torsdag den 31. januar 2008

Fastelavn

Tiden flyver, og snart er det fastelavn igen. Fastelavn er uden tvivl en af vores allerkedeligste højtider: Ingen øl eller anden alkohol og ingen overdreven indtagelse af mad. Faktisk burde den afskaffes, men da det nok ikke sker, er her lidt tips til, hvordan man kommer helskindet igennem disse forfærdelige dage.

Nu sidder du måske umiddelbart og undrer dig over, hvad der er så slemt ved fastelavn. Jo, tag en søndag, hvor Røde Kors, Dansk Flygtningehjælp eller Folkekirkens Nødhjælp samler ind og gang det med tusinde. Ved disse indsamlinger kommer tiggerne kun én gang, og så smutter de igen. Det gør det let at liste rundt i lejligheden og lade være med at åbne døren, når de ringer på. Til fastelavn er der hundredvis af snyltere, som ringer på igen og igen, hvilket gør det svært at narre dem til at tro, at man ikke er hjemme. Jeg har dog fundet en genial løsning, som jeg præsenterer senere.

Udover at de ringer på konstant, er fastelavnstiggerne usandsynligt øretæveindbydende i sig selv. Foruden den forfærdelige, snøvlende og falske børnesang, man tortureres med, hvis man uforvarende åbner døren, er det værste nok kostumerne. For hvor er de alle sammen håbløst elendige og komplet utroværdige. Kunne man ikke forvente, at børnefamilierne gad gøre sig bare en lille smule umage med alle de penge, de har? Lad os se på nogle eksempler.

Batman


Jamen, hvor er det dog ynkeligt?! Skulle dig til venstre være Batman? Hør her, du narrer ikke nogen som helst, vel? Du ligner bare det, du er – en slap snotunge i et billigt stykke tyndt, sort stof. Hvor vover du at nedgøre en af mine største helte - ikonet Batman - på denne måde? Det grænser til blasfemi?! Og hvad er det med de slappe ører – du ligner jo en kælen, hvalpet køter af en parodi på en uægte Batman! Kun Val Kilmer har gjort det ringere! Jeg brækker mig af grin.

Darth Vader


Nej, nej, nej, hvad sker der her?! Kan nogen se en forskel på narrehattekopien til højre og den ægte Sith Lord til venstre? Hvad med, at den rigtige ikke har to latterlige gennemsigtige billige plastichuller til øjnene, for helvede. Kan det være mere kikset? Hvor ser du dog totalt tåbelig og åndssvag ud, din dumme unge. Du tror nok, du er sej, men du ligner bare en klovn. Du skræmmer overhovedet ikke nogen, og med en højde på 1,40 meter og en skulderbredde som min Dobermann tør jeg godt være rebelsk nok til at hamre min hoveddør i fjæset på dig. Ja, ja, slap nu af, for fanden, han havde jo hjelm på, ikke?!

Listen kunne blive ved i det uendelige, for der er så mange eksempler. Nå, men hvordan holder du denne pøbelyngel fra døren? Simpelt! Print denne streamer, som er smart konstrueret til at blive sat sammen ende mod ende, så den passer til enhver bredde. Den skal nemlig klistres fast udenpå din hoveddør, så den skræmmer dem væk, inden de ringer på:


Desværre er skolerne blevet så ringe, at man ikke længere kan regne med, at børn er i stand til at læse. Måske kan de deltage i gruppeknus og sidde i rundkreds, men man skal sørme da heller ikke stresse dem. Så for at skræmme de lidt yngre væk, kan dette symbolalternativ anvendes:Jeg ønsker dig en fredfyldt fastelavn!

2 kommentarer:

Mandejammer sagde ...

Fed grafik, bitre mand.

Punisher sagde ...

Fastelavn kan gøres cool. I min skytteforening fucking skyder vi bostavelig talt katten af tønden. Med pistoler og revolvere: 9m, .357 Magnum, .45ACP etc. affyret i Smith & Wessons, Colts, SIG Sauers, Berettas you name it.

Så sig ikke, at fastelavn er kedeligt med mindre du er en fucking våbenforskrækket, politisk korrekt socialistidiot, der jo ikke fatter hvordan rigtige mænd holder en fest.