søndag den 9. marts 2008

Mig først!!!


Nogle gange støder man på noget, som bare er totalt uforståeligt. Du har nok set et klistermærke som dette i bagruden af en bil:Okay, hvad i alverden bruger man den information til? Samlet set har jeg tænkt i timevis over, hvad meningen er, og her er et par bud:

Opmærksomhedskrav: Ejerne af bilen er forældre, og alle andre skal af ufattelige årsager påtvinges denne viden.

Information om seksuel adfærd: De voksne personer i bilen – eller i hvert fald personen af hunkøn –korpulerede uden brug af prævention for mere end ni måneder siden. Og so fucking what?

Information til andre bilister: Andre bilister forventes at vise agtpågivenhed i nærheden af den pågældende bil. Så når jeg med firs kilometer i timen torpederer en stationcar med en fører, som overså sin ubetingede vigepligt, fordi han kiggede bagud på bagsædet på en af børnenes imbecile tegninger fra børnehaven, så skal jeg i de ni nanosekunder, jeg har til at reagere, opdage skiltet og tænke: ”Nåh … der er børn i den bil … jamen, så undviger jeg da lige!”. Men dette er jo grinagtigt urealistisk, og selvom jeg tænkte så hurtigt som Superman, ville jeg i stedet tænke: ”Nåh … der er børn i den bil … jamen, så er der flere bløddele til at afbøde kollisionen. Fortsæt!”.

Der er af åbenlyse årsager ingen af ovenstående tåbelige grunde, der er korrekte. Desværre er jeg nok kommet på den rigtige grund, som er et udslag af så stor egoisme, at det, at man kun vil betale 50 % i skat, virker ligefrem socialt i forhold: Forældrene ønsker - i tilfælde af uheld – at redderne fokuserer på deres børn først!!! Hvor er det dog typisk! Ikke nok med at ungerne er grimme, lugter, generer alt og alle og koster det blege at vedligeholde i skatter – de bliver fandeme også hevet ud af bilen, før nogen hjælper mig i min klistermærkeløse bil.

Det finder jeg mig simpelthen ikke i. Jeg vil først!! Så jeg tænkte og tænkte for at finde på et klistermærke, som får redderne til at tage min bil først. Bare at bruge et andet ”Børn i Bilen” mærke duer ikke, for så risikerer de stadig at tage den anden bil først, og desuden er det direkte uærligt, da der aldrig er børn i min bil. Min ubrugelige hjernes første – og håbløse – forslag så således ud:Tak, åndssvage grå masse, for dét forslag, hvis udsagn dog ind imellem er sandt. Hvis jeg kommer ud for et uheld med dette skilt på bilen, sker der to ting:

1) Kvinden reddes ud først
2) Jeg får skylden for trafikuheldet

Det duer ikke! Tilbage til tænketanken (Jeg nægter at skrive ”Ommer” her, for det er fandeme ved at være fortærsket). Hvad sætter danskerne højere end alt andet? Hvad er vigtigere end os selv og vores børn, ja selv vores kæledyr? Hvad beskytter vi for enhver pris? Hvad sikrer vi, så det aldrig bliver gjort fortræd – uanset hvad? *knips*! Dér var den:Med det i bagruden er jeg ved uheld sikret forlænget ophold på hospitalet, så jeg ikke kommer til skade derhjemme. Jeg vinder retsagen over dem, jeg kørte ind i, uanset om jeg påkørte dem med vilje. Undskyld, hjerne, fordi jeg skældte dig ud! Igen reddede du mig – alle danskere burde eje en som dig.

Ingen kommentarer: