tirsdag den 12. februar 2008

Irriterende import

Noget af det bedste ved ikke at have en kæreste er, at det snart er Valentinsdag. Af alle nyimporterede højtider fra USA er dette dog den mest stupide. Men for en gangs skyld, kære danske medsocialister, kan vi ikke skyde skylden på USA. Næh, her må vi pege på blomsterindustrien, som fandt endnu en lejlighed til at pådutte os at købe endnu flere blomster, så vi skal løbe lidt hurtigere for at tjene penge nok til det kæmpeforbrug, som nok ender i den helt store overophedning, stress, død og ødelæggelse for samtlige danskere.

Af alle mærkedage er Valentinsdag den mest intetsigende. For hvis man virkelig elsker sin partner og har lyst til at sige det, så vælger man da naturligvis dagen, hvor det er blevet dikteret af den kapitalistiske blomstermafia, så det overhovedet ikke kommer som en overraskelse. Hvor er det dog latterligt nemt og forudsigeligt. Tjah, og hvorfor ikke bare vælge en af de sindssygt mange fortrykte kærestebreve og færdigtproducerede buketter? Det hele er jo bare en hype af værste skuffe, som kun overgås af modebranchen i sit gruppepres. Alle, undtagen jeg, er med på den – selv fjernsynet rydder sendefladen for boksning og underholdende iranske offentlige henrettelser for at sende forholdsødelæggende romantiske tårepersere hele døgnet.

Hvorfor fanden importerer vi i det hele taget mærkedage? Halloween, for eksempel, er også pisseirriterende, fordi nu har børnene to undskyldninger om året til at tigge efter penge. Umiddelbart er Halloween ellers tiltalende, fordi den hylder døden, men faktisk har vi allerede Allehelgensaften, og hvad er der nu i vejen med roelygter? Næh, nu skal det være græskar, der sælges til uhyrlige priser i supermarkederne, og som vi ellers overhovedet ikke anvender i Danmark. Roelygter er en fin gammel dansk tradition, som er blevet overmandet af "græskarmænd", fordi folk har set dem i fjernsynet, der som bekendt overstyrer enhver individuel tankegang og dømmekraft i den jævne dansker.

Nå, men tilbage til Valentinsdag. I anerkendelse af, at det for de fleste mænd er en pinefuld dag, hvor der paradoksalt nok stilles uhyrlige forventninger til opfindsomheden, har jeg lavet et kort, som ganske gratis kan printes ud og gives til den udkårne. Med andre ord redder Bitter Blog dit forhold! Kortet er udelukkende beregnet til brug for en mand til hans partner – jeg beklager, piger, I har det i forvejen for nemt på denne dag (og alle andre).

Ingen kommentarer: