tirsdag den 30. oktober 2007

Usund motion

I modsætning til, hvad man skulle tro, så er ikke alt, som kommer fra USA godt. Og nej, dette er ikke nogen henvisning til George Bush, din socialistiske ballademager af en læser.

Jeg taler om Pole Dancing. Pole Dancing er en form for erotisk dans, som man typisk ser i (dårlige) Hollywood film i scener, hvor gangstere er på bar. Da du nok er totalt under tøflen og forsikrede din kæreste om, at du ikke kiggede på dem, sidste gang I så sådan en film, vil jeg forklare yderligere: Halv- eller helnøgne kvinder står og danser op ad en metal-pæl på en hævet scene.

Pole Dancing er i sig selv ikke værre end prostitution, som nok er umulig at slippe af med. Det, der er galt, er, at det nu er ved at blive en populær motionsform i fitnesscentre. Rigtig god ide – ikke nok med, at der er oparbejdet uopnåelige slankeidealer i forvejen – nu skal de unge piger også lære, at de er nødt til at danse op ad en pæl for at være interessante. Med slankeidealet in mente er det også indlysende ophidsende at se på – lidt ligesom da jeg forleden lod min vandrende pind kravle en tur på min lineal. Dog kan jeg allerede mærke dig stikke en finger i siden på mig, og sige med rusten stemme: ”Men Bitter ... nu ka’ vi’ jo bare sidde i sofa’n og drikke bajer’ … mens kællinger’n danser. HARHHARH!”. Få et liv.

Egentlig havde jeg tænkt mig at skrive om, hvor kvindenedgørende Pole Dancing er, men så faldt det mig ind, at ligeså snart man trækker i et par stramme aerobicbukser, og tager det første greb i pælen, så har man allerede nedgjort sig selv så meget, at pælen og dansen næppe kan gøre meget mere. I øvrigt ville det være en effektiv form for IK-test, hvis kvinderne havde værnepligt: Bare stil en pæl op ved indgangen, og dem som går hen og begynder at danse, kan simpelthen kasseres med diagnosen: Rosin-hjerne.

Jeg er sikker på, at det hele ligger i opdragelsen, og derfor er jeg ikke bekymret, når ansvarlige forældre opdrager deres børn: Sådan noget skal de nok holde sig fra. Problemet er, at ca. 7 % af den danske befolkning er aktive medlemmer af et Fitness-center. Og da ca. 95 % af brugerne i et fitnesscenter har en hjerne, hvis første taktikforslag til at åbne en dåse med proteinshake er at hamre den mod panden, har vi en potentiel forældremasse på omkring 6,65 %, som kunne finde på at købe en My Little Pony® Pole Dancing pæl til deres afkom i barselsgave og derved sikre fortsættelsen af de stolte forældretraditioner.

Og nej, jeg mener ikke, staten skal lovgive på området, eller at kommunen skal ind og overvåge fitness-centrene – hvis du er socialistisk ballademager, hvorfor har du så læst så langt? Næh, det er et frit land, og i stedet kan der laves tiltag, så pælen og lignende fænomener simpelthen associeres med eller sammen med noget ubehageligt for den ovennævnte risikogruppe:
  • Brug altid termometer ”classic” ved lægen.
  • Udlever pinde til de kloge børn i børnehaven, så de kan prikke til børn af ”steroide” forældre.
  • Udskift Dannebrog med dødningeflaget.
  • Genindfør dødsstraf ved spidning.

Næste skridt bliver så at forhindre dans generelt, hvilket jeg bestemt er fortaler for – bortset fra når det sker solo, fuldt påklædt og samtidigt med indtagelse af ekstreme mængder alkohol.

Opdatering 27/8 2008 - Facebook gruppe
Bitter Blog har oprettet en Facebook gruppe for folk, som finder, at Pole Dancing er for tøjter. Klik på billedet for at se gruppen.

57 kommentarer:

Anonym sagde ...

personen der skrev dette må have ment ecstasy istedt for alkohol til sidst.... få et liv

Bitter Blog sagde ...

Der ramte jeg vist en pæleluder. Til lykke med at du fik stavet dig igennem hele indlægget.

Now dance for me, bitch!

Anonym sagde ...

Åh gud, hvor må du dog have et kedeligt liv siden du kan skrive sådan en blog...

Er det nogensinde faldet dig ind at intelligente piger godt kunne finde på at dyrke denne form for fitness, udelukkende pga. et godt grin med veninderne?

Det er jo nødvendigvis ikke kommende (dumme) strippere med lavt selvværd der tilmelder sig disse hold..

"Pæleluder"?

Du må da virkelig have det dårligt med dig selv siden du gider skrive disse generaliseringer om kvinder.

Bitter Blog sagde ...

Pole dancing er, uanset hvordan man vender og drejer det, en white trash tøjte-"sport", som himmelråbende åbenlyst er udsprunget af nedladende pornoficering af kvinder.

Det er dog som en intellektuel sidegevinst underholdende at betragte typer, som ufrivilligt er morsomme i deres demonstration af, at de ikke aner, hvad de er i gang med at forsvare og støtte.

Jeg må bemærke, at jeg ikke generaliserer over kvinder men derimod over kvinder, som dyrker pole dancing. Til Anonym's forsvar kan siges, at disse to ting nok er det samme i dennes verden.

Nå, jeg stopper nu, da jeg ikke vil ende med at få Anonym's fyr(e) på nakken.

Anonym sagde ...

Der skulle da vist ikke være stor chance for at du får din egen fyr på nakken, i det mindste.

Bo Dolleris sagde ...

Du må da virkelig have det kedeligste liv, hvis du bruger tid på at skrive en blog, om Pole dancing.

Har din Kone/kæreste aldrig gjort det for dig? Og har du bare ondt i røven, over alle de heldige mænd som har en kæreste, der vil det?

Jo, Hollywoods udstilling af Pole dancing er fornedrende.

Men den virkelige version, er ikke.
Og helt ærlig, hvem er du, siden du skal bestemme hvordan pigerne udstiller sig selv?

Hvis min kæreste, mor eller søster for den sag skyld (nej, de er ikke samme person) vil give sin kæreste en god oplevelse ved Pole dancing, Stripning, eller for den sag skyld, at blive dagens side 9 pige i EB. Så lad dem dog.
Det er jo deres eget valg..

-Smil til verdenen, og den bliver meget sjovere. Istedet for alt det negativitet.

Bitter Blog sagde ...

Anonym: Men tanken tændte dig alligevel nok til, at du ville dele den med os andre?

Bo Dolleris: Hippie!

Christian Terp sagde ...

Hippie?

Jeg vil ikke tilslutte mig de andre og kommentere om hvorvidt dit liv er kedeligt eller ej MEN jeg undrer mig sku meget over hvorfor du bruger så meget (negativ)energi på at snakke dårligt om pæledansning og dem der gør det?

Altså det virker ikke til at det er noget du rigtig har noget med at gøre i din hverdag eller noget andet tidspunkt eller sted så det burde kunne irritere dig så meget her. Du vil bare hade det.

Er det fordi du har det så godt at det med pæledansning er det eneste du kan være bitter på og brokke dig over?

Eller er det fordi dit eget liv måske ikke er alt for spændende og derfor elsker at diktere hvad du syntes andre må og ikke må?

:D

Anonym sagde ...

Haha Bitter.

Kæft du er latterlig. Du lyder som min gamle bedstefar; Alt skal være som det plejer, for sådan har det altid fungeret bedst! Vi vil sgu ikke have alt det nymodens pjat!

sidste spørgsmål. Er du homoseksuel? - hvis det er tilfældet(som jeg tror mest på), hvorfor så skrive sådan en blog? - du til grin man

Anders Schultz sagde ...

Bitter er i øvrigt fint i stand til at forsvare sig selv. Jeg vil dog blot komme med en enkelt betragtning eller to.
Umiddelbart virker det som ingen af mine med-kommentatorer overhovedet har læst Bitters originale indlæg. Deres kommentarer skyder lidt her og der; Om Bitter er bøsse, han har et kedeligt liv, ingen sex og videre af samme tangent.

Øhm, pole dancing er jo i langt de fleste tilfælde en sidste udvej for en kvinde for at skaffe sig brød på bordet - altså før ydelserne bliver mere permanent horisontale. Bevares, nogle enkelte kendisser kan sikkert tjene store penge på at vride sig om pælen, men vi er enige om at det ikke gælder for størstedelen af kvinderne, ikke?
Og pludselig råber folk op og sammenligner det med at strippe for kæresten eller anden artig tidsfordriv.
Her tager man en beskæftigelse, som i sin natur udstiller kvinder afklædt og som et stykke kød og så gør man det til en sport - hvorefter alle falder over hinanden for at fortælle Bitter hvor fucked up han er over at pointere det.
I guder, nogle gange tror jeg ikke på at kvinder vil deres eget bedste:o)

Håber ikke Bitter flår mig...

Anonym sagde ...

Til lykke med at du fik stavet dig igennem hele indlægget
Husk lige at lure dit eget indlæg igennem engang til ;).

Okay til det relevante - Jeg kan godt se noget forrykt i at der er PoleDancing som en sports aktivitet i fitness centre...
- Men så holder det også der.

Efter som at det som regel er piger over 15-16 år som starter med at gå der, meget yngre finder du ikke i sådan et center - 1. PGA. penge og 2. PGA det er ikke sundt at træne før den alder da dine muskler ikke er fuldt vokset ud.

Min pointe er at piger i den alder godt selv ved hvad de laver - og jeg (21) syntes selv at de i den alder har råderet over deres eget liv - og hvad de bruger det til. Derved skal vi ikke gå ind og kalde dem ludere (som du så ihærdigt gør) fordi muligheden for at træne Pole-Dancing er der. Når du stiller dine hypoteser og lettere narcisistiske forslag op skulle du måske tænke på at respektere andre hvis du gerne ville have dine holdninger igennem hos folk. Inklusive din kommentar at, "Pole Dancing er en White trash tøjte "sport"", er jo heller ligefrem til din fordel.

Men kom lidt ind i kampen og ud af 80'ernes politikker.. Kik lidt på 70-ernes rødstrømpebevægelse. Kvinder har råderet over dem selv og har lov til at vise sig som de gerne vil.

Accepter andre mennesker som de ønsker deres liv, skal leves - og lev dit eget som du gerne ville have det!

Kasper sagde ...

Glimrende indlæg. Denne blog minder mig utroligt meget om maddox.xmission.com. Også ganske fornuftig side. Fortsæt endelig dine bitre og ofte korrekt observationer. Jeg vil fortsat læse disse fremragende indlæg.

Nielsen sagde ...

fyha slemme Bitterblog - kan du så lade være med at sige sandheden 2theirFace!

@Anonym
Jeg tror du har misforstået noget: Spillet hedder GTA 4, ikke 1.PGA eller 2. PGA ... Så skulle det vist være på plads.

Og så til sidst: Min kæreste skal fandme ikke poledance som en polak - den slags kommer ud af et sygt, slavisk hoved

Bitter Blog sagde ...

Nådada, så kan jeg lære ikke at forsøge at feje i abeburet.

Egentlig skrev jeg som altid indlægget med et vist indhold af ironi og sarkasme, men jeg må nu konstatere, at det her faktisk er ret alvorligt: I er sgu' en flok degenererede tumper, der dog nok kunne tjene en skilling ved at stille op som alternative lommepsykologer i kuponnyhederne.

Hvor er det dog karakteristisk, at I angriber i flok. Desværre fatter så få af jer, hvad jeg egentlig mener, og jeg tvivler på og håber for jeres egen skyld ikke, I har læst indlægget.

Jeg undrer mig mest over, at folk mener, at jeg må have et kedeligt liv, når jeg bruger tid på at pointere, at poledancing er noget skidt. Hvad fortæller det om jer selv, når dette emne nu er det mest kommenterede på hele Bitter Blog?

Angående min lykønsking til den sikkert letpåklædte dame, som stavede sig igennem mit indlæg. Bemærk, at jeg roste hendes læseevner - ikke staveevner. Bitter Blog tager gerne imod rettelser af stavefejl, som jeg også flere gange har gjort på andre indlæg.

Christian Terp sagde ...

Ja fint nok Bitter Blog. Ingen har forstået noget af det du skriver eller vi må i hvert fald ikke reagere som vi gør på det på det. Hvad med at svare på spørgsmålene i stedet eller vil du blive ved med at lukke lort ud? :D

Bitter Blog sagde ...

Hr. Terp: Giv mig bare én god grund til, at jeg skulle svare på jeres tåbelige spørgsmål, om jeg ikke har et kedeligt liv, er homoseksuel eller andre fantastisk psykologisk indsigtsfulde forespørgsler.

Min mening, holdning og begrundelse fremgår tydeligt af det oprindelige indlæg krydret med de første kommentarer og fint opsummeret af Anders Schultz.

Anonym sagde ...

Jeg er enig med BitterBlog. At en kvinde vrider sig op af en kæmpe fallos *er* tøjte-agtigt. At kalde det for en sport hjælper ligesom ikke - ej heller at man skal være 21. Det er billigt, nedværdigende og noget der høre til i en stripklub.
Der er selvfølgelig nogle kvinder der er sådan, og det kan man vel ikke gøre meget ved (bortset fra en hjernetransplantation måske, men det er jo stadig sci-fi).

Hvad har BitterBlogs seksualitet lige at gøre med pole-dancing? I kan bedre forstå hans modstad mod det, hvis han var bøsse, for så forklare det hvorfor han ikke kan lide kvinder? Har I tænkt på at han måske ikke kan lide billige kvinder?

Og nej ikke alt nyt er godt - hvilket ikke det samme, som at man kun drømmer sig tilbage til "de gode gamle dage". Det betyder bare at man kritisk tager stilling - det skulle du prøve engang. Men hvem ved, måske kommer det til dig engang - når du en aften på den lokale stripklub ser din datter dyrker sin "sport" .

Christian Terp sagde ...

Okay her er mindst en god grund eller faktisk et par stykker, din bitre gamle stodder(:D):

1. Fordi vi spørger.

2. Det er din blog og derfor en god grund til at det er DIG der svare på de spørgsmål der bliver stillet hehe.

3. Du har fået den ønskede opmærksomhed(selvom nogle tager det lidt for alvorligt :D) så hvorfor ikke udnytte den til at høste videre på det?

4. Det kunne åbne for videre diskution eller skænderi i stedet for at man bare møder en mur af verbalt bræk :D

5. Det er NÆSTEN fakta at alle over nettet elsker at lege lomme psychologer(eller hvad det hedder :D) så fodder os så vi kan analysere og (for)dømme!! :D

6. For at få et godt grin af vores videre psykologiske indsigtsfulde forespørgsler :D

Håber der er bare ét af dem du ser som en god nok grund ellers må jeg prøve at finde på nogle flere :P

Nu tager jeg ikke dit indlæg/blog mere seriøst end hvad meningen er men derfor titter der stadig en lille nysgerrighed frem om hvorfor du har valgt at hade(eller være bitter over) netop Pole Dancing? Altså der burde da næsten være andre ting der lå højere på listen :D

PS. I øvrigt burde du fremhæve Piet Hein citatet lidt mere så folk har større chance for at læse det før de også kommentere :D Ville også hjælpe dem lidt til at forstå tonen i din blog vil jeg tro hehe

Christian Terp sagde ...

Forresten lige en tilføjelse:

Anonym: "Men hvem ved, måske kommer det til dig engang - når du en aften på den lokale stripklub ser din datter dyrker sin "sport" ."

Du kan ikke lide Poledancing fordi det måske er din datter du ender med at se i stripklubben men så længe der er andres døtre på menuen benytter du gerne stripklubben og udsyntes til poledancing? :D

Men uanset om din pointe kun var at prøve at få ANDRE til at se dårlige ud ved at gå på stripklub, så skal du stadig skynde dig at sende din datter i kloster!

For jeg kan fortælle dig at der, uden for hjemmets 4 vægge og eb.dk, sker lidt slemmere ting og sager end Poledancing ;D

Bitter Blog sagde ...

Suk

Hvor i alverden er ideen om, at jeg prioriterer Pole Dancing højest, kommet fra? Benyt bare to minutter på Bitter Blog og du vil opdage, at jeg skriver om:

Selvmord, politik, reklamer, film, tv, krig, mode, skuespillere, handicappede, mord, vold, socialistiske ballademagere, samfund, børn m.m.

... men sjovt nok er det Pole Dancing, der får folks pis i kog. Hvilket vel blot beviser, at det netop er hjernetomme, fatsvage og verdensfjerne amøber, der er fortalere for denne "sport".

Argumentet om, at der sker "værre ting" end Pole Dancing er som at sige, at det ikke nytter noget at holde op med at producere våben, sålænge der er krig.

Nu gider jeg snart ikke bøje det mere i neon for jer. Mine bevæggrunde står krystalklart frem, hvis man ellers gider bruge bare fem minutter på at læse hele indlægget og sætte det i kontekst.

Anonym sagde ...

Christian Terp:
Hvor skal jeg dog starte? Du drager jo konklusioner, som fanden læser biblen.

Men du siger det jo selv, man tager i stripklub for at se pole-dancing og ikke i fitness-centeret.

Anders Schultz sagde ...

Så vidt jeg kan læse, så forsøger Bitter ikke at "få andre til at se dårlige ud ved at gå på stripklub". Pointen er, helt som indlæggets titel klart stipulerer, at pole dancing er en usund form for motion alt taget i betragtning.

Til Bitter: Det er en flok kværulerende amøber, som tydeligvis har en formindsket kapacitet for at forstå og overskue tekst udover en yderst begrænset længde.

Den sjoveste kommentar er da i øvrigt flg: "at intelligente piger...kunne finde på at dyrke denne form for fitness [for at få] et godt grin med veninderne". Det er jo formiddabelt:o) Hvornår mon de intelligente piger så stopper igen: Når de er kommet i god form, eller når de har grinet færdig? Fremragende:o)

Christian Terp sagde ...

Du vil altså ikke svare på spørgsmålene, fair nok bare drop alt det skinhellige pis :-)

"Nu gider jeg snart ikke bøje det mere i neon for jer. Mine bevæggrunde står krystalklart frem, hvis man ellers gider bruge bare fem minutter på at læse hele indlægget og sætte det i kontekst."

- Ja for dig, er sku da klart når du er forfatteren din kæmpe tumpe haha :D Men mon der ville komme så mange spørgsmål og misforståelser hvis det var så skide nemt at forstå som du selv siger?

"... men sjovt nok er det Pole Dancing, der får folks pis i kog. Hvilket vel blot beviser, at det netop er hjernetomme, fatsvage og verdensfjerne amøber, der er fortalere for denne "sport"."

- UHA hvor er mit pis bare brugt i kog ja, det plejer denne: ":D" smiley gerne at symbolisere. At man er PISSED off! Hmm nej jeg er ikke pissed og jeg er heller ikke fortaler for Poledancing, jeg er bare nysgerrig over hvorfor du gider at bruge tid på at hade det, ja snart gøre det syndigt, når det er så lige gyldigt. Du får jo ikke presset Poledancing i hovedet men skal derimod selv opsøge det og lad os da endelig opsøge og lede efter ligegyldige ting vi kan hade!

Siger heller ikke at Poledancing ligger højest ved dig men det må da ligge højere end andre ligegyldige ting siden du skriver en blog om det.

Måske det er dig der ikke fatter en skid af hvad vi siger og/eller spørger om?

Booyah :D

Mette Nielsen sagde ...

Jeg håber at du at prøver på at være ironisk og morsom, hvilket jeg desværre ikke har kunne se i dit indlæg.

Nå, men først til hvorfor at der kommer indlæg til dig omkring Pole Dancing? Simpelt, hvis man reklamere for sin blog som du har gjort på nationen, så stiller du dig frem og derfor må du acceptere at der er en del andre mennesker i verden der har nogle helt andre værdier og holdninger end dig (Hvilket ikke burde komme som en overraskelse for dig.) De vælger at skrive i din blog. Hvorfor har du ellers en blog, hvis du ikke forventer at der kommer svar på dine indlæg?

Hvad angår selv Pole Dancing, så er det vel op til de forskellige mennesker selv at vælge om de vil købe spillet. Der er sikkert en helvedes masse mennesker i danmark som burde dyrke temmeligt meget mere motion end de gør på nuværende tidspunkt. For de mennesker kunne det være en rimelig harmløs måde at dyrke motion hjemme for sig selv (alene eller med sin kæreste). Den kunne sikkert være et festligt indspark i en pigeaften, eller fyre der skal spille op til sjov.

Du glemmer at fordi der er nogen der overdriver en ting er det ikke ensbetydende med at ALLE gør det.

Det springe punkt i lige netop Wii er at det er en spillemaskine der aktivere mennesker til at bruge deres krop og ikke som Xbox og PS3 lader spillerne være inaktive.

Men hvis vi skal følge din tankegang, så er alle der har spillet et racerspil til fare for alle andre i virkelighedens trafik?
Hvis man har spillet et eller andet rollespil, så lider man af personlighedsspaltning?
Hvis man spiller FPS spil, så er man morder?

Som Sigmund Freud ville sige det: "Nogle gange er en cigar bare en cigar." Hvilket her kunne blive til at "Nogle gange er sjov, bare sjov"

Op med humøret, lad dem der ønsker at betale for sådan et spil gøre det, du kan jo vælge det fra ;-)

Hygge og hav en god dag.

Bitter Blog sagde ...

Hr. Terp: Er du min ekskæreste, som bruger et andet navn? Hun kunne nemlig også finde på at opfinde ting, som jeg skulle have ytret med det formål at bruge dem imod mig.

- Pole Dancing er ikke ligegyldigt.
- Jeg skriver ikke "en blog om Pole Dancing".
- Du er ikke "folk".
- :D symboliserer som regel, at man er en nar.
- Der er rent faktisk folk, som forstår, hvad jeg skriver. Flere af dem har skrevet kommentarer her.

Ellers kender jeg godt jeg-lader-som-om-jeg-ikke-er-pissed-off-men-påstår-i-stedet-at-jeg-har-holdt-dig-for-nar-selvom-jeg-har-brugt-al-min-fritid-herinde-på-forgæves-at-skabe-en-diskussion tricket.

Christian Terp sagde ...

Anders Schultz:

Hele den kommentar var ment til Anonym selvom jeg godt kan se at det er lidt rodet sat op hehe

Anonym sagde...

"Christian Terp:
Hvor skal jeg dog starte? Du drager jo konklusioner, som fanden læser biblen."

Njøh skulle ellers mene jeg spørger mere end jeg drager konklusioner men hvis jeg ikke gør det så må du jo bare vise at jeg tager fejl i mine konklusioner :D

Bare start et hvilket som helst sted, du!


Til Bitter og Anders: Noget helt andet er at det er sku da muligt at jeg misforstår noget men hvad med at forklare hvad der menes så i stedet for at kalde mig/os kværulerende, hjernetomme, fatsvage og verdensfjerne amøber. Er det ikke en lidt ynkelig måde at diskutere på?

"Du forstår ikke hvad jeg mener, derfor er du en hjernedød amøbe og jeg har vundet"

Eller formålet er måske bare at føle at i er utroligt bedrevidende i forhold til pøblen?

Bitter Blog sagde ...

Mette Nielsen: Da du er kvinde, undrer det mig ikke, at du ikke opdagede humoren.

Ellers fine og usædvanligt intelligente argumenter bortset fra at med hensyn til Pole Dancing, så vandrer tøjterne jo ud og gør det i virkeligheden. Det er jo for helvede netop det, det hele handler om!

Christian Terp sagde ...

Hahahahahaha dropper det her efter dit sidste og mest belortede indlæg, du er SÅ umulig :D

Jeg kender også godt din type og held og lykke med selvmordet om et par dage/uger/år fucking taber :DDDDDDDDDDDD (<- noij jeg er en nar nu i følge "reglen")

Svar behøves ikke da jeg nok ikke kigger ind igen(selvom du nok skal gøre det bare for at få lettet for noget af trykket i dit tykke hoved :D)

Mette Nielsen sagde ...

Du glipper igen pointen :-/

Pointen er at hvis "så vandrer tøjterne jo ud og gør det i virkeligheden" så ville de nok gøre det uanset om det var et Pole Dancing spil eller ej. Du glemmer at mennesker har et frit valg og har ansvar for det valg de træffer.

Der har altid og der vil altid være nogen der kører ting langt ud over den fornuftige grænse.

Hygge

Nielsen sagde ...

Hmm... har de lige fået bredbånd på AF? I sdå tilfælde kan jeg oplyse herskabet at det ikke tæller som en af de fire ugentlige ansøgninger at man skriver kommentarer på bitterblog.dk

og stop så de rådne smileyer

Bitter Blog sagde ...

Mette Nielsen: Frit valg. Hvor mange mennesker og herunder især børn (som den sjældne skarpe læser ville bemærke mit indlæg centrerer sig omkring) er rent faktisk i stand til at foretage et frit valg uden at være påvirket af omgivelser?

Når jeg møder min nabos otte-årige datter på gangen, og hun hilser på mig med et "Give it to me, baby!" efterfulgt af stønnelyde ... så tror jeg ikke, det er noget, hun har gjort af sig selv.

Men når forældrene selv korpulerede sig igennem tilværelsen som skæve primater på Viagra har de åbenbart tendens til at retfærdiggøre handlingerne gennem deres børn, som så med tiden kan skabe et gruppepres og en konsensus om, at det er måden, tingene bør foregå på, og at det er okay.

Men jeg kan stadig se, at I er billige ludere. Bemærk, at jeg ikke bruger ironi over for dig, Mette.

Mette Nielsen sagde ...

Fint nok, hvis vi skal snakke om 8 årige børn, hvor mange af dem har lige råd til at købe et spil der sandsynligvis koster 800-900.-?

Men du glemmer at alle andre der spiller computerspil også skulle gøre det de spiller, skulle børn der spiller FPS gå rundt og dræbe hinanden?

Så længe at det er børn, så skal forældrene jo være tilstede og sørge for at de får de værktøjer som de skal bruge resten af deres liv.

At du vælger at kalde mig og andre for billigere ludere, det kan jeg kun grine af. Hvis der ikke skal mere til end at være uenig med dig for at være luder, så er det vist på tide at du finder din spændetøje frem igen og går hen og banker på døren til den "lukkede" ;-)

Hygge og kan du så se at se positivt på verden :-)

Bitter Blog sagde ...

Så kører vi i cirkel igen, kan jeg se.

Og også argumentet med karakterbristen kom ind igen. Godt fundet på.

Berg sagde ...

@ Mette Nielsen - er du fuldstændig blank - har du intet fattet af denne blog? Prøv engang at klappe dig igennem bloggen igen, eventuelt sammen med din sagsbehandler - selvom det jo ikke er garanti for at konceptet siver ind....
Du er sku ligeså humorforladt som resten af det kvindelige køn!

@Bitter - altid en fornøjelse at kigge forbi her!

Anonym sagde ...

Jeg må da ærligt indrømme at du virker lidt arugant i dine udtalser, men at i andre fare op som en trold af en æske fatter jeg heller ikke. Som bloggeren også selv skriver er det skrevet i sjov, og i som siger at han må være kedelig og have et "tørt" liv kan da heller ikke være være helt frie for at ryge ind under den kartagori (Kedelige) siden i har læst hele bloggen bare for at svine ham til...

Jeg gir bloggen 10/10, bare for at drille alle jer andre :P

Anonym sagde ...

Jeg blev simpelthen nød til at skrive igen da jeg så Mette Nielsens kommentar - HOLD KÆFT MAN KAN VÆRE BLANK - Jeg tror sku ikke helt du har fatet pointen ved bloggen?

Ny betengelse af luder...:
Kendetegnes ved at være nogenlunde så dum som Mette "pæleluder" Nielsen og omtrent ligeså grim

Måske blev jeg lidt for personlig der, men du tager det måske en smule for seriøst Mette "Pæleso" Nielsen!

Lasse Steensgaard sagde ...

Fremragende underholdning, det her! Virkelig bitter blog. Og virkelig afspore(n)de debatspor nedenfor. Storslået underholdning, jeg griner og griner, over Bitters bitterhed og - ikke mindst - sproglige ekvilibrisme, og over alle jer andre, der af en eller anden besynderlig årsag "er nødt til" at brokke jer. Det er klasser over debatten under Wulffmorgenthalers på Politiken! Spørgsmålet er bare, hvem herinde, der er mest bitter? Konkurrencen er meget tæt...

Mette sagde ...

Hej

Nej nu bliver jeg sgi sur...

"kvinder humorforladt"??

Jeg er kvinde og jeg synes bitter blog er en af de bedste blogge på nettet overhovedet. Den er sjov og sarkastisk, fyldt med ironi, bidende og så er det sprogligt skidegodt fortalt.

Det er ikke for ingenting den har vundet for bedste blog.

Den er under mine foretrukne og jeg kan godt se det sjove, skæve ironiske i bitters udtalelser som jeg læser "med et gran salt"...

Med venlig hilsen Mette

Anonym sagde ...

Jeg vil ha mer!

Morten sagde ...

bitterblog.dk tiltrækker også bitre, nærtagene, ironi/humorforladte folk. Fedt! så kommer der lidt mere kul på snakken, og så er der endnu mere at grine af / krumme tæer over. Hurra for bitterblog :) (betyder denne smiley at jeg er en evnesvag hest? hehe)

Anonym sagde ...

For dælen det er go humor! Jeg kan ikke se hvad man bliver så hysterisk over, det er sgu da sjovt

ACJ sagde ...

Suveren godt skrevet "bitter" det er sku en fornøjelse at læse dine Blogs ;-) hehe,
mvh
ACJ

Bo Dolleris sagde ...

Ohm, hippie? mig? nej, nok ikke..
Hvis jeg endelig er noget, er jeg hiphopper, og meget åben overfor hvad folk bruger deres liv til.

En ting der undrer mig, det er, hvad laver du i din hverdag? Sviner folk til? Du virker så god til det:)

Men helt ærlig, min ven.
Lad vær med at være så jaloux på folk, fordi de har et sjovt sex liv, og lad vær med at kommentere folks livstil før du kender den:)

-Bo Dolleris

Skrevet i en mindre brandert, så stave fejl beholder i bare.

Anonym sagde ...

Enig med bitter. Nu afventer jeg blot den dag hvor mænd skal vride sig i sexet dans før end det forventes at jeg værdiger dem et blik. Det er som om at personlighed, udseende og væremåde ikke rigtigt tæller mere.... kun hvor frækt vi tør opføre os.... Vorherre til hest.....

Anonym sagde ...

Mikkel
Poledancing - woohoooo
Lidt ligesom forskellige stillinger - nogen kan lide den samme hver gang og andre blander. Dejligt med personlig frihed og plads til alle.
Hvor ville livet dog vaere trist hvis alle var lig gennemsnittet.

"Sex er kommet for at blive" - i alle former.

Anonym sagde ...

Med alle de ad hominem angreb/indlæg, så må Bitter da have ramt noget?

Sjovt som langt de fleste føler sig draget til at gå efter spilleren istedet for bolden.

Selv har jeg da nydt en omgang "poledancing" på en stripklub i Australien, det var bestemt en pornoficering af kvindekroppen, og det var egentlig meget sjovt, men at sætte fru og frk. Danmark til det, det ødelægger sku lidt det fede ved det. En del af grunden til det overhovedet er interessant er at kvinden som pole-danser (eller det danske knap så charmerende stangstripper) er at det er moralsk forkert og lidt forbudt, og samtidig noget vedkommende danser har fuldstændig styr på.

Blah blah... pik.

Rasmus sagde ...

Jeg forstår godt din pointé med at offentlig nedværdigelse via poledancing er noget skidt noget.

Men derimod det som jeg tror folk generalt misforstår er at de synes det er "ok" hvis der er lukkede hold hvor kvinder kan lære at lave erotisk dans for deres kærester, det giver motion og et pift til sex livet og tilmed er det ikke nedværdigende for kvinderne.

En pole midt i et fitness center virker forkert, det vil jeg give dig ret i :D men et lukket hold hvor man kan lære at lave erotisk dans for sin kæreste synes jeg er helt fint.

Anonym sagde ...

Der kan man bare se... Nogle kvinder får ondt i røven helt uden at bevæge sig!

Køb dig lidt chips, cola og chokolade, og tør så de øjne! Imens kan de resterende kvinder score fyrene.

Mikkel sagde ...

Måske du (Bitter Blog) skulle starte en indsamling, så du kan få dig et knald. Man bliver så meget mere glad og tilfreds af at få sex.

Jeg regner ikke med at det kan ske på "naturlig vis", da de færreste piger tænder på en mavesur stodder med for lidt selvværd. Så...derfor en indsamling til lidt "betalingssex".

PS: Hvis det er dit første knald, så tror jeg vi kan finde en luder der er blid mod idg :)

A. Frost sagde ...

Hehe Bitter. Det er fanme en grineren blog du har fået lavet dig her. Og det allesjoveste er jo når du kan få trådt på nogen følelser på humorforladte personer, der så vælger at kommentere på det - specielt når kommentaren drejer sig om at du har for lidt at lave når du skriver sådan noget. Hmm....hvad så med dem der læser den og kommenterer med "du har for lidt at lave" Priceless. Jeg tror du har fundet en fast læser her.

Ricki sagde ...

Jeg må give Bitter ret, uforbeholdent!

Pole Dancing som en sport/hobby er lige så stor en fornærmelse mod "uheldige white trash tøser" som stavgang er mod skiløbere...

"ja ja vi vil gerne vride og gnubbe os op ad stangen, men vi vil ikke gennemleve en opvækst med stedfars nærgående fingre og mor der ikke kom til vores danseprøver.." .. som, forhold dig til det eller lad være, er stereotypen på en stripper.

Ahh, strip har jo længe været forsøgt gjort stuerent, jeg nævner i flæng: eksotisk-danser, moderne-erotisk-danser og fandme selv kunst-danser.

Det fortsætter udelukkende den polvending der præger vores kønsroller..

Hvis du som 9 årig ikke er fuld kyndig udi oral, anal, gruppe og urinsex, ikke har mindst 15 korte tshirts der har påskriften "cum-dumpster", "slutty" og "my boyfriend bought me", så er du ikke på vej til at blive en rigtig kvinde! Tak Joan Ørting, tak for lort!

Anonym sagde ...

Det ville også være en del sjovere hvis vedkomne dansede på ecstasy.

Hedeby sagde ...

Øhhh.... har Mette Nielsen ikke misforstået noget???
Indlægget er rettet mod en tendens som er startet i USA, om at pole dancing er en sport der foregår i fitness centre, og skrevet i oktober 2007. Men Mette referrerer til et spil til Wii som ikke engang er kommet ud endnu.

Eller har jeg misforstået noget?!?!?!

Anonym sagde ...

Jeg kan kun erklære mig enig med Bitter og Ricki - hva' fanden bli'r det næste: Lap-dancing i Fitnesscentret og S&M kursus på FOF - inkl. udvidet "læderkursus" -sy dit eget udstyr på nivean 2 -vorherre bevares...
hilsen en quinde !

Toft sagde ...

Det er jo helt kanon læsning. Og med det, mener jeg ikke blogindlægget, men derimod kommentarerne!

Zhara sagde ...

Nå nå.. Men der er stor forskel på at være stripper og prostitueret. Det er da det samme som at sige at det er det samme at være til gynækolog som er det er at kneppe med fremmede. sex sex sex er godt! ;) går selv til stripfitness og efter timen kommer der mænd ind man skal øve på.

Anonym sagde ...

jeg ved at pole-dancing er usundt, jeg har engang kørt et familie-medlem på skadestue en søndag morgen, da hun aftenen før havde forsøgt at denne mærkværdige sport og var faldet...resultatet var en meget stor klemme-lus på fissen.