søndag den 24. februar 2008

Den nye religion

Det er bestemt ikke hver dag, der kommer en ny religion. Alligevel er vi så uheldige at være vidne til det lige nu – endda en religion med utroligt mange tilhængere. Den er mørk som middelalderen i sin mangel på tolerance og sit overskud på fundamentalisme, der får muslimernes selvmordsbombere til at ligne nærmest ydmyge Hare Krishna’er i sammenligning. Siger du den imod, bliver du stemplet som en idiot, et svin og betragtes automatisk som en uintelligent hetzer. Den har en gud, hvis navn betyder blodbad.

Jeg ved ikke meget om religioner, men jeg mener alligevel, at jeg er i stand til at udpege visse fælles træk fra denne nye religion til de gamle. Vi har en gud – Al Gore – som er frelseren selv. Vi har en trussel, et helvede, som er den globale opvarmning realiseret. Vi har dæmoner som Bjørn Lomborg og engle som Bono. Og endelig har vi tabu: CO2! Selv vores regering er i gang med at flyde med strømmen af fanatiske medløbere, som blot behøver et enkelt klip i Tv-avisen af et knækket isbjerg, før de løber skrigende ud i gaderne og brækker sig i panikangst.

Der er absolut intet nyt i den nye religion, da det er gamle nyheder i ny indpakning. Da jeg gik i gymnasiet, havde vi en plakat på væggen, som truende proklamerede, at der intet fossilt brændstof ville være tilbage i 2008. Det er da egentlig pudsigt, for min Opel Manta 2.0 kører sgu’ ikke til Duborg på solsikkeolie, og jeg har stadig hele skuret fyldt op med Ceres Royal. Altså overdrev man nok en smule dengang, og det gør Al Gore også nu, ligesom da han påstod, at han tog initiativet til skabelsen af Internettet. Man nægter at høre på skeptikeres argumenter, men hvad ved man egentlig om vejrets udvikling og foranderlighed før cirka 1850? Ikke en metanfyldt ko-fis! Det er også bedøvende ligegyldigt for vores hjemlige socialister, som elsker at bruge miljøundskyldningen til at indføre nye skatter - specielt når det går ud over de forhadte privatbilister.

Det mest irriterende er nok den almindelige, jævne borger, som ved nul og niks om alt dette her, og som alligevel påtager sig den bedrevidende, hellige rolle overfor alle andre, fordi han synes, det var grimt, at en isbjørn druknede. Så kom der latterlige julegaver, som var CO2-fri, og nu må man ikke spise hakket oksekød, fordi køerne står og fiser på marken. Måske skulle vi bare aflive dem, eller måske skulle vi bare aflive alle mennesker - det ville nok være det bedste for planeten! Alle disse sindssyge, politisk korrekte påfund hyper bare det hele endnu mere op, så endnu flere tror betingelsesløst på det. Ingen har så store boller, at de tør stille spørgsmålstegn ved noget som helst - dét er religion fra sin værste side, hvor vi allerede har set de første heksebrændinger og bestemt ikke de sidste.

Jeg kan huske fra 70’erne, at der på min brors arkitektlampe var et klistermærke, hvor der stod ”Spar på energien”. Det er alt, man behøver at vide – alt det andet øregas er totalt overgearet mediesukker. Ikke at jeg i øvrigt har tænkt mig at spare … og da jeg, så vidt jeg er informeret, udånder CO2, vil jeg nu hyperventilere, så undergangen kommer bare lidt nærmere. Hør mig påkalde helvedet og undergrave menneskehedens fremtid, din skide fanatiker!

1 kommentar:

Mark sagde ...

Tak for en endelig kritisk holdning til miljøspørgsmålet! Det er dejligt frisk pust engang imellem at høre andet end de evige dommedagsprofetier..

Jeg læser godt nok selv til energi-tekniker, og er helt klar over at vi opbruger og udtømmer jordens resourcer, men det er stadig rart at høre at det ikke er alle der er gået amok i miljø-sentimentalisme..

Jeg mindes endnu engang om en forelæsning jeg havde engang, præsenteret af lidt af en øko-hippie.. Manden vælger at vise en tegning af jorden, hvor der er tegnet en stor rød klat over syd og nordpolen.. Han fortæller så at her kan vi se, hvor skidt det ser ud.. Men da han bliver spurgt, hvad tegningen illustrerer, kunne han anede han det faktisk ikke.. Den kunne ligeså godt have været en tegning af, hvor koncentrationen af pingvin afføring var værst, men i sin øko-iver havde han bare taget den med for at forsøge at demonstrere en pointe om han alligevel ikke havde..

Selv samme person var meget imod katalysatorer i biler, da han mente at de indeholdt op imod 2 kg platin! Godt arbejde Hippie-Henning..