fredag den 11. januar 2008

Byplansdiktat

Nu vil Ceres forlade Århus, og nærmest før de meldte det ud, var byrådet i gang med at spekulere i, hvad de kan bruge grunden til. Personligt kan jeg næsten ikke forestille mig andet, end hvad køberen selv finder på. Men byrådsmedlemmer som Ango Winther fra Socialdemokratiet vil ligefrem have hævn: ”Der er ingen grund til at forgylde en virksomhed, der flytter fra byen.”. Så udfaldet bliver nok, at byrådet bestemmer, og det er fint nok, hvis man har gået og savnet Sovjetunionen.

Det er rigtig blevet et hit blandt indbyggerne i Århus at diskutere, hvad grunden skal benyttes til. Alt i alt har det givet sig udslag i en lang række tåbelige forslag, men alt overgås som sædvanligt af de latterlige AGF-fans. De hyler over, at sponsoren forsvinder fysisk fra byen, men helt ærligt, kunne det måske være holdets skyld? Det er jo ikke andet end en flok overbetalte halvhjerner, som løber rundt på en bane, selvom de påviseligt ikke er særlig gode til det. Nu hvor vi er i gang med at bestemme over andre, foreslår jeg, at AGF lukkes, og at Metallica hyres til at spille på stadion hver fredag. Spillernes løn betaler nemt udgifterne til Metallica samt øl til hele publikum - det redder så også Ceres. Og savner nogen AGF og spillerne, laver jeg gerne et lille opvarmingsshow, hvor jeg jogger dovent rundt, scorer et par selvmål og overfalder uskyldige forbipasserende.

Denne drøm bliver dog nok aldrig til virkelighed, og nu var det også Ceres-grunden, jeg ville tale om. Her er mit forslag absolut det mest optimale for alle. Betragt blot nedenstående plantegning over grunden:Ceres-grunden benyttes hovedsageligt til P-pladser, som der er enorm mangel på. Derover genopbygges - på den meget passende valgte grønne farve – Århus’ bedste værtshus nogensinde: Paddy Go Easy!! Dermed er temaet om øl bibeholdt. For at få de røde med på planen har jeg også placeret en letbane, som kører nord, syd, øst og vest – skitseret ved den sorte stiplede linie. Dermed kan man køre ned til Paddy’s og tage letbanen hjem. Dagen efter kan man tage letbanen ind igen og hente sin bil. Livet bliver igen perfekt for århusianerne!

Som tidligere nævnt, mener jeg dog, at køberen suverænt bestemmer. Falder min plan i god smag, er min bistand til at genopbygge Paddy's tilgængelig uden omkostninger - jeg husker enhver cm2 af det værtshus. Ah, the Wild Rover!!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

åh hvor jeg dog elsker at læse din blog! Og fantastisk ide med p-pladser!

Anonym sagde ...

Paddy's -those were the days!

-MM