nogle forhold, som bare minder en anelse mere om et arbejde i den private sektor og en del mindre om en rød sofa. Det kunne for eksempel være, at man skulle kunne fyre en pædagog for mindre forseelser end for gentagne gange at lege Søren Ventegodt med lille Katrine ude i legehuset. Måske skulle man også kunne reagere mere effektivt på sygdom, så det rent faktisk ikke bare accepteres i organisationen, at man tager sig en selvvalgt ferie, hver gang man vågner mandag morgen. Men dette er naturligvis helt horrible forhold, som ingen er i stand til at arbejde under. Det tæller selvfølgelig heller ikke med, at man har betalt frokostpause og ekstra ferie og omsorgsdage og hvad fanden de ellers har i deres ferie: Ja, det var ikke en tastefejl - jeg kalder det ferie, for når man har mere fri end arbejde på sit arbejde, så er det vel en ferie.

Løsningen er at annullere pædagoguddannelsen. Udover at denne løsning minimerer stemmerne på SF, må det stoppe pædagogernes tåbelige krav om, at de skal have lige så meget i løn som ingeniører. Skide pædagoger, fat dog, at jeres uddannelse er totalt overkill, ubrugelig, ligegyldig og at ingen gider betale for det. Ingen! På samme måde som miljøingeniører, hvis I insisterer på sammenligningen! Bitter Blog har lavet et udkast til en ansøgning til en ny pædagoguddannelse, hvis kandidater rent faktisk er uddannet til det, de skal: Passe børn!

74 kommentarer:

ACJ sagde ...

Den var fandeme bare for fed, som taget lige ud af mine tanker om dén sag, sgu godt der er nogen som tør sige deres mening :-), de pædagoger ca 99,92%som ikke mestrede deres job sku fandeme ta og blive jord og beton arbejdere... hvertfald noget med jord som signalere til det de har mellem ørene :-P
mvh
Acj

Anonym sagde ...

Tak for dette grin! :-D

Keep up the bitter work!

Anonym sagde ...

Tak for den, Bitter!

Endvidere vil jeg nævne at det nok er et af de eneste jobs hvor en medhjælper kan udfører præcist det samme job som den "faglærte" fra dag et!
Fyr alle pædagogerne og ansat medhjælpere til det hele, der vil ikke være mærkbar forskel!
Jeg er vild med deres argumentation om at længden på udannelse skal bestemme lønnen, for som du så rigtigt skriver, der er forskel på sværhedsgraden mellem ´Bachelor in Social Education´ og ´Bachelor in Mechanical Engineerin´!

- de små selvhøjtidelige røde svin!

Mads sagde ...

Right on... lige det had jeg har savnet fra dig et stykke tid....

Anonym sagde ...

Til asj, jord & beton arbejder er fysisk krævende, jeg tvivler på en pædagog vil holde ½ time.

ACJ sagde ...

hej anonyn , det kan du ha ret i men noget skal de sku lave de sociale samfundsnassere, og helst noget nyttigt, og eftersom de ikke kan bruge hovedet må de jo bruge hænderne :-D he he de kunne jo altid sættes til at slå de store græsarealer med en neglesaks, på den måde er de beskæftiget et stykke tid og der er så job til flere på samme tid :-D så må kommunal arbejderne nøjes med grøfterne.. men det er de osse kun tilfreds med... forbandede associale arbejdssky subjekter

Anonym sagde ...

ARHHHHHH hvor er jeg enig. Det er så 100% korrekt skrevet.

Ingen ved hvad pædagogerne laver, bortset fra at passe børn. Og at kalde en seminarium for et universistet, svare vel til at kalde rottekød for kobekød.

kurt jensen

Anonym sagde ...

øij.. I taler som I har forstand til! Glæd Jer til der ikke er nogen der gider være pædagoger mere, og se så hvilke spændende uuddannede folk, der skal tage PASSE jeres små guldklumper( Eller sygeplejersker for dens sags skyld og få fornøjelsen af at få lagt drop af en ingenør).. pædagoger udvikler og socialiserer børnene, noget der bliver mere og mere brug for, fordi forældrene får sværere og sværere ved at magte deres børn. Vil gerne se en af jer holde en halv time i en SFO eller børnehave, men som jeg kan se på jeres kommentarer, har I tilsyneladende ikke for nyligt sat jeres ben i en institution..
Mvh et forbandet rødt pædagog svin

Bob Glitter sagde ...

Åh, jamen, jeg ser skam frem til den dag, hvor ingen gider være pædagoger mere. Det bliver kun godt for alle, især børnene. Så får forældrene mere tid med dem, fordi de ikke behøver løbe sindssygt stærkt på deres arbejde for at tjene ind til jeres ublu lønkrav og vanvittigt fordelagtige ansættelsesforhold.

Måske arrangerer de private virksomheder selv børnepasning, hvor man passende kan ansætte studerende eller lignende til at tage sig af børnene, og hvor det kan fungere på markedsvilkår, så det er rimeligt for alle. Du indikerer selv med skræmmende tydelighed, at din motivation for at arbejde er økonomisk, og selvom jeg ville være meget nervøs for at overlade et barn i hænderne på sådan en person, så må det også være en fordel for dig at komme på markedsvilkår. Du kan tjene mere, og vi kan give dig sparket den dag, hvor der ikke er råd mere, situationen har ændret sig, eller hvor din sande motivation skinner igennem.

Undskyld, jeg glemte rent, at ufaglærte børnepassere jo ikke har lært at socialisere og udvikle børnene. På den anden side er det vel det samme som at renovationsmedarbejdere i dag udfører miljøarbejde i stedet for - som i gamle dage - at skraldemænd tømte min skraldespand.

Anonym sagde ...

Æhhh, jeg tror altså ikke jeg kunne holde en halv time i en børnehave. Er I klar over hvilke mængder urtethe man forventes at indtage i det tidsrum for at opfylde normen?
Desuden: Det dér "socialiserer", handler det ikke bare om at være sammen med andre mennesker? Tænk at det er så svært for "brugerne" af Jagtv..., øh jeg mener Dortheavej 69 at der kræves over 3 års uddannelse for at blive i stand til det. Tankevækkende. Men sådan er rød stue jo skruet sammen. Alle skal være solidariske. Solidariske med mig, mig, mig.

Anonym sagde ...

ha ha ha. I min søns børnehave er en Liv og en Bitten. Når han hentes sidder de - meget fornuftigt - på deres flade i haven, men knægten render rundt i buskene; helt klart akademisk arbejde ;-)

Anonym sagde ...

Du er for sjov!

Anonym sagde ...

Fuck dig Bitter - du sidder sikkert selv i et eller andet semi-statsstøttet firma og nasser på os andre når du spreder dit gylle ud over nettet. jaja, de er sgu da dovne, men det er du fandme ogs'

bendejo sagde ...

JAMEN FOR SATAN DA OSSE.

Hvorfor satan besøger man en blog om at være bitter, hvis man ikke kan tage at få hældt gylle ud i knolden.

Hey, pædagog-svin: Kom i sving med at passe mine børn og hold nallerne fra de ømme steder.

P.S I er alle nogle røvhuller!

Anonym sagde ...

Det lyder ikke som om du selv har børn?

Selvfølgelig skal de mennesker, der passer vores børn have en uddannelse. Hvordan skulle vi ellers kunne overlade vores mest værdifulde til dem dag ud og dag ind. Hvordan tror du vores samfund ville se ud om 30 år hvis vi lod ufaglærte personer til at passe vores børn 7-8 timer om dagen?

Spørger du en pædagog så er det netop ikke ønsket "at passe børn" - de vil gerne så meget mere en bare passe dem...

Når det så er sagt så har jeg også mistet al respekt for BUPL og pædagogerne. Strejken i anden omgang var fuldstændig unødvendig - og jeg er helt enig i at de ikke skal have lige så meget i løn som f.eks. politifolk, men at betale dem lige så dårligt som en kassemedarbejder i Bilka er for ringe.

Bob Glitter sagde ...

Til Tony:

Skal vi lige tage den én gang mere for Arveprins Knud (det er dig):

Naturligvis skal de have en uddannelse. Derfor har jeg lavet et udkast til en, som er rigeligt dækkende. Problemet er jo netop, at "de vil så meget mere". Det skal de ikke. De skal passe børn!

Og hvordan vores samfund ser ud om 30 år, hvis de var ufaglærte eller uddannet på Bitter Blog pædagogseminarium? Lad mig foretage et vildt gæt: Du læser ikke historie på universitetet? Jeg kan chokere dig med, at i gamle dage - før barndommen blev institutionaliseret - blev børn passet af deres forældre, som nu betragtes som komplet inkompetente til opgaven ... af pædagogerne, sjovt nok!! Men dengang var der god musik i radioen, folk var ikke stressede, og der eksisterede hverken teambuilding eller HR afdelinger. Jeg ser ikke problemet.

Lønnen er i øvrigt rigelig til folk, som selv syr deres tøj og klipper hår efter en gryde på hovedet.

Anonym sagde ...

Hi hi hi.. I'm lovin' it..!!

Gad vide, hvor lang tid, strejken havde varet, hvis ikke det havde været for det fantastiske dejlige vejr..!? Tror da nok, de pinkfarvede t-shirt var blevet pakket hurtigt sammen, hvis det havde stået ned i lårtykke stråler.

Anonym sagde ...

Fantastisk blog!!!
Ois også at lockouten ikke trådte i kraft, man kan jo altid håbe på et nej, så de pædagoger og Bupl kan få en rigtig lærestreg og lære at være en smule mere realistiske og gennemtænkte en anden gang.

Og så lige en note.... Det er uhyre sjældent at der er en pædagog til, at passe mit barn, for deisse skabninger holder altid møder, er på kurser, igang med at videre udvikle sig selv, eller lavet andet administrativt arbejde, så je er ikke sikker på, at jeg ville opdage det, hvis ingen gad være pædagoger

Anonym sagde ...

Rigtige pædagoger tager åbenbart en ekstra feriedag efter strejken er afblæst... Det er satme sart ja det er.
"jamen vi skal lige informere vores medlemmer om at vi har indgået forlig" = Solcremen skal lige pakkes væk....

Anonym sagde ...

Jeg har aldrig hørt noget så latterligt som at pædagoger var økonomisk motiveret til at have det job. Det er virkelig et af de jobs det slet ikke kan BETALE sig at have! I er bare slet ikke til at tage seriøst med alt jeres ævl..men jeg kender jo godt til at man kan blive revet med af noget men commonsense diskussioner holder bare ikke. få nogle facts på bordet og diskuter ud fra det så ville det nok give større mening!

Anonym sagde ...

Det er skræmmende at se hvor mange der er totalt
uvidende omkring den offentlige sektor og det stykke
arbejde pædagoger udfører hver dag med at uddanne børn
til at fungere i et moderne samfund, hvor alle
tydeligvis er håbløse egoister. Det vi tilbyder børn
hver dag kan ikke varetages af en kat eller en
ufaglært arbejder fra polen, nej vi er eksperter i
børns sociale udvikling, en udvikling der ikke finder
sted i hjemmet, hvor børnene ikke agerer i store
grupper. Hvis børn skal uddannes til at blive egoister
kan det sagtens lade sig gøre uden pædagogisk
personale, men hvis børn skal oparbejde sociale
kompetencer er de nødt til at blive guided af
mennesker der ved noget om præcis dette område. Her
tænker jeg også på solidaritet og evnen til at
acceptere at mennesker er forskellige. Men det er jo
ikke sikkert at disse kompetencer er værdifulde for
jer. Jeg tænker at mange af jer må være uvidende om
betydningen af de første 6 år af et barns liv. Her
ligges grundstenene til barnets muligheder og evner
til at danne menneskelige relationer, dets
menneskelige værdier, dets interlekt og dets redskaber
til at agere i samfundet. Den dannelse der sker i
disse år kan ikke ændres og vil altid følge dem. Mange
vil sikkert mene at denne dannelse sker fint i
hjemmet, men hvor mange timer dagligt er børn sammen
med deres forældre? Og er det ikke sandsynligt at de
mennesker de tilbringer størstedelen af deres vågne
timer sammen med, også kommer til at præge dem en del?
Jeg får gåsehud over alle jer, hvor uvidende i er og
at i alligevel tillader jer at udtale jer. I burde
skamme jer over at i ikke værdsætter de pædagoger mere
der tager sig af at danne jeres børn, for de
tilbringer mere tid sammen med dem end i selv gør!
Vi pædagoger er da kede af at nogle opfatter det som
om de er blevet taget som gidsler i vores lønkamp.
Sådan ser jeg ikke på det. Jeg ser det som en kamp vi
bliver nødt til at kæmpe for at bevare kvaliteten i
daginstitutioner og give børn, også i fremtiden, en
god barndom og hjælp til at tilegne sig kompetencer
som de skal bruge igennem hele livet. Pædagogfaget har
som mange andre fag store rekrutteringsproblemer og
det betyder at vi i fremtiden vil se færre og færre
uddannede i institutionerne. Som tidligere nævnt er
skræksenariet at udenlandsk arbejdskraft må hentes og
så lærer børnene godt nok polsk eller andre sprog, men
hvordan ville det være at have en polak til at uddanne
vores børn i dansk kultur og sprogbrug!? En af jer
skriver at medhjælpere er præcist ligeså kvalificeret
som pædagoger. Det er jeg selvfølgelig helt uenig i!
Men jeg kan da bare oplyse at man IKKE kan fylde
institutionerne med medhjælpere, for der er ingen at
få. I institutionsverdenen skal man være heldig hvis
man får EN ansøgning til en medhjælperstilling.

Jeg vil gerne også lige bruge chancen til at sige at I
har ret i at BUPLs slogan var meget ringe, fordi man
skal være meget inde i stoffet for at forstå hvad det
egentlig betyder. Vi var hellere ikke særlig
forstående overfor at de havde valgt netop Rigtig Løn=
Rigtig Pædagoger, som slogan for vores kamp. Specielt
fordi det virker som om at mange af jer er komplet
ligeglade med om jeres børn bliver passet af Rigtige
Pædagoger!

Afslutningsvis vil jeg sige at jeg er chokeret over at
jeres børn ikke har større betydning for jer. I ønsker
at de skal bruge mindst halvdelen af deres barndom med
mennensker der ikke ved hvad de foretager sig med dem.
Ja held og lykke med det siger jeg bare!

Pædagog, Rudersdal

Det kan godt være at vores strejke har gjort mange
vrede, men hvornår har det været okay at række
fuckfinger af en demonstrant, eller råbe efter dem på
gaden? Helt ærlig det er for lavt! Hvis man har noget
at sige så må man også turde stå ved det og ikke bare
kujonagtigt række fuckfinger når man kører forbi.

Anonym sagde ...

til ditte halling..der findes ikke dårligt vejr kun dårlig beklædning..du tror ikke at enhver pædagog har et regnsæt!? endnu et tegn på at i er komplet udvidende!! vi bruger jo halvdelen af vores arbejdsliv udendørs ik, og jo vi har både regntøj og gummistøvler og vi er ikke bange for at bruge det..
lockout, ja jeg håber medlemmerne stemmer nej og at den kommer!! så kan det endelig mærkes hvordan vi mangler når vi ikke er der..stakkels forældre siger jeg bare!

Bob Glitter sagde ...

Anonym skrev:

"Hvis børn skal uddannes til at blive egoister kan det sagtens lade sig gøre uden pædagogisk personale, men hvis børn skal oparbejde sociale kompetencer er de nødt til at blive guided af mennesker der ved noget om præcis dette område. Her tænker jeg også på solidaritet og evnen til at acceptere at mennesker er forskellige. Men det er jo ikke sikkert at disse kompetencer er værdifulde for jer.".

Temmelig interessant betragtning som blot understreger min pointe. I ser jer selv som den eneste mulighed for børneopdragelse på trods af, at dette er foregået fint tidligere uden jer. Desuden er der en klokkeklar politisk holdning i ovenstående citat, som forfatteren finder det hensigtsmæssigt at præge børnene med. Det er ingen overraskelse for dem, som har prøvet at gå ind i en børnehave overklistret med regeringsfjendtlige plakater.

Og jeg undlader at kommentere det vanvittigt skægge i, at forfatteren ikke kan stave til "intellekt".

Anonym sagde ...

Hmmm... du må virkelig virkelig hade pædagoger... Du må have et eller andet barndomstraumeang. pædagoger, som du aldrig er kommet over.. Eller også prøver du bare at skabe en debat... fint nok... Der findes dårlige pædagoger og der findes gode pædagoger. Der findes gode håndværkere og dårlige håndværkere. Der findes gode tandlæger og dårlige tandlæger.. I alle faggrupper er der gode og dårlige medarbejdere... Men at du åbenbart kender ALLE pædagoger i DK, der arbejder der arbejder med små børn, unge, handicappede, kriminelle sv. er imponerende.. At du åbenbart har så meget fritid, så du har været på ALLE institutioner i DK, og har set at ALLE pædagoger har kasserollehår og drikker urtethe er imponerende.. Du ved åbenbart også, at ALLE pædagoger i DK holder ferie hele tiden, og at ALLE pædagoger i DK er bedrevidene i forhold til børneopdragelse..At du ydermere føler dig så kompetent, at du kan komme med MEGET seriøse forslag til en pædagoguddannelse er imponerende.. Ydermere er det tankevækkende, at du skærer alle DK pædagoger over en kam, og bruger betegnelsen "I" og "Jeres" hele tiden.. Har du nogensinde været i en daginstitution? Har du været på et Pædagogseminarium? Kender du ALLE DKs pædagogstuderende? Jeg kan fortælle dig, at tiden er rendt fra kasserollehår og urtethe.. At det er unge og ældre fra alle samfundslag med forskellig samfundsbaggrund der er pædagoger eller pædagogstuderende... At der er pædagoger og studerende der stemmer på alt fra det yderste venstre, ind over midten og ud til Dansk Folkeparti.. Jeg håber at dit indlæg har været ment som et debatoplæg krydret med lidt grov humor...
Mvh
Jesper

Bob Glitter sagde ...

Hej Jesper!

Er du pædagog? Det må jeg næsten gå ud fra. Og du er en mand? Det er sgu' helt fint. Min mor (som var sygeplejerske) havde en del kollegaer som dig, men det gjorde dem jo ikke til dårlige mennesker. Altid flittige og gode til at snakke med pigerne, sagde hun.

Anonym sagde ...

hmmm.... okay... Jeg troede faktisk, at du prøvede at skabe en debat om pædagoger... fint nok... Selvom jeg ikke er enig med dig, synes jeg det er fedt nok, at du skaber en debat.. Jeg prøver også at blande mig på en saglig måde, uden at blive barnlig eller blive perfid.. Det kan du så ikke... Hvis din eneste måde at diskutere, med nogen der ikke er enige på, er at køre en fuldstændig nedladende stil, så glem at jeg faktisk prøvede at tage dig seriøst..
Mvh
Jesper

Bob Glitter sagde ...

Hvis du ikke havde mindet mig på det, var det for længst glemt.

Anonym sagde ...

Min ven.. Du trænger seriøst til noget fisse... Prøv det... Så bliver livet lidt mere positivt for dig..
Mvh
Jesper

Bob Glitter sagde ...

Er det derfor, I mandlige pædagoger altid er så lalleglade? Man ved jo, at I gladeligt tager for jer af varerne.

Anonym sagde ...

tsk tsk tsk.... Er det alt? Det er virkelig nogle gode modargumenter som du kommer med... Kan man ikke argumentere, så går man efter personen... men man er jo ikke forpligtet ud over sine evner, så du gør det vel egentlig meget godt..

God sommer du gamle...
Mvh
Jesper

Bob Glitter sagde ...

Suk. Skal jeg virkelig minde dig om, at du var den første til at gå efter personen? Det skal jeg vel. Du virker ikke ligefrem som den skarpeste kniv i skuffen, Jepper. Derfor er du endt på den hylde, hvor du er nu.

Anonym sagde ...

hmm... endt på den hylde??? i forhold til hvad??I forhold til dig, der åbenbart er bitter på al og alle.. Jeg læste dit ellers sjove indlæg om datingsider.. Og det lyser jo langt væk, at du er en ensom mand, der ikke engang kan score på datingsider, og derfor mener det er røde kommunistsvin alle sammen.. Det er utroligt, at du i året 2008 stadig kan se røde sammensværgelser alle steder... Men fint nok, at jeg ikke er på niveau med oraklet "Bitterblog" som ikke kan finde kærester på nettet og stadig ikke har kommenteret mine synspunkter, men
kun har en masse varm luft som kommentarer.. Lad os da bare diskutere hvem der først gik efter personen... Men pas på!!! Måske overvåger KGB din computer...

Bob Glitter sagde ...

I forhold til en gennemsnitlig dansker - som bestemt ikke er beundringsværdig - er du usædvanlig tykhovedet. Heldigvis opvejes det af en utrolig tålmodighed, som du sikkert anvender, når du passer børn. Det sidste var ironisk ment; Du er jo en tikkende bombe.

Anonym sagde ...

Det er i orden... Skal vi stoppe vores lille disputs nu, og sige at det var det? Jeg glæder mig til at læse andre indlæg fra dig en anden gang. Debat kan du ihvertfald skabe....(Dette er ikke ironisk ment)
Mvh
Jesper

Bob Glitter sagde ...

Du er mere end velkommen til at besøge Bitter Blog igen.

Bitter Blog elsker alle mennesker (dette er en mindre overdrivelse).

Anonym sagde ...

Jeg har i 2½ år været stolt af at kunne sige, at jeg er pædagogstuderende. Det vil jeg stadig være. Om godt et år er det min tur til at indtage verden med min "viden", og ingen modbydelige kommentarer vil kunne ændre det.

Men en enkelt aften.. Bare lige denne aften vil jeg sidde med en grim fornemmelse; kan det være rigtigt, at SÅ mange mennesker deler den opfattelse, at "vi" bare er børnepassere? Kan det være rigtig, at en masse mennesker mener, at jeg har brugt 3½ år på en uddannelse og derefter få et job, som en kat ville kunne varetage? Jeg synes, at det er sørgeligt, at folk som "jer" ville grine mig lige op i ansigtet, hvis jeg fortalte, at jeg var pædagogstuderende. Mit job bliver ikke kun at passe, opdrage, socialere - men også at være en del af både barnets og forældrenes liv i en del år. Det er mig, der ligger inde med en viden og redskaber, der kan hjælpe jer som forældre med at tackle små og store forhindringer i jeres barns liv.

Jeg vil dog ikke lade sidens bagmand og andre kommentarer have betydning for mit valg af job. Men jeg vil overveje, hvordan jeg i mit fremtidige arbejdsliv kan komme fordomme og meninger omkring mit erhverv til livs.

Til slut vil jeg forklare forskellen på mig og sidens bagmand:
Jeg bliver uddannet til at sprogliggøre mig selv og mine metoder - og at kunne dokumentere ud fra teorier - dvs. at have en vis baggrundsviden for mine handlinger.. Det lader ikke til, at denne bagmand har gjort sig nok besvær med sin baggrundsviden. Han har aldrig bevæget sig ind i pædagogverdenen, aner ikke hvordan hverdagen i virkeligheden ser ud - og vigtigst.. Hvor stor en grundsten vi lægger for børnene i institutionerne.

Bob Glitter sagde ...

Til LBN:

Kære ven!

Du får det meget, meget hårdt ude i den virkelige verden, som du påstår, jeg ikke kender, når du lader dig sådan påvirke af Bitter Blog.

Måske kan du få rabat på en støtte-pædagog gennem dit studie?

Anonym sagde ...

Her efterfølgende, ærgrer man sig godtnok over, at man ikke var vaks nok til at lade et par vandgeværer med Old Spice og få skudt lidt til måls efter de fede grisefarvede hun-pædagoger (overvejende med hængepatter), der tog opstilling langs vejene.

For som "Jægerne" argumenterer "Bestanden skal jo holdes nede"!

Til LBN...

Personligt ville jeg aldrig grine dig op i dit åbne ansigt, man sparker ikke til folk, der ligger ned.

P.S. Det lærte jeg af min mor og far.

Anonym sagde ...

Hvorfor ikke lade sig inspirere af dette århundredes største statsmand Ronald Reagan? Lock-out hele bærmen og indsæt hærens officerer som midlertidig erstatning, indtil
en ny generation af orden
tlige mennesker kan overtage tjansen. En positiv sidegevinst kunne være at poderne fik en ordentlig opdragelse og et mere realistisk syn på den verden de end dag skal være en del af? PS: Er der ikke noget om, at BUPL står for Børn Under Politisk Ledelse? Ærværdige bitter-hilsner Christian Dahl

Anonym sagde ...

Du milde Monte Christo mange af Jer har et forskruet og yderst sørgeligt menneskesyn!

Jeg fik virkelig en klump i halsen da jeg læste alle de nedværdigende og til tider direkte ondskabsfulde kommentarer om pædagoger. Havde vi denne debat i den virkelige verden ville jeg give Jer en korporlig verbal røvfuld indtil I ikke kunne få et ord fra munden...

Personligt er jeg civilingeniør, arbejder hårdt og tjener en masse penge. Som et resultat heraf betaler jeg mange penge i skat og ikke på noget tidspunkt har jeg været i tvivl om at jeg var parat til at betale mere til pædagoger, sygeplejersker og skolelærere...

Til forskel for de fleste negative skribenter herinde (sikkert alle) har jeg praktisk erfaring med hvad det vil sige at være pædagog og lærer, idet jeg i min studietid havde et job af varigheden 12-15 timer om ugen i en børnehave og sidenhen på en folkeskole.
Jeg arbejder pt. godt 70-80 timer om ugen, men har stadig ikke oplevet noget så hårdt som at tage vare på 20-30 børn... Jeg var for at sige det mildt, fuldstændig udkørt når jeg kom hjem og vil vove at påstå af mange kontorjob, såsom mit eget, slet ikke kan sammenlignes.

Med det sagt vil jeg gerne pointere hvor harm jeg bliver over at læse spydighed efter spydighed fra folk jeg spår til at være dummere end varm snot på en kold sommerdag. Havde I på noget plan kunne argumentere for jeres holdninger, ville vi være i stand til at føre en saglig debat, men I har jo netop intet konkret forhold til de omtalte arbejdsområder eller viden derom!

Jeg ved godt at dette indlæg sikkert intet ændrer, men hvis bare én af jer kunne få stof til omtanke, så ville det være det hele værd. Om ikke andet så har jeg da (også her) givet opbakning til denne store undertrykte gruppe af hårdtarbejde mennesker.

Tak til alle der gider at ofre sig (og her refererer jeg til pædagoger, sygeplejersker og lærere) for det lorte-system vi har i dag.

Mvh.
Hempel

Bob Glitter sagde ...

Damn, Hempel, der er bare fest og farver overalt, hvor du begiver dig hen, hva'?

Du lyder som en meget alvorlig farmand. Selvom min far er død, lyder det som om, han ville være morsommere selskab end dig.

Anonym sagde ...

Kære Hempel. Det er da vildt at tænke på, at du har gået i fortidige institutioner, med dertilhørende (u)uddannede pædagoger, og stadig er blevet et så udviklet menneske. Hvordan i alverden kan det lade sig gøre, når du ikke har haft halvt-uddannede psykologer til at passe på dig i de spæde barneår?
I en tid hvor der kommer mere og mere fokus på pædagogerne, deres uddannelse og arbejde, så virker det underligt at der ligeledes kommer flere og flere sager, hvor "børneårene" tydligvis er gået galt for enkelte individer.
Jeg kan godt se pointen i at have enkelte godt uddannede mennesker i hver institution, eller i hvert fald mulighed for at der er professionelle kræfter at trække på, men man behøver ikke en længere uddannelse for at spille fodbold med en flok unger, og samtidigt lære dem lidt om, hvad der er rigtigt eller forkert - jeg ved godt dette ikke er hele indholdet i den daglige tjans, men det er en del af det. I en privat virksomhed betaler man heller ikke "ekspertløn" til alle ansatte. Man giver det til enkelte "eksperter", der så kan hjælpe de andre, ved at dele deres viden med dem.

Jeg har tre mindre søskende, og jeg har altid været "legeonkel" til fødselsdage og div. andre sammenkomster, og -tro det eller lad være- jeg kunne godt arbejde med disse børn uden at have læst det mindst på seminariet... Jeg kunne underholde og lege, men det lykkedes mig utroligt nok også at hjælpe børnene med at se hvad der var rigtigt og forkert. Sætte stop for drillerier ved at snakke med ungerne eksempelvis.

Jesper - argumenter om pædagoger med "specielle klienter" kan du ikke bruge i den generelle snak om pædagoger. Jeg kan sagtens forstå og accepterer, at det bør udløse en højere løn, når man arbejder med "de svære sager". Nøjagtigt ligesom når en håndværker får tillæg for at arbejde på et stillads, fordi der er ekstra fare forbundet med dette. Nej, det er ikke for at sammenligne "de svære sager" med en husmur, men for at komme med et eksempel på "faretillæg".

Og en ting mere til Jesper... Kære Bitter Blog SKAL skære over en kam - fandme ikke meget sjov i at læse en bitter blog, hvis der i hver eneste linie tages hensyn til, at der kan være enkelte personer i en given situation, der muligvis, hvis noget var tilfældet, kunne have gjort noget andet, end det de andre sandsynligvis ville have gjort, hvis de stod i samme situation... Fik du den?

Anonym sagde ...

Hej Hvid...

Tak for et indlæg i en seriøs tone..

jeg har forståelse for at BitterBlog i sit indlæg skal gå til kanten... Jeg er også med på at ved at røre lidt i gryden for man en god debat. "overdrivelse frmmer forståelsen".. Jeg har også stor repsekt for at man har forskellige meninger. Men hvis man kun kan argumentere med barnlige eksempler og ikke kan diskutere bagefter uden at svine de andre debatindlæg til, så reagerer jeg. Hvis man skriver "pædagoger" så er det jo både dem der arbejder i børnehave, vuggestue, diverse fritids og ungdomsklubber og bosteder... Og jeg har på intet tidspunkt, på denne side, hævdet at nogle pædagoger skulle have mere i løn end andre pædagoger... Og igen vil jeg sige at pædagoger i DK, er lige så broget en flok mennesker, med lige så forskellig baggrund og politiske holdninger som politifolk, kassedamer, direktører og meget andet.. Mange pædagoger var faktisk imod strejken og meldte sig ud af BUPL..

MVH
Jesper

Anonym sagde ...

PS: Se lige bort fra stavefejlene!! Det gik lidt hurtigt.. :-)

Jesper

Unknown sagde ...

Jeg er meget uforstående overfor at det er nødvendigt (som Pædagog, Rudersdal påpeger) at pædagoger skal være uddannet til at danne børn socialt, og ved hvad man skal udvikle ved et barn de første 6 år.

Jeg må sige at formeringen af homo sapiens er gået overraskende stærkt siden starten af det 20. århundrede. For det lyder som om at de fleste børn ikke har eksisteret før at Freud, kom med sin psykoanalyse af et barns udvikling. Samtidig er det skræmmende at én mand kan med en psykoanalyse diktere hvordan børn skal opdrages, også ind i det 21. århundrede.

Jeg har en glimrende form for opdragelse som har virket for hele min slægt.... har jeg gjordt noget jeg ikke måtte for jeg en lussing... sagde jeg min far eller mor imod, fik jeg en på låget, og fik afvide at jeg skal respektere voksende.... og det gør jeg den dag idag....

Sådan en opdragelse skal jeg også give mine børn....

PS. ja, jeg har altid ønsket at spanskrøret også var en del af skolegange under min tid som elev, og stadig ville være det idag...
Dengang kunne eleverne fandme respektere læren

Unknown sagde ...

Lige en sidste kommentar:
http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1036314.ece

Anonym sagde ...

Bitter Blog:
Jeg må indrømme at jeg ikke helt kan se meningen i din opfølgning på mit indlæg. Man får fornemmelsen af at du gerne ville kunne bidrage med noget konstruktivt, men synker så blot ned på det vanlige niveau endnu en gang.

Det er da desuden trist at din far er død, men hvis det kan være til nogen trøst, så ville jeg også hellere være i selvskab med ham, end med dig ;)

Hvid:
Når du siger at du godt kunne arbejde med dine tre små søskende til fødselsdage og andre sammenkomster, mener du da helt alvorligt at dette kan sidestilles med det arbejde en pædagog udfører? :D
Du må meget undskylde, men hvis det er tilfældet, så er jeg ganske enkelt lamslået...
Har du da ikke indset at du her har at gøre med dine egne 3 familiemedlemmer og kun dem?
Hvis du vitterligt mener at dette er det samme som at have ansvaret for godt 20-30 børn per pædadog, som alle har forskellige baggrunde, værdigrundlag, opdragelse (fordi det er og bør stadig være forældrenes ansvar) og sidst men ikke mindst: ringe kendskab til institutionslivet og dets personel (det opnås selvfølgelig med tiden, men kan slet ikke ligestilles med ens søskende som har kendt én fra personen kom til verden), så bør du få synstjekket din realitetssans!
Hvis du også tror arbejdet udelukkende består i at underholde/lege og undgå drilleri, så ville jeg foreslå dig at læse grundigt op på hvad der forventes af en pædagog.
Endeligt falder det mig ligetil at pointere naiviteten i dit postulat om hvorvidt man bare kan snakke fornuft med ungerne... Det kan man kun hvis barnet er udviklet nok til dette og det kræver først og fremmest god opdragelse hjemmefra (en mangelvare med nutidens curlingbørn og svage kvalitetstidsforældre). I teorien skulle alle børn jo så på et tidspunkt nå et stadie hvor man bare kan tale fornuft med dem, men bland så 3-4 børn, der lider af damp, ind i flokken og så har du problemerne.

Slutteligt vil lige for god ordens skyld sige at jeg er 25 år gammel, således ikke en mavesur gammel mand, men derimod en seriøs ung medborger der vitterligt finder uro ved den nederdrægtige udvikling vores velfærdssamfund gennemgår i skrivende stund. Her mener jeg især folks afstumpede, ignorente, ukonstruktive og direkte hånlige kommentarer over for en stor del af de ansatte i den offentlige sektor.

Mvh.
Hempel

Jan Daniel Andersen sagde ...

Hvor er det dog trist, at se alle de tude-kommentarer der kommer fra pædagoger og andre elementer af det "velfærds-industrielle-kompleks". I argumenterer for jeres uunværlighed, ud fra en præmisse i selv har skabt. Kors, hvor er det dog latterligt.

Tak til BitterBlog for at skbae røre i andedammen, omend man fornemmer at formålet i første omgang var lidt humor og at folk tager dette alt for seriøst. Din blog er skidesjov og rammer for det meste plet. Kan man ikke lide det, er man velkommen til at skride.

Anonym sagde ...

Jan Daniel Andersen:

Du skriver: "I argumenterer for jeres uunværlighed, ud fra en præmisse i selv har skabt"... Det er jo et vældigt flot postulat, men har du kapacitet nok til også at kunne argumentere for hvad det er for en præmisse "vi" selv har skabt (gåseøjne omkring "vi" da jeg ikke selv er pædagog, men bakker deres foretagende 100% op)?

For mig lyder du blot som endnu en medløber der bare skal have nogle at pege af og efterfølgende har konkluderet at det altid er nemmest at pege af de dårligst stillede...Vor Fader til hest, hvor er jeg træt af sådan nogle mennesker der tænker til sit eget snudeskafte og ikke en mm længere!

Mvh.
Hempel

Anonym sagde ...

Jeg synes pædagoger er fantastisk dygtige - de har faktisk overbevist mindst een generation forældre om, at de ikke selv er i stand til at opdrage/passe deres egne børn ! Kald det masse-manipulation ! Pædagoger er et nødvendigt onde, fordi udviklingen (feminismens røde finger godt indblandet - undskyld Søstre) gjorde at kvinderne kom ud på arbejdsmarkedet. Jeg synes, det er et fremskridt, kvinder har deres egen indkomst (i tidligere generationer, var de afhængige af manden), men jeg synes, barndommen er så vigtig (jeg synes ? nåh) at den burde foregå MEST i den nære familie og med alle legekammeraterne. Det burde være Frivilligt for kvinder at kunne gå hjemme når poderne er små (måske ikke heeellt til pædagogløn ?). Uden hensyn til at højtuddannede, karriereræser-kvinder vrænger på næsen. Kvinder der reelt mener, at man kan passe et 50-60 timers job, have "kvalitetstid" med sit barn i 10 min. dagligt (bleen skal jo skiftes - God dammit ! - uden for institutionstid) og at ens 4 årige samtidig er stolt og glad for at have sådan en dygtig og tilfredsstillet mor. 4-årige er jo kvikke i dag og kan sikkert skrive om det i en mail til hende, når hun nu alligevel sidder hele aftenen og læser mails fra jobbet.

Anonym sagde ...

jeg er pædagogstuderende og har gået på hf, så jeg må indrømme at jeg ikke er enig i dine holdning! MEN du skal have ros for at sige din menig og skide på hvad andre synes om det! ROS TIL BITTER BLOG!

- jeanette

also sagde ...

Hvor er det sødt, at folk derude har så stor ignorance. Jeg læser selv til pædagog og føler mig godt nok glad indeni, når jeg læser indlæg som dit.

Du er jo dum mand. "Passe børn". Det kræver en bachelorgrad, fordi man ikke skal "passe" børn, men udvikle, opdrage og vise institutionel omsorg. Vi skal lære forældre, at anerkende og forstå deres børns behov og sammensætte barnets behov med deres inklussion i vor tids samfund.

Jeg frygter for dine børns fremtid, hvis dit syn på denne sag stadig er som du har givet udtryk for, for i så fald vil du ikke selv magte at arbejde sammen med disse fagfolk, som i virkeligheden bør have mere i løn, men ikke brokke sig over, at de ikke gør. Vi vælger ikke en pædagogisk uddannelse pga. lønnen, men interessen, derfor skal vi heller ikke brokke os - Vi ved, hvad vi går ind til.

Bliver dog stadig stødt af begrebet "at passe børn". Tag dig sammen, få det godt med dig selv, så du ikke bliver så lille, at du bliver nødt til at dele så ignorant en udtalelse med andre på nettet for at få anerkendelse - Tja, hvem ved, måske du selv har brug for en pædagog til at udvikle dit selvværd. Held og lykke fremover.

Og tak for grinet!

Bob Glitter sagde ...

Hej also.

Jeg er virkelig glad for din kommentar, for du understreger min pointe endnu bedre, end jeg selv kan.

Faktisk ville jeg tro, hvis jeg ikke var mig, at jeg selv havde skrevet din kommentar for at bakke mig op.

Jeg orker ikke at forklare det for dig i deltaljer, men du har lige præcis intet fattet af indlæggets pointe.

Det, I skal, er at passe børn. Ikke ophøje det til en videnskab i den vildfarelse, at I er bedre end barnets virkelige forældre, bare fordi det passer bedst ind i det socialdemokratiske, institutionaliserede Danmarks kram.

Det er en stor bekymring, at spejlblanke flader som dig, der absolut ingen modstand ejer mod din uddannelsesinstitutions indoktrinering, skal tage vare på vores børn.

Og kom så tilbage til dit arbejde, din røde so.

Line Thamawat sagde ...

Wow - jeg har mange fordomme og de er alle lige blevet bekræftet (ok ikke dem om racer, men der ved jeg alligevel, at jeg har ret).

Når jeg får børn vil der være to muligheder:

a. au pair (har lovet mine kommende børns far, at de godt kan komme fra et land hvor der er lækre damer uden for meget hængepat)

b. Velcro dragter + velcrobelagte vægge + gaffa tape = ro og fred.

Anonym sagde ...

Skolelærer der går med til at ødelægge børn er endt det forkerte sted de passer slet ikke til et børnesystem .( og en lærer der lader mopperi fortsætte og indad med til det er en lærer som er farligt uddannet og fra den forkerte familie) uddannelsen bliver brugt forkert .den længere gående uddannelse de har taget for at blive lærer.
Og må om uddannelse dog med mindst 1 år hvor man lærer en lærer hvordan mobning virker på dem selv og hvordan man som menneske og den voksne skal opfører sig for at børn kan lærer de rigtige ting af den voksne. foruden indlæringen –hvis ikke det virker når lærer kommer ud efter det år ,må det gå videre til et sværger græd kursus også 1 år der skal man bruge som hold hvor de skal
Spille det at værer et barn og under den voksnes magt og prøve at værer lærer af den følsomme slags med rent og klar tone så barnet forstår meldingen .
Samtidig skal de mærke på deres krop hvordan det føles som barn at sidde og finde sig i overgreb fra lærer og takle den som barn og de skal prøve mobningen de selv har prøvet over for børn at fremprovoker så de er mange om dem de skal prøve hvordan det føles og tænk lige på det her er kun leget –der ude er børn ikke leget men ødelagte, efter lærer overgreb.
Hvis det kursus helder ikke kan lærer lære at opfører sig ordentlig ,så må lærer holde med at passe og værer om mennesker og et helt andet hverv.

Anonym sagde ...

– jeg som mor har kunnet få de værste tilfælde total som en lille uskyldig lam efter bare ½ år jeg har haft dem ,derved kan man også regne ud hvad der får dem så slemme der ude,
Og det er børn med flere diagnoser hvor det hele bliver lagt på hylden når jeg har haft dem.
Og jeg tærre dem ikke til fornuft jeg taler tydelig og klart til dem og kærligt og fornuft jeg viser og vil havde dem med i tingene der forgård i hjemmet .
Og de bliver en del af en kærligheds gruppe hvor ingen gør hinanden ondt men finder alle hinandens goder og de får lov at dyrke de gode sider videre ud i et arb liv.
Og de opdager hinandens gode sider kan gør så der sker fremgang for hele gruppen –det var derfor jeg var nummer 1 ,hinanden for hinanden de kan skabe noget de kun lege og frem for alt dygtige børn med fremgang .

Som lærer har den kunnen at få børnene sammen på en god måde så vil der ikke opstå mopperi i en kl .Og frem for alt ingen forskelds behandling.

Line Thamawat sagde ...

Sidste Anonym:

WTF?? Er det oversat med google translate? Eller endnu værre Babelfish?

Ellers så burde du måske overveje grammatik på aftenskolen. Nå nej, de er lukkede p.g.a. manglende finanser.. Shit.

Anonym sagde ...

Line Thamahalløj, kig nu på din egen kommentar inden du nævner andres forståelse på grammatik. Og lad nu vær' med at hoppe på Bitter blogs bølge. Bitter Blog er humor. Han sidder og griner over, at du tror han er dybt seriøs. Havde hans blogindlæg været positvit, ville du også have været positiv - medløber.

At du så starter din kommentar med "WTF" det gider jeg ikke engang kommentere yderligere - det er nemlig helt til grin.

Anonym sagde ...

Institution 1:
Intet pædagogisk uddannet personale. Børnene får en på hovedet hvis de er frække eller laver noget de ikke må. Opdragelse sker efter devisen; kæft, trit og retning. Eller efter forgodtbefindende alt efter hvem der nu engang er på arbejde. Børnene bliver ikke udfordret eller hjulpet på nogen måde overhovedet. Forældrene bliver ikke informeret om hvad der sker i barnets hverdag, ej heller bliver de fortalt hvorvidt barnet bliver revset eller ej.

Institution 2:
Nåh nej der findes ikke alternativer for pædagoger er ubrugelige og pædagogik er overvurderet og ligegyldigt.

Giv en stor hånd til bitter blogs nye "pædagoguddannelse"

Hypnoseuddannelse sagde ...

Fint indlæg

Jeg har selv lige tage en hypnoseuddannelse, og glæder mig meget til at pratisere hypnose og nlp. ;)

Er der nogen som har problemer med angst eller andet så vil jeg anbefale man tager et hypnosekursus

Anonym sagde ...

"Du er jo dum mand. "Passe børn". Det kræver en bachelorgrad, fordi man ikke skal "passe" børn, men udvikle, opdrage og vise institutionel omsorg."

Ja tak og farvel. Jeg - som barn - har bestemt ikke lyst til at blive udviklet af en eller anden pædagog. Pædagogen kan umuligt ikke undgå at udvikle en unge i en retning der ikke passer ham selv. Jeg får presset nok lort ned over hovedet i gymnasiet, hvor vi ser den ene tudefilm efter den anden (i engelsk) og skal skrive stil om hvordan den påvirkede mit syn på livet. Det var det samme i de små klasser, på et mindre sofistikeret niveau.

Børnehaven var bare fis og ballade; hvorfor søren skal man blive uddannet til det?

Opdrage?? Det klarer forældrene fint, hvis ikke også mobberne henne i skolen. Omsorg?? Bah!

Anonym sagde ...

Pædagoger er i dag nogle der lærer at fordømme -psykisk tærre -og ikke mindst at der altid skal findes arbejde til Psykologen der venter på børnene i skolerne ,Børn bliver lavet umulige i dag for arbejde da Kommunen er blevet en lille indstands forhold til det private markede få familie der arbejder der og de andre bliver brugt til smadring .
ikke noget med medmenneskelighed eller forståelse af børn de findes ikke i dag i vores system .
Kæft tritter rat og had er fremtidens kommuner .
og ingen forståelser fra andre ind sin egen familie og sammenhold.

Anonym sagde ...

Plat

Bob Glitter sagde ...

Anonym: Plat? Det må være lyden af mit indlæg, der ramte plet.

Anonym sagde ...

Du kan bare ikke sammenligne det med tidligere da tiderne har ændret sig. Både fædre og mødre er ude på arbejdsmarkedet nu, så hvis du er heldig kan du finde dig en kone som gider at blive hjemme og tage sig af børnene men det er der nok ikke så mange kvinder der gider længere, så imellem tiden må du nøjes med os fucking dumme pædagoger som hverken ved noget om samfundsfag, psykologi, tegn på omsorgsvigt, institution liv og historie, hvordan et barn udvikler sig, hvilken stadie er vigtige, hvad man kan forvente af dem, osv. Nej lad os endelig lad hvem som helst passe dem. Gør du bare det med dine børn så må vi snakke om det senere....

Bob Glitter sagde ...

Anonym: Problemet er, at I alle er fuldstændig socialistisk indoktrinerede. Ingen af jer, jeg har mødt, har fattet det, fordi det sker ovenfra - fra et højere intellektuelt niveau end nogen af jer er i stand til at forstå.

Anonym sagde ...

Ha ha hvor viser det hvor lidt man ved. Jeg ville nu gerne se folk der mener pædagoger ikke er til noget, passe en med ADD, OCD, NLP eller ADHD.
Tak for kage spader.
Ps prøv at arbejde med misbrugte børn. Det er hellere ikke lige til. Og ja det gør vi pædagoger også.
Og ja de fleste bliver jo misbrugt af forældre. Dem i siger der er gode til at passe deres egen børn. Ja ja
Og så går vi til kriminelle dem passer pædagoger også. Og der er jo en grund til de er blevet kriminelle. Det er så der det sociale kommer ind. Og igen forældre der ikke lige har haft nogen ide om hvordan de lære deres børn at begå sig.
Og nej de er ikke blevet lokket. Alle har et valg.

Ting ville ikke se ud som de gør hvis der ikke var nogen til at tage sig af dem.

Men det her har da vist hvor lidt folk ved. Men det er også letter at brokke sig end at sætte sig ind i ting.
Og det ergo igen de sociale færdigheder der kom ind der. ;)
Gid i tisser i sengen

Anonym sagde ...

Ha ha hvor viser det hvor lidt man ved. Jeg ville nu gerne se folk der mener pædagoger ikke er til noget, passe en med ADD, OCD, NLP eller ADHD.
Tak for kage spader.
Ps prøv at arbejde med misbrugte børn. Det er hellere ikke lige til. Og ja det gør vi pædagoger også.
Og ja de fleste bliver jo misbrugt af forældre. Dem i siger der er gode til at passe deres egen børn. Ja ja
Og så går vi til kriminelle dem passer pædagoger også. Og der er jo en grund til de er blevet kriminelle. Det er så der det sociale kommer ind. Og igen forældre der ikke lige har haft nogen ide om hvordan de lære deres børn at begå sig.
Og nej de er ikke blevet lokket. Alle har et valg.

Ting ville ikke se ud som de gør hvis der ikke var nogen til at tage sig af dem.

Men det her har da vist hvor lidt folk ved. Men det er også letter at brokke sig end at sætte sig ind i ting.
Og det ergo igen de sociale færdigheder der kom ind der. ;)
Gid i tisser i sengen

Bob Glitter sagde ...

Anonym@17.08: Nu skal du høre: Politikens "Hvad kan jeg blive?" - næstbestselleren efter "Hvad kan jeg kræve?" - oplister 2479 stillingsbeskrivelser sorteret efter kravene til arbejdstagerne. Pædagog er nummer 2478:

2478: Pædagog.
2479: Røvhulsborer på gyngehestefabrikken.

Der er derfor ingen grund til at blive pædagog, med mindre man er direkte pædofil eller ikke gider ernære sig ved ærligt røvborerarbejde. Helt ærligt, alle kan finde ud af at passe børn. Alle!

Som enhver anden forsamling af inkompetent bundfald har nogen samlet jer i en socialistisk organisation og sørget for, at I får horribel høj løn for stort set intet arbejde. Dette fungerer ved, at I bliver overuddannet til at håndtere mennesker med en masse fiktive lidelser, hvis eneste formål er at skaffe jer mere arbejde - vel at mærke bekvemt skrivebordsarbejde med at skrive pseudointellektuelle rapporter, ingen læser og at snakke med kommunens repræsentanter i en uendelighed. Alt for at undgå egentlig plejearbejde, som er det eneste, der i virkeligheden fungerer.

Jamen, I er da totalt overuddannede. En bachelor for at skifte bleer? "Danmarks Pædagogiske Universitet"? Hvad bliver det næste? "Jydsk Åndssvagecollege?" Hvor svært kan det være at smide kriminelle og mongoler i spændetrøjer og at skælde børn ud, hvis de ikke opfører sig ordentligt? Men nej, nej, I trækker jer bare, skriver en rapport og kræver mere i løn og forlængende barselsperioder, mens alting bliver værre og værre omkring jer.

Det er ikke forældrene, der ikke kan passe børn. Det er jer, der har overakademiseret det, så ingen forstår det længere, mindst af alle jer selv. Som jeg skrev i en tidligere kommentar er I indoktrinerede, og du bekræfter det til fulde med din debile kommentar. Men hvad kan man forvente af personer, der bruger dagen på at ryge pot og spille guitar med Dennis og Mohammed, og kalder det for "inklusion i øjenhøjde"?

Anonym sagde ...

Har du egentlig selv børn, bobber?

Anonym sagde ...

Det der overrasker mig er folk bruger historie som argument. "Før i tiden, havde børn det fint uden pædagoger" - jep.. jep, og man troede også at det gav ulykke hvis en sort kat gik over vejen, at jorden var flad og det hjalp på div uheldige hendelser at kaste salt over skulderen. Jeg synes godt nok mange forældre klagede under lockouten af lærerne.. Men hva, vi er jo så overvurderede, så vi skal bare lukke røven og så kan i jo lige så godt tage ungerne med på job. Forældre skal jo opdrage deres egne, ikke ?

Anonym sagde ...

Det der overrasker mig er folk bruger historie som argument. "Før i tiden, havde børn det fint uden pædagoger" - jep.. jep, og man troede også at det gav ulykke hvis en sort kat gik over vejen, at jorden var flad og det hjalp på div uheldige hendelser at kaste salt over skulderen. Jeg synes godt nok mange forældre klagede under lockouten af lærerne.. Men hva, vi er jo så overvurderede, så vi skal bare lukke røven og så kan i jo lige så godt tage ungerne med på job. Forældre skal jo opdrage deres egne, ikke ?

Anonym sagde ...

http://www.123hjemmeside.dk/HistorieAvisen/240411637

pædagoger-læger-lærer-Politi-Bank.
lad de uddannede blive hjemme og lade dem som har en fader og moder fornemmelse komme til.

da vi var børn var pædagoger og læere skide gode de elskede alle børn og alle kom frem uden psykisk lidelse eller problemskoler.

Anonym sagde ...

Jeg er 25 og nyuddannet pædagog, og lønnen er så ringe, at jeg ikke er bange for at miste mit arbejde for der er ikke særligt langt fra dagpengesatsen til pædagoglønnen. Så jeg går bare og hygger mig. Drikker meget kaffe, spiser kage. Også skider jeg også meget. Gerne flere gange på en dag, sidder også gerne og spiller app spil på wc'et. Lige nu er jeg i gang med templerun 2. Bruger åbenlyst min tlf på den stue jeg er på eller hvis jeg har gårdvagt i skolen. Der er selvfølgelig tidspunkter hvor jeg skal lave noget. Når jeg er med i skolen, hjælper jeg børnene med deres opgaver hvor jeg læser opgaven op for dem eller giver ideer til hvordan den kan løses. Jeg gør det kun fordi læreren hører med. Jeg er fuldstændig ligeglad og børnene løser opgaven forkert og derved ikke lærer noget. For folk er også ligeglad med hvor lav pædagogers løn er, så prøver at skraffe lidt den anden vej. Hvis jeg finder ud af at et barns forældre er meget blå, dvs mennesker som har holdningen at skatten er for høj, for mange offentlige ansatte mm. Så stjæler jeg tit ting fra barnets taske og ødelægger det så forældrene til disse får en økonomisk straf.

Det er ikke ment i sjov