søndag den 11. november 2007

Seksualsocialisme

Der er noget helt galt med skattesystemet i Danmark. Nu lever vi i en overvejende socialistisk stat, hvor man forsøger at gøre borgerne lige, ved at penge kræves ind og fordeles ud igen. Men hvorfor stopper man egentlig der? Hvorfor er der ikke skat på venner, familie eller - som overskriften på indlægget antyder - sex? Ideen er simpel og fuldstændig analog til den traditionelle skat: Den der har meget, skal dele ud.

Der eksisterer nemlig enorm ulighed i Danmark, hvad angår seksuel aktivitet. Nogle borgere vader i seksuelle partnere, andre borgere må ensomt ty til snurrende plastikapparater eller halvvarme radiatorer med svinelevere. Det kan da ikke passe? Men sjovt nok stivner smilet hos socialisterne, hvis man kommer med forslaget om seksuel socialisme, og med en hæslig hvæsen siger de: ”Min krop er min egen!”. Nå, det var da pudsigt, for ifølge jer er min hjerne ikke min egen! Nej, min hjerne må jeg helst ikke få udbytte af selv – det skal jeg dele med jer, mens I ligger og har uhæmmet, skattefri sex uden at dele med os andre.

Hvor ofte trækkes man ikke igennem tårevædede historier om, hvordan økonomisk ulighed skaber ustabilitet i samfundet, og hvordan det er urimeligt, at nogle tjener mere end andre? Påstanden er, at økonomisk lighed simpelthen er løsningen på alle problemer. Nøjagtig det samme kan siges om sex! Hvis vi fordeler sex, kommer vi af med en masse voldtægtsmænd, besværlige folkeskolelærere og måske endda Ritt Bjerregaard.

Men man taler for døve øren, for det vil lige pludselig betyde, at socialisterne selv risikerer at skulle af med noget, og det er selvfølgelig fuldstændigt uacceptabelt. For ser man nogensinde en socialist, som gerne giver noget i stedet for at modtage, hvis vi ser bort fra tilfælde, hvor det er tyvstjålet fra andre? Eller en socialist, som ikke er sygeligt besat af penge? Jeg så én i fjernsynet engang, men jeg skiftede kanal, fordi jeg hader fiktion. Jeg kan forestille mig protesterne fra den socialistiske ballademager, som lille lørdag aften hives væk fra sin autonome dulle af skattevæsenet med beskeden om, at ”fede Piske-Petra” ovre på grillbaren skal serviceres … NU! Så kan han endelig med rette synge om at blive ”bundet på mund og hånd”.

Hvor er det typisk. Ligeså snart man forsøger at fravriste lidt sex fra socialisterne (og de laver jo ikke andet i deres beskidte kollektiver!), så bliver der uddelt slag og trusler såsom: ”Det er min krop!”, ”Skrid, dit fulde svin” og ”Jeg ringer til politiet, hvis du ikke stopper med at snuse til mine trusser i vaskekælderen!”. Så må man bare ærgre sig over, at man er født med evner, der beskattes. Andre evner såsom charme, åbenhed og et venligt sind er fuldstændig gratis, og man kan nyde frugten af ens arbejde, uden at vamle, fremmede eksistenser får lov at befamle den. Go figure!?

Nå, nu banker det på døren. Det er nok medarbejdere fra staten, som vil ind og gruppevoldtage min hjerne igen, og jeg har bare pligtskyldigt at sprede frontallapperne. Jeg skriger: "Ikke i aften, Skat!". Men de fortsætter uhæmmet. Det er et overgreb!1 kommentar:

9gga sagde ...

Det her er nok det bedste Bitterblog indlæg - nogensinde...