torsdag den 21. februar 2008

One down ...

En blog er død, og jeg slog den ihjel. Selvom en blog ikke er et levende væsen, tændte det alligevel en lille, kort gnist i mit stenhårde, kolde hjerte. Det er rart at mærke, at man trods alt ikke lever forgæves, selvom det for det meste føles sådan.

Men som bekendt er intet så godt, at det ikke er skidt for noget. Den døde blog tilhørte nemlig en kollega udi bitterhed, som fornuftigt nok valgte den eneste, rigtige og uundgåelige konsekvens af at opdage, at andre udfører det, man gør, bedre: Giver op! Indtil for to sekunder siden, ærgrede jeg mig over, at det ikke var en af de elendige blogs, som trak stikket ud, men så opdagede jeg, at jeg ikke er i stand til at være så intetsigende, som de er.

Jeg fortsætter ufortrødent min indsats på Bitter Blog. Knap halvtreds indlæg har allerede slået noget ihjel, og det er den bedste motivation, en bitter skribent som jeg kan få. Drabet giver mig blod på tanden, og som man ofte hører i film, var den første den sværeste. Jeg stopper først min færd, når jeg har blogsherredømmet, og http://www.bitterblog.dk/ er default startside i samtlige browsere.

Desværre ved jeg, når dette tidspunkt oprinder, og jeg er den eneste tilbage, vil mit melankolske sind tvinge mig til at savne jer og til at tænke tilbage på tiden med jer som den bedste i mit liv. Dette er endnu et af livets djævelske dilemmaer, som afslører elendigheden bag den løgnagtige facade. Derfor vil jeg nu stå et øjeblik og betragte den dræbtes grav og se frem til, at mit eget endnu varme legeme glider ud af livets kvælergreb og bliver lagt til hvile, koldt og rigidt, men omsider tilfreds, ved dens side.

Inden dette lykkelige øjeblik oprinder, kan I regne med, at I har krummet tæer over en lind strøm af nederdrægtigheder, som var de dobbeltafsnit af Anna Pihl. Ingen skånes, ingen diskrimineres - det er jo så forpulet vigtigt for jer.
Et af de sidste billeder af http://straabrok.blogspot.com

1 kommentar:

C. S. sagde ...

Tak :-) Jeg er meget beæret.

Du kan aldrig vide dig sikker, måske en dag presser mavesyren på igen og der er friske brokkerier...

mvh "Fri brok og mavesyre"