onsdag den 19. december 2007

Ungdommen korrumperes, og det er din skyld!

Er du en af de forældre, som fnyser forarget, hver gang du går forbi tøjafdelingen i Føtex eller Bilka, og pudrer du udelukkende din babys røv med det fineste mærkepudder, er det dig, jeg taler til. Når du engang har brugt 45 minutter på at stave dig igennem dette indlæg, forstår du måske, hvad du skal lave om, for at jeg ikke pander dig én næste gang, jeg ser dig gå overlegent rundt med din fyrretusind kroners barnevogn, som det offentlige sikkert finansierede, og spiller smart på bådhavnen med dine overdimensionerede, latterlige solbriller.

Aldrig før er der brugt så mange penge på børnetøj. Såkaldte eksklusive butikker – et andet ord for ågerpriscentraler – dukker op over det hele og tilbyder mærkevaretøj til babyer og andre småbørn til sindssyge priser. De dumme forældre følger gerne med, og udnytter derved deres lille kødklump som en udstillingsplatform for det skalkeskjul i form af dyrt tøj, som skal dække over forældrenes manglende selvværd og evner. Jeg kan sige med det samme: Det hjælper ikke. Dine børn glemmer ikke, at du er væk 22 timer i døgnet, og sikkert tæsker dem og piller ved dem i de få minutter, du bruger sammen med dem hver dag. De bliver ikke til noget, uanset hvad du gør, for du er en elendig forælder.

Nu kan jeg jo være ligeglad, for som udgangspunkt må folk bruge deres penge, som de vil – forudsat at de selv tjener dem. Men ovenstående praksis har desværre den indvirkning, at det skaber et rum for misundelse og mobning - især blandt skoleelever. Misforstå mig nu ikke – jeg er 100 % tilhænger af mobning som metode til at skabe stærke personligheder og sortere de svage fra – men det skal helst være på et reelt grundlag, såsom at mobbeofrene er uintelligente eller har store næser. Det er en skævvridning, at mærkevarebørn mobber andre, for i virkeligheden er sandsynligheden meget stor for, at de er totalt inkompetente til alting i fremtiden, siden deres forældre vælger at placere al indsats i deres opdragelse og skabelsen af et værdigrundlag i dyre og ringe tekstiler fremstillet af små indiske børneslaver. Alt i deres liv bliver tilkøbt som en ringe kompensation for manglende ånd - udløst af nitten de trak i gen-lotteriet, hvilket betyder, at de faktisk ikke har den medfødte ret til at mobbe andre. De kører med andre ord på lånt tid, indtil deres uduelighed vælter gennem mærkevare-facaden som en fuld flodhest gennem en papirvæg, og i forløbet har de skadet og korrumperet en masse andre, dygtige børn.

Nu er jeg ikke rød, så i stedet for bare at kritisere, vil jeg også skitsere en løsning. Min umiddelbare ide er – som altid – at neutronbombe kloden og overlade styret til dræbersneglene, da de i forvejen ser ud til at klare det bedre end de fleste mennesker. Der er bare ikke så meget fremtid i den ide, så i stedet foreslår jeg skoleuniformer eller måske bare at eleverne får rang efter deres IK. Så kunne Feltmarskal Bitter Blog-junior fra 2. klasse med rette kræve Rekrut Ronny fra 8. klasse henrettet, når sidstnævnte tropper op i sine latterlige hip-hop-bukser, købt alt for dyrt for de penge, hans mor stjal fra den sidste kunde.

Min sidste løsning er knap så morderisk og dog nok alligevel den sjoveste: Jeg opretter en Bitter Baby butik, som sælger dyrt mærkevaretøj. Da mine kunder ikke har for en halv hjernecelles selvstændig tænkning i sig, dikterer jeg moden ved at sætte priserne latterligt højt op på visse typer tøj – dette køber de så automatisk. Fuck, jeg griner min røv i laser, når lille Herluf med sin mor i hånden går ud af butikken med den nye T-shirt til femtusind kroner, hvorpå der står skrevet med min sirlige håndskrift: ”Jeg er produktet af min faders ludersjov”. Åh, haha, for de vil jo gladeligt købe den, åndsamøberne. De kloge narrer altid de mindre kloge.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Modsiger du ikke dig selv?
"jeg er 100 % tilhænger af mobning som metode til at skabe stærke personligheder og sortere de svage fra – men det skal helst være på et reelt grundlag, såsom at mobbeofrene er uintelligente eller har store næser."
Jeg vil et eller andet sted sige at der er en forskel på lav intelligens og store næser...
I grunden vil jeg også på at dem der mobber, umiddelbart ikke vil være de personer som på længere sigt vil være ovenpå.
Jeg kan se hvad du mener med at skabe stærke personligheder, dog tror jeg du er helt afsporet. Folk med stærke personligheder er folk der er gode til det de driver med.

Forresten må du gå mere til den hvis du vil opfattes som en ordentlig troll.

http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_troll

Bitter Blog sagde ...

Kedelig kommentar. Det i kursiv er dog overordentligt velformuleret og intelligent konstrueret.

Brian Ikast sagde ...

Fantastisk idé at lade planeten befolkes af de, misforståede men kælne, dræbersnegle. Det er, som jeg ser det, den eneste vej frem - dog kan jeg godt se logikken i at det ikke er hensigtsmæssigt da man selv ville dø - men hvad med at man blot lader sit afkom indoktrinere til en slags super-Al-Qaida-fighter med hang til ekstrem-ekstremisme?
Da kunne denne, når man selv er død og borte, bortsprænge ethvert væsen som formastede sig til at trække vejret på en planet, hvor vidunderbarnet nu står alene - uden mentor, uden familie (dem tager jeg med mig i graven) og uden venner (de er ikke velkomne, derfor skal Brian junior derudover opdrages til at være super-egoist) og ser derfor kun den mulighed at straffe alle andre for sin ensomhed.

Anonym sagde ...

Meget vise ord om mobning. Det er faktisk vor pligt at mobbe personer lig de omtalte på en eksplicit og ordentlig måde. Den moderne form for mobning er en slags kællingemobning, hvor man holder nogen udenfor. En person bliver frosset ude af hønsegården, hvis han foreksmpel er kristen og aggressiv og har moralsk overblik og intelligens og ikke har modetøj på. Det er ikke ægte mobning, ligesom hvor en mand siger til en idiot " du ligner en chimpanse, og du skal betale tribut, for sådanne er tributpligtige klienter for mennesker "

Men jeg synes også man skal se på andre kvaliteter end IQ når man giver folk rang. Fysisk styrke, mod, komplet intelligens (man skal kunne bruge sin IQ til noget, som at skrive et filosofisk essay) og fysisk skønhed og ynde og æstetisk sans.