onsdag den 14. november 2007

Regnbuer

Forleden stødte jeg på en betegnelse, som jeg ikke har hørt før: Regnbuebørn. Hold kæft, hvor er det dog bare et latterligt og sindssvagt irriterende ord! Det er umiddelbart kvalmende, og jeg vidste straks, at det måtte stamme fra det inderste tarmsystem af al politisk korrekthed og følelsespædagogik. Jeg havde selvfølgelig ret, da et regnbuebarn åbenbart er barnet af et homoseksuelt par (dog ikke det biologiske af begge, med mindre jeg har misforstået et eller andet grundlæggende).

Hvad er det præcis ved denne type børn, som gør dem mere ”regnbue” end alle mulige andre børn? Naturligvis eksisterer der den generelle opfattelse af, at homoseksuelle er mindre fordomsfri og mere åbne og glade end alle andre, og derfor må deres børn være mere lykkelige. Det er selvfølgelig en åbenlys gang ævl. Det er også en mulighed, at betegnelsen stammer fra, at det er ganske umuligt for homoseksuelle at lave en ”svipser”, hvorfor alle deres børn må være ønskebørn. Under alle omstændigheder er det til at brække sig over, for selvfølgelig er de ligeså trætte af deres møg-unger som alle os andre.

regnbuebørn er ikke andet end et plus-ord, som automatisk skal få os til at associere disse børn med noget positivt, for at homoseksuelle kan få deres ivrige hænder i statskassen. For min skyld må de gerne få børn – bare de betaler selv. Heteroseksuelle som adopterer, skal da selv punge ud i stor stil. Nu kommer den så: ”Jamen, fattige mennesker skal da også have chancen for at få børn, hvis de ikke selv kan producere dem”. Øh, nej, det skal de ikke. Ingen gider se på fattige børn, med mindre det er jul, og de er figurer i et teaterstykke. I virkeligheden lugter de, stjæler og er generelt bare til gene for alle os andre. Færre af dem, tak!

Og forresten ... hvis et regnbue-barn er et barn af homoseksuelle, hvad er en regnbue-stang så?!? Nu er det helt sikkert slut med at sidde og spise dem foran mine kollegaer!

4 kommentarer:

Ole sagde ...

Regnbue er et eller andet symbol for homoseksuelle... De flager hvert fald med det hver gang de har deres optog... Så tror bare at de hedder regnue-børn fordi regnue er symbol for homo

Bitter Blog sagde ...

Til Ole:

Det opdagede jeg faktisk, da jeg skrev indlægget, men det ødelagde historien lidt at nævne det. Det har du så gjort for mig, og det skal du da have tak for!

Dog er det stadig et irriterende politisk korrekt ord. Kald dem dog "homo-børn", så man ved, hvad der tales om.

Anonym sagde ...

Jeg forstår stadig ikke hvorfor du tager det så tungt... Hvorfor skal man kalde dem homebørn, når de faktisk hedder 'regnbuebørn'?

Det er et smukt ord, og ligeledes: Hvis det havde heddet så meget andet, havde det sikkert også domineret og irriteret dig. Det er mere fordi, du er imod de homoseksuelle - Men de er mennesker, og de har rettigheder, lige som andre!

de Bourgh sagde ...

Ja Bob, det har de faktisk! Tænk lige over det!